Досиетата Х - Завръщането!

• 26 701
  • 239
  •   1
Отговори
# 225
Ох, всичко изгледах.
Но финала не ми допадна.
Хубаво, явно момчето сега и безсмъртно се оказа.
А с апокалипсиса какво стана, не разбрах.  newsm78 Убийството на Пушача да не би да го спря?
Продължение очаква ли се?

# 226
  • София
Да, очаква се (за съжаление).
Защо се мъчат само не мога да разбера. И все пак ако наистина има, то надявам се на много по-добър финал. Но този сериал си беше за едно друго време и епоха, сега не стои добре.

# 227
За пари се мъчат.
Даже и качество не ги интересува.

# 228
Добре де, в кой момент Скъли разбра, че детето не е тяхно биологично, как така изведнъж започна да твърди, че това момче е експеримент, и дори каза: " по-добре да не се беше раждал"?
Цял сезон тичаха като луди да го търсят, да го спасяват, тя дори произнесе сърцераздирателен монолог над трупа в моргата и изведнъж...айде, зарежи го да умира, ще си имаме друго бебе:satisfied:
Във всички сезони преди този, изглеждаше така, сякаш Скъли вярва с цялото си сърце, че това е нейното дете, жадува да го открие, а накрая тоя смешен финал.

# 229
Имаше някъде момент го разбра. От Пушача ако не се лъжа  newsm78

# 230
Хора. След толкова години дали въобще ще има някой, който да разбере, че тук се пише пак… Имам въпрос. Спомняте ли си коя година за първи път за България излъчиха първият епизод на “Досиетата Х” по Канал 1 на БНТ? Аз имам някакъв спомен, но искам да знам дали вие си спомняте коя година точно, че се съмнявам да не би да съм в грешка?

# 231
  • София
Септември' 1998 г.
И цяла България беше през телевизора да следва Фокс Мълдър и Дейна Скъли. Simple Smile

# 232
Между другото обаче, не съм сигурен да е така. Защото съм сигурен, че беше някъде 1996 или 1995г защото през 1998г. Киноверсията беше по нашите кина през ноември, а тогава вече бяхме на сезон 3 в началото. Ходих до националната библиотека да търся по архивите на вестниците, но не успях да налучкам никой брой.

# 233
# 234
Така е, но някой не е записал правилно. От грешен източник най-вероятно. Питах и в БНТ, дори те казаха същото! Но разбрах, че са загубили информация поради преминаването от физически носители към дигитализиране на данните.

# 235
  • София
Оо, не знам на 100% човек.
Аз имам спомен за 1998 г.

Ама може и да си прав. Реално сериала излиза в щатите през 1993 г. и веднага става хит. Обикновено подобни сериали се купуваха 2, 3 години след премиерата им в щатите, а и БНТ беше могъща тогава. Сега абсурд, хаха. Та по тази логика 1995/1996 г. се връзват идеално.

# 236
  • Бургас
Определено е преди 1998.

# 237
98-ма го помня. Понеже не го следя от самото начало, допускам, че може и да се е появил на бг екран около година по-рано. Със сигурност не е преди 97-ма .

# 238
  • Бургас
Имаше големи паузи между излъчването на сезоните по БНТ.

# 239
  • София
98-ма го помня. Понеже не го следя от самото начало, допускам, че може и да се е появил на бг екран около година по-рано. Със сигурност не е преди 97-ма .
Пролетта на '98. Почти сигурна съм, че беше Март. Кака помни.😂

Общи условия

Активация на акаунт