Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 844
  • 317
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цъ цъ цъ! Crossing Arms Naughty

# 61
Аууу, аз с тия мачове забравих даже!  smile3555

Аз жертвах националите за Мълдър.  Mr. Green  Heart Eyes Виновна съм. Blush Joy
Пак ми беше страшничко, обаче като лапе беше по-зле. Макар че и сега, тук там попритворих очи. Но вече официално мога да кажа, че треската за сериала ме хвана с пълна сила.  Hug

# 62
  • Ænima/Albuquerque
Аз да се бях сетила, сигурно щях да ги жертвам...  ooooh!

# 63
Всъщност жълтите очи на гадта бяха най-напраягащото в историята  Simple Smile  И представата как се разтяга и змиетрансформира  брррр   Но аз не съм от страхливите.  Жалко, че се измъква накрая, заради неадекватните мерки на онези надути разследващи.

# 64
  • София
Пфу! Аз не си бях в нас!
Ама видяхте ли го момента Скъли като беше в банята и той се появи докато тя се оправяше за лягане...

# 65
  • КиТ
Аз испух първите 20 минути ма разбрах за кво иде реч Crazy Party Party Party,ич не ми беше страшен Mr. Green

Напомня ми тоя Жълтурко на едни друг Whistling Whistling Whistling...на Жълтуркото от СПН Mr. Green Joy Joy,само че тоя са разтягаше кат локум Joy Joy Joy

Видяхме Ване,нИ беше страшен Thinking

# 66
  • София
Кат нИ беше ви чакам да ме вардите докат си измия зъбите, че мъжът ми заспа, а аз преди малко хапнах шоколад   Crazy

# 67
  • КиТ
Кат нИ беше ви чакам да ме вардите докат си измия зъбите, че мъжът ми заспа, а аз преди малко хапнах шоколад   Crazy

Нямаш проблем идвам да вардя  smile3519

# 68
  • София
 beer

Успокоих сЪ!

# 69
  • Пловдив
Събота и неделя ще повтарят сериите от седмицата от 18 часа - по две серии ще дават. Продължението на серията с Туумс е в първи сезон, но май е някоя от последните серии, ако не се лъжа

# 70
  • Бургас
Ох, този път успях да я изгледам.  Flutter За мен жълтите очи на Туумс бяха най-смущаващото, тръпки ме побиха като го гледах във финалния кадър.  Confused Иначе мен страх не ме лови от филми. Последно се поуплаших от "Предизвестена смърт", и то само вечерта, в която го гледах филма.  Blush
Много се радвам, че ще го повтарят сериала - току-виж вече съм успяла да следя всичко редовно. Много са сладки двамата агенти, с удоволствие се пренесох отново в ученическите си години... И... май отново се запалих!

# 71
  • Пловдив
Гледала съм тук-там по някоя серия, когато го даваха навремето. През 2009 лятото го теглих и успях да изгледам нещата до към средата на шести сезон. След това обаче ми писна и така и не догледах последните три сезона

# 72
  • КиТ
Събота и неделя ще повтарят сериите от седмицата от 18 часа - по две серии ще дават. Продължението на серията с Туумс е в първи сезон, но май е някоя от последните серии, ако не се лъжа

О много добра новина  bouquet ,значи може и да си ги повторим Crazy Wink Peace

# 73
  • София
И аз много се радвам, че ще ги повтарят. Събота и неделя и без това трудно намирам какво да гледам в тези часове.  Laughing

# 74
  Надявам се да успеем да го изгледаме до 9-ти сезон  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт