Досиетата Х - Завръщането!

• 26 695
  • 239
  •   1
Отговори
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
„Досиетата Х" е научно-фантастичен американски сериал, създаден от Крис Картър. Излъчването му започва през 1993 г. и има голям успех, главно заради актьорите, които изпълняват главните роли в него – Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън. Духовни играе Фокс Мълдър, а Андерсън играе Дейна Скъли, и двамата агенти на ФБР, които разследват паранормални явления. По време на разследванията, двамата агенти се сблъскват с правителствени заговори и извънземни (или смятани за такива) и мистични истории.

С появата си по екраните през 90-те години „Досиетата Х“ се превърна в попкултурен феномен. Задържа се девет сезона на екран и така стана един от най-дълго гледаните научно-фантастични сериали в тв историята. Беше отличен със 16 награди „Еми“ и 5 приза „Златен глобус“.

На 24 март 2015 г. е обявено, че ще има продължение под формата на минисериал от шест епизода през 2016 г. Снимките ще започнат през лятото на 2015 г., а Духовни и Андерсън ще се върнат към ролите си. Премиерата ще се състои на 24 януари 2016 г.

В България минисериалът започва на 26 януари 2016 г. по Fox с разписание всеки вторник от 22:00. Първите два епизода ще се излъчат наведнъж.

# 1
Как изглеждаха любимците ни преди и как изглеждат сега Simple Smile

Как ви се струват новите епизоди? Аз съм много доволна, че Досиетата Х се върнаха на екран след толкова време Simple Smile

# 2
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за темата bouquet
Аз ще гледам повторенията, че снощи забравих Blush Сега, виждайки темата се сетих, че ще се излъчва.
Напоследък сядам да гледам преведените в торентите сериали на бързо и съм отвикнала да чакам в определен ден.... Peace

# 3
  • Пловдив
Аз съм разочарована. Много.

# 4
Аз се сетих снощи, ама точно беше свършил, ще го изтегля. Записвам се, един вид.  Laughing

# 5
Промото за епизод 3 Simple Smile Чудовище  Peace

# 6
Какво пишеше - 6 episodes event?
Т.е. ще е само 6 епизода?

# 7

Да, за съжаление са само шест. Но се надявам ако получат добър рейтинг да има още. Все пак първият сезон на The Walking dead беше шест епизода, пък сега... Whistling Thinking Joy

# 8
  • Пловдив
Да. Минисериал.

# 9
A, аз нямам против да е само 6, поне няма да хване някоя почивка, дето после ще се чудя какво точно се случи в епизода преди почивката, както сега с Heroes.  Laughing

# 10
Изгледах и втория епизод.
Скрит текст:
Друго си е да чуеш гласовете от преди години по Канал 1 Simple Smile Много емоционален, хареса ми. Бях забравила как подсмърчах, когато Мълдър умря навремето. Сега пак се разчуствах малко Simple Smile Чакам с нетърпение следващия.

# 11
Естествено, че го почнах.
Остарели са, но пак са си сладури.
Дотук ми допадна. Подозирам, че в тези шест серии ще видим огромна част от сегашните теории за конспирации.
Жалко, че ще е само 6 епизода. Надявам се да има качествен финал, а не отворен.

# 12
  • Once there was a Hushpuppy...
Изгледах ги и ми харесаха сериите Peace
Много приятно ми стана да ги видя отново.

# 13
  • София
Този сериал е една от най-големите класики изобщо в историята на телевизиите.
И сериал пионер проправил пътя на НФ шоута и най-вече как те бъдат успешни. Simple Smile
Изгледах по ФОКС и двете серии и съм много доволен. Както писах вече жалко, че ще е само 6 серии, но пък очаквам много стегнати и напрегнати шест серии. Надявам се да видя Джон Догет и Моника Рейес, както и 15 год. син на Дейна.
Много хора се надяват да има някакъв хепиенд и ''правителството'' да бъде разобличено, но аз се съмнявам в това. По-скоро ще има отворен край. На мен лично краят на сезон 9 и на самото шоу навремето много ми хареса и когато разбрах, че ще има подновяване бях доста скептично настроен, но сега се радвам и то много. Simple Smile
Няма как ако има такъв заговор той да бъде спрян по такъв начин от двама човека, имащи подкрепат само на още трима, четирима стожери. В реалността отдавна да са ги очернили (не убили) по някакъв начин, а и никога нямаше да позволят отварянето на самите досиета щом толкова им пречат. Крис Картър не е глупак и няма да приравни шоуто си с една камара други подобни, така че не очаквайте нещо подобно на финала.

# 14
Аз съм направо в шок, че имат дете, това въобщееееееее не го помня.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт