Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 688
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
BettyRubble не знам с какви уреди правят диагностиката по супермаркетите, до сега не съм попадала на такава, но предполагам че е същият

# 211
Да ви следя. Наскор ползвах един изостанал ваучер за Сладко и солено.

Имате ли отзиви за този салон http://grabo.bg/sofia/seshoar-podhranvashta-grija-manikiur-s-opi … &ref=facebook

# 212
Ауу, много се запалих, защо ми трябваше да попадам на тази тема Joy
Ето това обмислям сега. http://www.imasdelka.com/2-dni-za-dvama-na-borovec-za-62lv-vmesto-za-180lv-ipocxf
 Дали  някой е ходил там, дали са подходящи  тези вили за 8м бебе,  притеснява ме отоплението newsm78

# 213
Ауу, много се запалих, защо ми трябваше да попадам на тази тема Joy

Joy нали ? И аз.. hahaha

# 214
и аз така...
как се зарибих!!!
чакам да стане 0 часа, е да видя новата оферта в задружно Simple Smile
ужас!

# 215
  • Някъде на път....
.........Юмейхо масажа се прави през дрехите, все пак не е толкова страшно с непознатата среда... Кое му е особеното?  Thinking

Леле, нямаш представа какво пукане и наместване на костите е!  Crazy
.......
А бе имам.  Wink
Мъжа ми ми разказа - и беше много доволен!  Peace

# 216
  • Някъде на път....
Не ме плашете с юмейхо масажа. Аз съм си взела ваучер, ще го ползвам обаче другия месец, че сега имам часове за боутек масаж утре и следващата събота.

За юмейхото бях навила мъжа ми, но след като изгледахме рекламното филмче в сайта на студиото, моят се изплаши и отказа. Някой ходил ли е вече там /Монк е студиото/ да сподели страшно ли е? Аз като истински храбрец си купих ваучер.  Crossing Arms
Не е страшно!  Wink Или поне така разбрах.
Студиото не е лошо....

# 217
  • София
Не ме плашете с юмейхо масажа. Аз съм си взела ваучер, ще го ползвам обаче другия месец, че сега имам часове за боутек масаж утре и следващата събота.

За юмейхото бях навила мъжа ми, но след като изгледахме рекламното филмче в сайта на студиото, моят се изплаши и отказа. Някой ходил ли е вече там /Монк е студиото/ да сподели страшно ли е? Аз като истински храбрец си купих ваучер.  Crossing Arms
Не е страшно!  Wink Или поне така разбрах.
Студиото не е лошо....

То не е страшно и да скочиш с парашут, стига да знаеш как да се приземиш...

Просто споделих собствените си резерви, нали тази тема е за това именно. Wink

# 218
  • Някъде на път....
ivonska, скачането с парашут си е страшно според мен!  Hug

Момичета, какво ще кажете за тази оферта: Терапия за лице "Червено вино" или масаж „Червено вино” за 15 лв., вместо за 35/30 лв. в салон "Diamonds"!

# 219
http://grabo.bg/burgas Да ви попитам какво ви е мнението за тази процедура. Някоя от вас подлагала ли се е на фотоподмладяване. Боли ли?

# 220
Ако си правила фотоепилация - същото е. На мен ми третираха само две пъпки с такава светлина. Зависи на коя част на лицето е и от интензитета, но чак съвсем безболезнено..Доста неприятно е..

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 09:30 от Анонимен

# 221
  • До хладилника, който обичам
Ще ме разорят тези сделки Crossing Arms Има в Пловдив оферта за цялостен масаж за 12 лв, взехме на майка за 14.02. с татко.

# 222
а има ли ефект самата процедура ?

# 223
  • София
Ще ме разорят тези сделки Crossing Arms Има в Пловдив оферта за цялостен масаж за 12 лв, взехме на майка за 14.02. с татко.

Ох, и аз съм като луд с картечница...  Tired

# 224
Момичета, пак аз...
Има ли значение от кой сайт е офертата, има ли ли сте проблеми с някой от тях.
като новак в този род пазаруване си позволявам да ви задам този въпрос, извинете ме, но нямам време да се ровя назад Hug

От вилите се отказах, благодаря за споделеното на malvinaina  bouquet

Ще ви следя оттук нататък и приятно ползване на процедурките,  за които повечето от вас вече имат  ваучери!

Общи условия

Активация на акаунт