Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 595
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Привет! Миналата седмица си използвах ваучера за преглед, почистване на зъбен камък и полиране при д-р Лечев, разочарована съм, всичко това за 15-20 минути незнам как се прави, всяка година ходя на тая процедура.

Сега се чудя на тази оферта http://www.imasdelka.com/pochistvane-na-lice-kislorodna-terapiq- … to-za-64lv-dglk1i
а колко пари плати за ваучера?
аз си правя същата услуга в софия за 30 лв и ми отделят поне час за нея
В момента се чудя на офертата на Грабо за боулинг, но не съм ходила в Галакси, иначе знам къде се намира.
Ако някой е ходил може ли да пише колко горе долу са пътеките, дали има много хора и т.н. да се ориентирам кога може да отидем с ваучера.

# 346
  • София
ванесса йо утре ми предстои тази процедура и като се върна ще споделя

# 347
момичета от София благородно ви завиждам за хубавите оферти Grinning

# 348
viliqna82 , за Варна си има доста хубави предложения..Е, не е като в София,но какво да кажем от другите градове.
То добре,че съм от Добрич и почти всяка събота идваме до Варна и си ползвам по нещо.
Между другото излиза по-изгодно така, отколкото да излизаш от работа / визирам почистването на зъбен камък, фотоепилацията.../

# 349
... В момента се чудя на офертата на Грабо за боулинг, но не съм ходила в Галакси, иначе знам къде се намира.
...

Не знам коя е тази оферта, но ако е за Галакси център - намира се под Плиска, в посока з. Фестивална. На ъгъла на бул. Шипченски проход и ул. Н. Коперник.

# 350
... В момента се чудя на офертата на Грабо за боулинг, но не съм ходила в Галакси, иначе знам къде се намира.
...

Не знам коя е тази оферта, но ако е за Галакси център - намира се под Плиска, в посока з. Фестивална. На ъгъла на бул. Шипченски проход и ул. Н. Коперник.

Офертата е за Galaxy Bowling - в малкото НДК. На самата Витошка е входът.

# 351
Обаче явно има значение в кой epay ми е регистрацията, аз в българския нямам...

Нещо се бъркаш с Еbay и Paypal.

Epay e само и единствено българска система за разплащане.
Ето това е Ипей - https://www.epay.bg/?page=front&p=front_wiki&wpage=contacts_bg

Ама тези от Колектива наистина нищо не правят за улеснение на клиентите си, някой скоро се оплакваше също, че няма избор за начин на плащане.
Погледнах, че сметките са им в Райфайзен, а те взимат 2 лева за превод, нищо че е в тяхната банка сметката.

Така е. И аз нищо не взимам от тях, защото нямам И-пей, а с банки не ми се занимава.

# 352
  • София
Лично на мен не ми харесва в Galaxy Bowling, просто защото очаквах повече.Но офертата е изгодна и ако обичаш да играеш боулинг.... Ходили сме веднъж преди около 2 години, защото дъщеря ми имаше среща с приятелче там да играят и като обстановка бях разочарована- едно тъмно, занемарено и подтискащо, кафето неугледно. Но това е за обстановката, а пистите са си нормални вече съм забравила 4 или 5 бяха и не сме чакали много за да се включим. Аудиторията беше предимно от тийнове. Сега като се замисля, то ти няма да седиш на кафето, а ще играеш и ако си с приятна компания сигурно ще си изкараш добре.

# 353
  • София
Привет, интересувам се тортата от  Карамел от една от двете сладкарници в София ли се взема или осигуряват и доставка?
Благодаря!

# 354
Незная дали има публикуван адрес на този сайт:
http://www.vzemigo.bg/index.php?option=com_content&view=arti … d=3&Itemid=10

Сега го видях и го пиша...

# 355
този е нов, но няма никакви оферти  Whistling . Искаме в Бургас !!!!!!

# 356
Лично на мен не ми харесва в Galaxy Bowling, просто защото очаквах повече.

Peace  На мен също. Струва ми се малко старо обoрудването.
Но аз спрях да ходя там няколко години - сега може да са го обновили.

# 357
  • София
Привет, интересувам се тортата от  Карамел от една от двете сладкарници в София ли се взема или осигуряват и доставка?
Благодаря!
В коментарите към офертата поне 2-3 пъти са отговорили на тези въпроси. Доставка не е възможна, тортата се взима на място от една от двете сладкарници. Необходимо е един работен ден предварителна заявка.

# 358
Благодаря!
В коментарите към офертата поне 2-3 пъти са отговорили на тези въпроси. Доставка не е възможна, тортата се взима на място от една от двете сладкарници. Необходимо е един работен ден предварителна заявка.

Обаче никъде не пише дали има ограничение за броя закупени ваучери за тортата  newsm78
Вие по колко ваучера си взехте?

# 359
  • София
Цитат
Благодаря ти, мила, това е първата ми заявка и колкото и да гледах не видях коментари, е... сега вече ги видях де, но както и да е.
Много съм благодарна за инфото, свекърва ми е рожденичка на 15.02 и ще я зарадваме приятно.
В коментарите, които постфактум прочетох, пишеше, че 1 човек взима 1 ваучър.

Общи условия

Активация на акаунт