Досиетата Х - Завръщането!

• 26 701
  • 239
  •   1
Отговори
# 15
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Аз на времето бях от обсебените фенове, изгледала съм всичко поне по три пъти. Без втория филм, него само два, не ми хареса особено:) Имам и няколко книги, сваляни на dvd епизоди, снимки, статии и (срам ме е Simple Smile ) няколко написани на ръка истории от времето, когато понятието fan fiction изобщо го нямаше по нашите земи Simple Smile По едно време бях ходеща енциклопедия за Досиетата Х. От там ми е истанал и ника Simple Smile Та си помня всичко. Дори понякога гледам някой епизод, примерно "Agua Mala" или "How the Ghosts Stole Christmas" или друго от сезон 6 Simple Smile

Новите епизоди много ме радват. И аз се надявам да видим Уилям.
За финала не се съмнявам, че ще е отворен Simple Smile

# 16
Аз на времето бях от обсебените фенове, изгледала съм всичко поне по три пъти. Без втория филм, него само два, не ми хареса особено:) Имам и няколко книги, сваляни на dvd епизоди, снимки, статии и (срам ме е Simple Smile ) няколко написани на ръка истории от времето, когато понятието fan fiction изобщо го нямаше по нашите земи Simple Smile По едно време бях ходеща енциклопедия за Досиетата Х. От там ми е истанал и ника Simple Smile Та си помня всичко. Дори понякога гледам някой епизод, примерно "Agua Mala" или "How the Ghosts Stole Christmas" или друго от сезон 6 Simple Smile

Новите епизоди много ме радват. И аз се надявам да видим Уилям.
За финала не се съмнявам, че ще е отворен Simple Smile

Аз само два пъти съм гледала всички сезони, но ето че пак съм забравила супер много неща.
Класика е този сериал. Помня когато го даваха по тв-то. Голяма мания, но пък и то нямаше много други интересни неща. Всички се залепяхме за телевизора - и ние децата, родителите, че и баба и дядо. Баба нищо не вдяваше от филма, но дядо беше по-начетения и беше голям фен.

# 17
От този сериал си спомням, че накрая Мълдър се самоубива, след дисекцията от намереното в някакъв ледник тяло на извънземно и извода, че извънземни не съществуват. Как така го съживяват, не ми стана ясно. Гледах първи епизод и честно казано съм разочарована. Чудя се дали да подхващам и втори епизод. А, това че са имали и дете съвесем ме учуди, но аз и не помня да са имали връзка.  Crazy Какво е станало с това дете?

# 18
  • Once there was a Hushpuppy...
Да си призная аз също много неща не помня, но някакси ми беше приятно да ги видя Peace
И за детето не помнех....

# 19
От този сериал си спомням, че накрая Мълдър се самоубива, след дисекцията от намереното в някакъв ледник тяло на извънземно и извода, че извънземни не съществуват. Как така го съживяват, не ми стана ясно. Гледах първи епизод и честно казано съм разочарована. Чудя се дали да подхващам и втори епизод. А, това че са имали и дете съвесем ме учуди, но аз и не помня да са имали връзка.  Crazy Какво е станало с това дете?

Оле, дълго е за разказване Simple Smile В общи линии Мълдър не се самоуби тогава, тялото не беше негово, а на този, изпратен да го убие.
Уилям, детето, се предполага, че е син на Мълдър и е ин-витро (за това също се предполага Simple Smile) .Мълдър беше отвлечен от извънземни и умря, после го върнаха, след като отсъства почти цял сезон.
Не ме бива да обяснявам Simple Smile
Скъли даде бебето за осиновяване, когато беше на около 8-9 месеца, защото имаше свръхестествени способности и смяташе, че с него са правени експерименти и искаше да го скрие.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 10:17 от dimi1013

# 20
http://x-files.wikia.com/wiki/William_%28child%29
Ето за детето, за който не помни като мен.
Надявам се да не се счита за спойлер, след като е от преди 15 години  Laughing

# 21
  • България
Харесаха ми и двете серии.
Чакам следващите и се надявам, да има повече от шест епизода. Peace
В "Искам да повярвам" не споменаха ли, че са изгубили детето? В смисъл, че е починало?

# 22
Харесаха ми и двете серии.
Чакам следващите и се надявам, да има повече от шест епизода. Peace
В "Искам да повярвам" не споменаха ли, че са изгубили детето? В смисъл, че е починало?

Не, Скъли каза, че е трябвало да се откаже от него. Peace

# 23
  • София
Абе аз си спомням, че имаше нещо като пророчество или легенда, не знам точно. Че ако не дадат синът на Скъли (не случайно пиша непрекъснато синът на Скъли, защото за Мълдър има само спекулации, че е баща, а няма нищо конкретно) за осиновяване от друго приемно семейство той щял да поведе извънземните и да стане кървава война или нещо подобно беше, уфф. Simple Smile

# 24
Той е бащата Peace Поне така пишеше в линка, дето дадох. Потвърдили са го сценаристите на незнамсикой комиккон. Crazy

# 25
Той е бащата Peace Поне така пишеше в линка, дето дадох. Потвърдили са го сценаристите на незнамсикой комиккон. Crazy

Ха, че е той, той е Simple Smile Ама май е станало по традиционния начин, че ин-витрото беше неуспешно  newsm78

# 26
Досиетата Х разбиват с рейтинг Simple Smile
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/tv-ratings-x-files-re … facebook_20160129

# 27
  • София
Доста силен старт.
Само, че някои неща съм пропуснал.
Кои епизоди са ключови от предните сезони?
Гледал съм ги до 3се. Опитах преди 7г да ги изгледам, но не можах, вече ми беше минала тръпката...

# 28
Отворен финал ни очаква в края на шестия епизод, Крис Картър обмисля трети филм?!

http://screencrush.com/x-files-2016-cliffhanger-chris-carter/

# 29
Знаех си, че ще е отворен финал. Само ни дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт