Досиетата Х - Завръщането!

• 26 733
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми е ясно, че е проверка, ама мен хич не ме развълнува толкова, колкото едно време ме вълнуваше.  Ще се учудя, ако наистина пуснат цял сезон.  newsm78

# 76
Числата за рейтингите според мен са малко зависшени от гледна точка, че сериалът има голяма фенска база и сега независимо дали ни харесва или не, го следиме. Но ако ще продължава с толкова бавно и "празно" развитие... следящите го ще намалеят. За мен ако беше пробно сега епизодите трябваше да бъдат  с ударна сила, изпълнени с движение, историии и не толкова сухи ... но то само времето ще си покаже

# 77
Числата за рейтингите според мен са малко зависшени от гледна точка, че сериалът има голяма фенска база и сега независимо дали ни харесва или не, го следиме. Но ако ще продължава с толкова бавно и "празно" развитие... следящите го ще намалеят. За мен ако беше пробно сега епизодите трябваше да бъдат  с ударна сила, изпълнени с движение, историии и не толкова сухи ... но то само времето ще си покаже

Именно  Peace Дано го завършат подобаващо. Иначе язък за хубавия сериал.

# 78
  • Бургас
Гледах 4-ти епизод. Пак някаква фантасмагория бяха набъркали. Е, по-добре е от предния епизод де.
Защо ли имам чувството, че детето ще се появи в 6-ти еп. Май за този мини сезон то ще  е главната сюжетна линия.

# 79
Заклет фен съм на сериала още от самото му начало( дете бях Wink), а наскоро си дръпнах всички сезони от Замунда и ги изгледах пак.
За новия сезон какво да кажа....явно нито аз съм същата, нито екипът на филма е същия.
Дейвид и Джилиан освен, че са ужасно остарели, та чак ти е мъчно да ги гледаш, ми се струва че играят на сила и без желание. Особено Джилиан ми изглежда страшно отегчена. Цялото й присъствие на екрана звучи като: " Айде да свършат снимките и да си ходя". Нищо не е същото. Защо бе нужно да се прави този сезон изобщо?
Едни остарели и отегчени хора се правят на маймуни в един нелогичен и хаотичен сценарий.
Що за серия беше тази с майката на Скъли? Чудовища, убийства, смъртта на майката, обичайните препратки към казуса с детето. Монологът на Дейна относно загубата на сина й, беше като изваден от турски сериал. Елементарен, плосък, непривичен за нея. Репликата: " Не искам синът ми да мисли, че сме се отнесли с него като с боклук"( цитирам по памет), направо ме уби Laughing
Мислех, че след втория игрален филм, нещо по-лошо не може да излезе, но явно можело...

# 80
Монологът на Дейна относно загубата на сина й, беше като изваден от турски сериал. Елементарен, плосък, непривичен за нея.
  Joy Joy Joy Ти ме уби с това!

# 81
  • Бургас
Особено Джилиан ми изглежда страшно отегчена. Цялото й присъствие на екрана звучи като: " Айде да свършат снимките и да си ходя".

Точно това си мислех и аз.
Да го намерят това дете и да се свършват мъките. Mr. Green

# 82
Следя го. Според мен добре се справят. Като е бил преди години съм бил много млад и тогава са ми били други възприятията. Мисля че успешно продължават сериала.

# 83
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Малко го удариха на драматизъм с четвъртия епизод. Все едно се опитват да кажат хиляда неща в шест епизода. Пък и някой трябваше да умре. И на мен ще ми е интересно да видя Уилям. Може да му измислят спин-оф после  Peace  Става претрупано малко Sad
Както и да е Simple Smile Промо за пети.

# 84
  • София
Ето ги и Самотните стрелци:

# 85
  • Тра-ла-ла
Този в средата е професор Вучков  Joy

# 86
  • България
Малко го удариха на драматизъм с четвъртия епизод. Все едно се опитват да кажат хиляда неща в шест епизода. Пък и някой трябваше да умре. И на мен ще ми е интересно да видя Уилям. Може да му измислят спин-оф после  Peace  Става претрупано малко Sad
Скрит текст:
Както и да е Simple Smile Промо за пети.

[/spoiler]
  Четвърти епизод не ми допадна много.
Някак бавно ми се точеше действието, а и тези спомени за детето във всяка серия са малко излишни.
Ако толкова го мислеха, защо го оставиха?
Не допускат ли, че може да попадне в ръцете на врага?

# 87
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

Четвърти епизод не ми допадна много.
Някак бавно ми се точеше действието, а и тези спомени за детето във всяка серия са малко излишни.
Ако толкова го мислеха, защо го оставиха?
Не допускат ли, че може да попадне в ръцете на врага?

Абсолютно Simple Smile И аз си мислех тогава така. Вярно, че Скъли искаше да го скрие и си мислеше, че ако е при нея ще го открият по- лесно, Мълдър пък за това изчезна, но пък другата страна е, че не знае къде и при кого ще попадне. Все пак говорим за ПРАВИТЕЛСТВЕНА конспирация, нали Simple Smile

# 88
  • България
Точно! Ще ми е странно, ако детето не е при тях.

# 89
Да,имам чувството, че в шест епизода искат да набутат материал за шест сезона.
Както казах, наскоро гледах сериите около раждането и даването на детето,та ми е доста странна развръзката. Непосредствено след като даде детето, в оставащите серии, а и в игралния филм след това Скъли се държи все едно нищо не е било. Сега, след петнайсет години, с повод и без повод само за детето говори. Повече от ясно,че ни подготвят за появата му, което подсилва усещането ми, че филмът " не е шведски, ами съветски", тоест турски Laughing Само това остава да цъфне момчето и двамата супер агенти, да се скъсат от рев и умиление Wink
И наистина нямаше никаква логика Уилям да бъде оставен за осиновяване. В една от сериите( след раждането на детето) Скъли се среща с един от "злите сили", който й разяснява как в продължение на години е била наблюдавана всяка нейна крачка. Спомням си ужасената й физиономия, когато той й каза нещо от сорта на: " Бяхме много изненадани, когато покани Мълдър в леглото си" Mr. Green
Та те с две думи за наблюдавали процесът на създаване на бебето, та няма да могат да проследят пътя му след като го е дала, как не Grinning

Общи условия

Активация на акаунт