Досиетата Х - Завръщането!

• 26 696
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ха, добра памет имаш. Аз не помня комични елементи до момента да е имало тук.
Но пък и отдавна го гледах последно.

Просто много пъти съм гледала.  hahaha Те са доста комичните епизоди и много обичани,  затова са решили и сега да включат такъв, да има за всички. Обаче този не е на нивото на предишните. Надеждата ми е в следващия- преди часове пети и шести бяха пуснати за медиите и отзивите са хубави.   Praynig   

# 46
Аз ще го гледам тая вечер, но вчера прочетох някакво ревю за 3ти епизод и направо  Shocked Joy

# 47
Дай ревюто, моля, аз гледах снощи 2 епизод, нямам никакво време да гледам  Tired А и гледам заедно с ММ, та съвсем

# 48
Ето го, някой от приятелите ми го беше пуснал във фейсбук и от там го намерих:
http://mashable.com/2016/02/01/the-x-files-episode-3-recap/#tnL6iOo_05qX

# 49
  • София
Знаете ли кога го повтарят по фокс?

# 50
  • Once there was a Hushpuppy...
Сега влизам в темата, иначе щях да ти кажа от 13.10 на другия ден, сряда.
Току що го гледах 3ти епизод, освен, че ми беше приятен приятен хумора между Скъли и Мълдър другото много не ми хареса. Нищо не разбрах Crossing Arms

# 51
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Не беше зле трети епизод, поне в комичните си части. Имаше трагични елементи. Скъли е супергерой Simple Smile Но пък за шест епизода един да е пълнеж  newsm78 Все пак ще се радвам, ако има още един сезон Simple Smile
Четох, че го сравняват с "Bad Blood" и "Small potatoes".
Аз не харесвам "Bad Blood".
А "Small potatoes" е един от най-добрите епизоди.
 bowuu

# 52
  • Бургас
Да се включа и аз в темата. С големи очаквания започнах да следя сериала, но нещо съм леко разочарована. Първи епизод беше добре като за встъпление. Втория пак горе долу биваше, макар че имаше доста противоречия. Аз не помня историята с детето, но на повечето места пише, че детето е дадено като бебе, а в епизода даваха как Скъли го води на училище  newsm78
Трети епизод е голямо разочарование според мен с тоя гущер. През цялото време имах чувството, че гледах някаква пародийна комедия. Нямам спомен от комичните епизоди, които казвате, че е имало през годините. Аз лично имам спомен, че като цяло бяха мрачни. Все пак не съм гледала сериала от ония времена, когато го даваха по Конал 1 в петък след Панорама.
Не знам, някакси претупан, необмислен и неизпипан ми се струва този сезон. Може би причината е в мен. Все пак съм гледала сериала като малка, а сега вече имам доста голям опит  Laughing Особено пък откакто гледах Джилиън Андерсън в The Fall и Ханибал някакси ми се струва, че сега не дава всичко от себе си.

# 53
Мисля че за детето си представяха само...

# 54
За детето си представяха само, и двамата. Мислеха си какво би било, ако го бяха отгледали.

# 55
 за мен да се правят продължения след толкова години е безсмислено. Част от акторите умират, други остаряват, на трети им увяхва слават, режисьори и сценаристи се отказват. Важи за всички филми. Сега искат да правят продължение на Туийн Пийкс. ОСновота на стария сериал бе Франк Силва, който играеше инкубуса Боб - а той почина. Не знам какво продължение ще правят, но няма да го гледам. В Досиетата Х пък, от 4-до 8 сезон водеща роля имаше Уилям Спенсър - Пушачът. Той обаче днес трябва да е поне на сто години. Не си го представям в тази роля. Не бих гледал продължението на Досиетата. Направиха един игрален филм и сто пъти съжалих, че го гледах, а това беше относително скоро след края на сериала, какво ли ще е сега - толкова години след него.

# 56
На мен Скъли ми е доста странна,  отслабнала и остаряла.

# 57
Цоооп и аз в темата!
Когато видях рекламата по Фокс се зарадвах много и понеже бяхме в едно заведение всички ме гледаха и се чудеха какво ми е станало  Laughing Фен съм от малка-сериал, филм, книги ... даже книгите все още си иги имам въпреки всички премествания ... нооо сега всичко ми се струва много слабо... и започвам да се чудя, дали спомените ми не са преувеличени и винаги си е бил толкова слаб сериала или просто сега сценаристите нямат вдъхновение  newsm78 Пуснах 3-ти епизод ... и ми стана толкова скучен, че дори не го догледах го край  Thinking Сега се надявам последните два да си заслужава да ги гледам иначе ... някакси целият ми "вкус" към Досиетата някак си се разваля  Rolling Eyes

# 58
  • Бургас
И аз по същия начин се чудих дали пък навремето не ми се е сторило, че е велик сериал поради малкото ми на брой години или поради факта, че тогава нямаше нищо интересно по ТВ. Сега съм решила да изтегля старите сезони и да им хвърля едно око.

# 59
Велик си е сериала, класика Simple Smile Аз го гледах преди две години отново, има и пълнеж, но повечето епизоди са добри. Вярно, техниката е поостаряла, но аз си го обичам. Навремето бях фен номер 1 Simple Smile
Сега е поспаднало качеството, но след толкова години изведнъж да се завърнат не е лесно. Но те поставиха началото на всички подобни сериали, нещо като Библия са Simple Smile Като цяло, както вече споменах, радвам се, че отново са на екран.

Промо за епизод 4:

Общи условия

Активация на акаунт