Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 830
  • 317
  •   1
Отговори
# 15
  • София
9 сезона  #Crazy
Даже не съм разбрала... а се пиша фен  ooooh!
Ма то и по канал 1, където го гледах... каквото са давали - това! По онова време не съм ползвала торенти...
Дано сега го дадат както трябва Praynig

# 16
  • София
По БНТ го излъчиха само до шестия, ако не се лъжа... Аз го дебнех по немската навремето (Pro Sieben). Joy

# 17
  • София
Ясно... Ще се наваксва.
Аз имам спомен, че свърши в нищото. Може би и поради тази причина изгубих интерес към по - нататък. А като спряха да го дават по Канала вече не се пишеха и клюки по списанията за актьорите.

# 18
И аз не съм гледала до края, явно не са изъчили всички сезони. Чела съм някакви клюки как свършва сериала,но и до ден днешен не ми е ясно. newsm78 Ще се гледа,ще се гледа. Mr. Green Дано само да изъчат всички сезони,ще взема да драсна един информативен мейл към Бтв-то.

# 19
  • au bout du monde
Ето я рекламата,ако някой не я е гледал
http://www.btv.bg/cinema/videos/video/713778335-Gledayte_Dosieta … o_bTV_Cinema.html

Струва ми се, че гласовете са им същите като едно време или се бъркам Mr. Green

# 20
  • Бургас
Аз пък изобщо не се страхувах - тръпката по агент Мълдър засенчваше всички други емоции Heart Eyes (а и този жанр филми ми е любимият, малко неща вече могат да ме изплашат). Само като го видех и ми трепваше сърцето - уникааален образ. Дейвид Духовни толкова добре влизаше в кожата на героя, че направо... И аз не съм гледала последните сезони  Embarassed. Първия филм го гледах пет пъти.  Crazy . Втория не съм го гледала, но смятам да поправя пропуска - моля, ако някой може да ми даде линк да си го изтегля.   bouquet
Голяма емоция ми е "Досиетата Х".
Дъщеричката ми е на три годинки и вечер трудно се приспиваме, не знам дали ще успея да следя сериала редовно, а толкова ми се иска...  Sad

# 21
  • au bout du monde
. Втория не съм го гледала, но смятам да поправя пропуска - моля, ако някой може да ми даде линк да си го изтегля.   bouquet

Eто http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=226392&hit=1

# 22
  • Бургас
Благодаря!   bouquet

# 23
  • София
И на мен ми се струва, че дублажът е същия. Няма логика да правят нов щом вече има... днес е първи епизод ще видим дали наистина е така.

# 24
  • au bout du monde
Аз не си го спомням добре,може и да го бъркам с този на филма, който даваха по бтв.

# 25
За мен е същия дублажа. И се надявам наистина да е така, бях им привикнала с гласовете и ги свързвам с героите. Heart Eyes

# 26
  • София
Същия е дублажа 100%. Знам ги почти наизуст репликите. Joy

Дано не се разочароваме. Преди време си изтеглих старите сезони на торенти и щях да се пукна от смях като им гледах костюмчетата, грима и прическите. So nineties... Joy

# 27
  • Ænima/Albuquerque
И аз тук, че мисля да го следя.
Мерси за темата!   bouquet

# 28
  • София
Ох, ох, ох! Боже, какви са младички и двамата! Heart Eyes

# 29
  • Ænima/Albuquerque
Мда.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт