Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 836
  • 317
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque
Сигурно ли е, че е утре?
Трябва да знам, че да ходя да си купя инхалаторче.  hahaha

# 46
  • София
Сто процента! Peace Според мен не беше чак толкова страшен.

# 47
  • Ænima/Albuquerque
А, то мойто не е от страх, просто в тесни пространства ми става трудно дишането.  hahaha

Супер, утре няма да пропусна тогава.

# 48
Сто процента! Peace Според мен не беше чак толкова страшен.

Абе не знам и аз на второ четене как ще ми се стори, но е факт че е единствения епизод, за който реално помня какво ме е уплашило. И на други ми се е поизправяла косицата, но пък не помня защо. Да видим. Mr. Green Mr. Green

# 49
  • София
На мен по-страшно ми беше как умря Туумс. (Падна под движещия се ескалатор и го смля...)

Имаше и други страшнички - от една секта, които убиваха хора и си сменаха пола, а после ги затваряха в нещо като подземен кошер. Имаше и едни зелени буболечки, които нападаха хората по тъмно... И един гигантски плужек, който обикаляше канализацията.

Не знам дали трябва да се притеснявам за себе си, че още ги помня. Joy

# 50
  • ул. "Мечтание"
Хайде още една фенка!  Mr. Green Heart Eyes

Само дето аз нямам ТВ, ама ще го гледам паралелно с вас сериите дето съм си свалила (за сега първите два сезона).  Whistling Но май ще го гледам през деня... за всеки случай!  Mr. Green Blush

# 51
На мен по-страшно ми беше как умря Туумс. (Падна под движещия се ескалатор и го смля...)

Имаше и други страшнички - от една секта, които убиваха хора и си сменаха пола, а после ги затваряха в нещо като подземен кошер. Имаше и едни зелени буболечки, които нападаха хората по тъмно... И един гигантски плужек, който обикаляше канализацията.

#Crazy #Crazy #Crazy
Леле,не ги помня тия неща! Хммм,очертават се интересни вечери. Joy Това за Туумс по-горе, в утрешната серия или продължението??

Всъщност освен въпросната серия, от целия сериал ми се е набил в паметта само още един момент - когато Скъли беше болна от рак /ако правилно помня/ и Мълдър беше влязал в болничната й стая, докато тя спеше. После коленичи до леглото й, допря ръката й до лицето си и започна да плаче без глас. И аз ревах с него. Blush Беше просто покъртителна сцена и той я изгра перфектно.

# 52
  • София
Кингфен, и на мен това са ми любимите серии с болната Скъли - рев, рев... Ама те са чак в пети сезон. Също и отвличането й, което е във втори.

Иначе смъртта на Туумс е в продължението, което даже не съм сигурна дали е в първи сезон, може и по-нататък да е било.

# 53
Кингфен, и на мен това са ми любимите серии с болната Скъли - рев, рев... Ама те са чак в пети сезон. Също и отвличането й, което е във втори.

Иначе смъртта на Туумс е в продължението, което даже не съм сигурна дали е в първи сезон, може и по-нататък да е било.

bouquet Ох, дано излъчат всичко, за да мога да изгледам целия сериал най-после като хората!

# 54
  • КиТ
Плами, навремето Досиетата почнаха да ги излъчват в България чак 97-8-ма. Peace

Ааа,можи Blush Ма сега как ма спичате за следващия епизод,верно ли да се плаша Rolling Eyes

Иначе аз за днешния епизод чак филма си спрах да не изпусна епозода Crazy Joy Joy  Mr. Green
Та се разказваше за един военен който го отвлякоха и му изтриха част от паметта и след това го върнаха,в същото време Скъли  и Мълдар,разследваха новите технолгий който явно правителствота са приложили в нещо като совалка,ма явно самолет Mr. Green Бе не сте изтървали много,може и да го качът някъде Thinking

# 55
  • София
Е да де ама после нали се оказа май, че Скъли не е болна ами и правят експеримент...

Ох, тръпките от детството ми пак се появиха... Ония буболички в тъмното и аз си ги спомням... Аааа, не! Това - на светло! ГолЕма съм Бъзла!

Плами, аз бях 6-7 клас като го даваха за пръ път, точно 96/7 година някъде е било. Да ти кажа гледахме го всичките деца във входа, даже често се събирахме да се страхуваме заедно. Няма да кажа, че веднъж бяхме в едното приятелче без родители 6 или 7 деца. Даваха някакъв епизод за някакво свръхестествено чудо, което разхвърляше офис някакъв. И точно в най - сюблимния момент започва да се чува някакво дрънчане и почукване... е, оказа се, че родителите на момчето се прибират и отключват вратата. Ама докато го разберам такъв страх брахме...

# 56
  Поздравче  Hug  Аз пък помня една серия, в която разследваха в цирка и там имаше различни изроди и.т.  Епизодите с болната от рак Скъли бяха много тягостни. А имаше и много болен Мълдър в един момент.

# 57
  • Бургас
Аз изпуснах и двата епизода.  Sad Надявам се поне довечера да успея да го гледам.
Severa, наред си си - аз и физиономиите на агентите помня в различните моменти.  Crazy А болестта на Скъли и страдащият Мълдър толкова ме вълнуваха... ееех спомени - лудост е този сериал, лудост!
Смътно си спомням в единия епизод имаше случай - мисля, че свързан с някакви обичаи в християнството и там за първи път Скъли сякаш повярва в свръхестественото, а Мълдър се питаше защо точно сега и при тези обстоятелства.  Сещам се и за серията, в която Скъли излезе на среща и се опита, горката, да има някакъв личен живот, но не би - това беше още в началото, май. Аз си спомням, че гледах пети сезон доста преди да го излъчат по Канал 1 по една руска телевизия. И после ми се губи нишката до първия филм. Надявам се сега да наваксам.

# 58
  • София
Юхуууу, гледахте ли? Mr. Green

# 59
  • Ænima/Albuquerque
Аууу, аз с тия мачове забравих даже!  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт