Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 813
  • 317
  •   1
Отговори
# 30
Ох, ох, ох! Боже, какви са младички и двамата! Heart Eyes

smile3521 smile3521
Определено за мен повторното гледане на сериала ще е голямо удоволствие.

# 31
  • София
Костюмите и визията къртят... Винаги ми е много смешно като гледам стари сериали  Party

# 32
Аз се намесвам с леко смешно питане, но ми се е отпечалата една серия, всъщност май краят й, имаше някаква мистериозна дупка на една стена, дали беше в някакво подземие... Mr. Green сещате ли се за този епизод?

# 33
Здравейте, и аз съм фенка  Grinning  Разбрах от Плами за темата. Четах, че сега ще излъчат всичките сезони до 9-ти. Дават го всяка делнична вечер от 22 часа, но не е зле да проверим пак, защото много неща ми минават пред погледа  Grinning  Оказа се, че първият епизод доста добре съм го запомнила. Което не може да се каже за някои следващи  Joy  Големи сладури агентите, толкооова млади. Все пак снимано е 1993 г, но не ми изглежда наивна или скалъпена историята. Скъли дори си е с актуална прическа Simple Smile  Сегааа, сакото няма да го коментирам  Grinning 

Доста подземия изръшкаха  Mr. Green  Знам ли  Grinning

# 34
  • КиТ
Разбрах от Плами за темата.

Ха с нещо и аз да съм полезна няма проблем Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,още една фенка да дойде в темачка,а и предполагам ще идват и още Grinning

Та снощи гледах,много добро начало,действието се развива 1992(ма щом вика Лили,че са го снимали 93г. newsm78,ша са съглася Peace) и си вакам ясно що не съм го гледала Mr. Green,та аз съм била на 2 годиники Mr. Green hahaha hahaha hahaha,мисля че като бях 8-9 годишна да съм уловила някой епозид,явно от6ти сезно ша е ама беше много страшен...пък сега като гледам ни чак толкос,даже хич Mr. Green Та ще си го следя чинно Wink Peace

# 35
  • София
Ох, изпуснах епизода...

# 36
  • Ænima/Albuquerque
И аз, с тоя форОм филм ли да гледам...  ooooh!

# 37
  • София
Преброявах се...  Sick
сървъра нещо им зацикляше от време на време...
Сигурно има повторения. Вчера като го гледах пак ме хвана страх, та няма да го гледам вечер.

# 38
  • Ænima/Albuquerque
Светни ме, ако има, вечер по-малко гледам телевизия.   bouquet

# 39
  • София
Т`ва зяпам... ма няма...  Tired

# 40
  • София
Плами, навремето Досиетата почнаха да ги излъчват в България чак 97-8-ма. Peace

И аз изтървах. ooooh! Бях на разпивка с колегите. Хем си спомням навремето, че също изтървах втория епизод, и след първия гледах направо третия.

Силно се надявам някой да го качи на торент с Бг аудиото. Аз си ги имам с английско, ама друго си е да чуя гласовете от детството ми. Mr. Green

# 41
Днескашният епизод не беше страшен. Обаче утре ли е за онзи,които можеше да се провира през тесни пространства?? Е,това нещо още го помня и ако е утре вечер, трябва задължително да се приготвя за сън преди епизода, защото после от страх сигурно няма да мога, да ида до банята. Joy Joy

# 42
  • Ænima/Albuquerque
Олеее, ми аз с тая клаустрофобия, какво ще правя?  hahaha

# 43
  • София
Оооо, Squeeze - този е супер култов. Има след това още един епизод пак за Туумс (така се казва и епизода), който е с продължение на историята.

# 44
Оооо, Squeeze - този е супер култов. Има след това още един епизод пак за Туумс (така се казва и епизода), който е с продължение на историята.

Значи за утре да удрям екстремната подготовка?  Joy Тоя втория не съм го гледала,май. newsm78 Като наближи, свирнете да се барикадирам пак. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт