Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 068
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
  • au bout du monde
Уау това изобщо не го помня. Ще е интересно Crazy

Снощния епизод го помнех, всъщност се сетих само за частта с момченцето,което рисуваше Laughing

# 106
Дааа, спомням сии! Севера, благодаря  Hug  Имам спомен за едно колективно чакане на моста, когато трябваше да дойде извънземен кораб да прибере всички, до които бяха внушени съобщенията за времето и мястото на срещата. И жената в инвалидната количка, която беше майката на другия син на Пушача (тук малко се зачудвам така ли беше), и Скъли, и разни правителствени, но се обърка историята тук. А след това май на Мълдър му се наложи да се  покрие. Иии следват бели петна в историята ми  Grinning  Но няма да тегля сезоните, харесват ми с дублаж по ТВ-то, а и в случая малките порции ми допадат.

# 107
"И аз съм чувал същата история в детството си. Само че й повярвах."  Joy Joy Ех,този Мълдър.

# 108
Охо, темичка за любимия ми сериал, кеф! Laughing...Има ли някой, който да е изгледал деветте сезона и да е разгадал мистерията  със сина на Мълдър и Скъли?

# 109
   "В нейните обувки"  Joy

# 110
# 111
  • София, България
Банда, тук ли сте, бе  Hug  Mr. Green

хайде и аз да се разпиша - гледам, за момента удивително редовно досиетата. Много ретро ми се струва да чакам нещо по телевизията ( напомня ми масовото гледане на Робинята Изаура)

Познайте какво правят тук  Joy

Тук е по-лесно:

и накрая, помнете:

# 112
Тая втората снимка от къде е? От втория филм?

# 113
  • au bout du monde

Не е от там. Трябва да е от някой епизод Thinking

# 114

Shocked Shocked Как съм го изтървала тоя епизод!!!  hahaha

# 115
  • София, България

Shocked Shocked Как съм го изтървала тоя епизод!!!  hahaha

Може да се каже, че общо от всички сезони съм гледала 10-ина епизода, не мога да кажа откъде е гифчето има и още :

# 116
  • au bout du monde
Последните са вече от филмите.

Това клипче много го обичам http://www.youtube.com/watch?v=j04o9XWSl0M  Heart Eyes

# 117
Хе хе, МонаHug  Това за което  питаш, не е онова, за което си мислиш  Joy   От сериите е, нещо се утешаваха по приятелски, чисто приятелски  Grinning   Обаче много са ми рехави спомените, не мога да съм конкретна. Ще гледаме и ще видим къде е истината, макар че при всички положения е там някъде  Mr. Green

# 118
# 119
  • au bout du monde

Много приятелски се утешават Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт