Досиетата Х - Завръщането!

• 26 730
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
И аз по същия начин се чудих дали пък навремето не ми се е сторило, че е велик сериал поради малкото ми на брой години или поради факта, че тогава нямаше нищо интересно по ТВ. Сега съм решила да изтегля старите сезони и да им хвърля едно око.

И аз преди време помислих така и си го изтеглих. Изгледах го и установих, че си е все така хубав.

# 61
  • София
Аз пък много се забавлявах на 3-та серия  Laughing
Не чудовищата хапят хората, а хората хапят чудовища и ги превръщат в типични хора  hahaha
Диалогът между Мълдър и върко-гущера беше забавен.
На Мълдър червения слип беше мно`о як, а пък телефона му звънеше с темата на сериала /и моят също/  Grinning
На мен пък ми изглежда, че Джилиан много се забавлява в този сезон с образа на Скъли. Не е такова дърво както в предните сезони. Особено в ролята на секси-съблазнителката, и накрая като отмъкна кучето  Joy

А видяхте ли надгробните плочи? Отдадоха почит на Kim Manners и Jack Hardy.

# 62
  • България
И аз харесах трета серия.  Grinning
Имаше малко Грим в тази история с влечугото.  Grinning

# 63
  • София
Една хубава снимка:

# 64
Гледахте ли го новият епизод? Той свършваше, а аз си мислех че има още ... пак скука Sad
Имаше малко Грим в тази история с влечугото.  Grinning
Имаш право, че са малко Гримски епизодите... въпреки, че и аз съм почитател на Грим... новите досиета ми се струват много... бозави

# 65
  • Тра-ла-ла
Първият и вторият епизод на сериала много ми харесаха - интрига, конспирации, екшън, ефекти. Обаче епизодът с влечугото...пълна скука. Направо все едно е от друг сериал. Да видим...

# 66
И аз така мисля Джулая.
Днескашния епизод става. Но като се има предвид, че ще са само 6 епизода е пълнеж.
Никакво развитие около главната конспирация. А остават два епизода.

# 67
  • Тра-ла-ла
И аз така мисля Джулая.
Днескашния епизод става. Но като се има предвид, че ще са само 6 епизода е пълнеж.
Никакво развитие около главната конспирация. А остават два епизода.
И аз си мислих, че е епизодите ще са някак навързани Tired

# 68
Предвид малкия брой е логично, но явно бъркаме.
Другия епизод сигурно пак ще е пълнеш. Или ще има малко от конспирацията, а с шестия епизод ще ни "зашеметят" от напрежение  Mr. Green

# 69
  • Тра-ла-ла
Почти пукнах от скука. Ето защо някои стари и златни неща като сериали, муз.изпълнители и прочие не трябва да се възраждат Tired

# 70
  • София
След Fringe, едва ли ще гледам с интерес, нещо от жанра...а бяха ми любими Досиетата, просто вече сме пренаситени, а може би остаряли  Thinking
1 и 2 епизода ставаха, особено пилотния.

# 71
  • София
Много са си хубави епизодите
Снощния бе тежка драма. Все пак
Скрит текст:
се спомина майката на Дейна, Маргарет. Имаше и отново препратка към синът им Уилям и в последните два епизода нещата трябва да се въртят около него + основната конспирация.
Предния епизод, комедийния бе изпълнен със самориония и изобщо със сатира на американското общество и клишетата в жанра. Наприер животното се преобразява в човек и е ужасено от този факт, защо ли...  Laughing Просто не е за всеки тази серия.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 00:54 от Diavolo

# 72
Diavolo, няма да се учудя ако се появи детето. Все го споменават. Ще се набърка и то милото в тия конспирации. Или конспираторите може да го харесат и да си го отвлекат.  Mr. Green

# 73
С тази скорост, с която се развиват нещата, след 3-4 години може и да го видим това дете  Confused

# 74
  • София
Абе този минисериал не виждате ли, че беше една проверка на Крис Картър дали има потенциал за един цял пълен сезон. Simple Smile И след тези убийствени рейтинги съм на 99% сигурен, че ще има нов сезон догодина или най-късно 2018 г.

Общи условия

Активация на акаунт