Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 572
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Много съм разочарована от салона House of Beauty EV от тази оферта: Почистване на лице с DARPHIN за 16, вместо за 40 лв. Оказа се че съботите им били заети за "редовните" им клиенти и отказаха да ме запишат, в неделя по принцип не работят, така че целият уикенд отпада като вариант. Е, така със сигурност няма да ме спечелят за редовен клиент, даже сигурно иобщо няма да отида.  Close

# 361
  • Sofia, BG
ее много тъпо да си делят така клиентите - все едно като си с ваучер си второстепенен  Close

Лепи, чакам  Hug

# 362
Много съм разочарована от салона House of Beauty EV от тази оферта: Почистване на лице с DARPHIN за 16, вместо за 40 лв. Оказа се че съботите им били заети за "редовните" им клиенти и отказаха да ме запишат, в неделя по принцип не работят, така че целият уикенд отпада като вариант. Е, така със сигурност няма да ме спечелят за редовен клиент, даже сигурно иобщо няма да отида.  Close

Ако това не го е имало в условията на оферата, напиши на Колектива. Те определено ще искат да знаят отзивите на клиенти.

# 363
Аз пък съм много доволна от SPA маникюра. Днес бях в студиото и се възползвах от ваучера си и всичко беше чудесно. Обслужването беша на ниво, терапията наистина е много приятна и има ефект от нея. Доволна съм и ще отида пак  Peace

# 364

Ако това не го е имало в условията на оферата, напиши на Колектива. Те определено ще искат да знаят отзивите на клиенти.

Да, писах им, казаха че ще видят какво могат да направят.

# 365
в Грабо има много добра оферта от Капела за Варна става въпрос.  Peace

# 366
  • София
Здравейте!
Някой да е ползвал почистването на лице от тази оферта: http://www.imasdelka.com/sdelka/sofia .
Споделете мнение, че се двоумя дали да си закупя ваучер.

# 367
  • София
ее много тъпо да си делят така клиентите - все едно като си с ваучер си второстепенен  Close
...

Не че не е нормално, но тъпото е да кажеш "ами, събота е ден за редовните ни клиенти", като можеш просто да кажеш "тази събота графикът ни е пълен ....." и бла-бла.

# 368
  • Sofia, BG
хапсолютно  Peace всичко зависи от това по какъв начин ще бъде поднесена една информация  Mr. Green

Савина, едно от момичетата имаше час за днес, ще чакаме да се включи  Peace

# 369
  • София
Картите си в Интернет не бих ползвала за никоя сделка!  Naughty Пазарувам само там, където се допуска EasyPay (а те пък са навсякъде).  Whistling Любимци са ми, разбира се, Грабо! Няма такъв рахат и удоволствие.  Peace
  И аз съм на това мнение  Peace  И по тази причина не пазарувам от Колектива например.

# 370
  • София
...

Не че не е нормално, но тъпото е да кажеш "ами, събота е ден за редовните ни клиенти", като можеш просто да кажеш "тази събота графикът ни е пълен ....." и бла-бла.
Ето това ме кара каквато и оферта да има от това студио да не си я купя. Те губят. А ivonska e много права, можело е да ти откажат по друг начин  Peace

# 371
Здравейте!
Някой да е ползвал почистването на лице от тази оферта: http://www.imasdelka.com/sdelka/sofia .
Споделете мнение, че се двоумя дали да си закупя ваучер.

Не се двоуми,това ми е една от любимите процедури.Закупих един ваучер,който ще трябва да съчетая някак си с пилинга.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 09:25 от NotApproved

# 372
  • София
Ta завърнах се от тази процедура (София) http://www.imasdelka.com/pochistvane-na-lice-kislorodna-terapiq- … to-za-64lv-dglk1i
бях в салона на графа
останах изключително доволна
за студиото - на мен лично по ми приличаше на апартамент отколкото студио - не очаквйте някакъв лукс
продуктите: не запомних марката , миришеха ужасно на билки , но пък ми подействаха изключително добре
процедура траеше 2 часа (легнах в 17 станах в  18:50) настискаме качествено (не ми остави нито една черна точка - а те са моят проблем) интересното беше ,че винаги след козметик кожата ми е зачервена  и на места подута , които изчезват след няколко часа , но от този салон излезнах без подута кожа и без зачервявания, което ме смая , получих и -30 % отстпка на всички процедути до месец май
другото интересно нещо за мен беше , че не ми предложи козметика ( до сега където и да съм ходила ми предлагат продуктите си), а също така ми каза да не прекалявам с почистванията на 2-3 месеца ( другите козметички ми казваха на 20 дена да ходя) , а също така ми забрани кремовете само флуиди и емулсии да ползвам.
извинявам се за дългия пост 

# 373
  • Sofia
...
На мен ми отказаха под предлог, че всички часове са заети за 2 съботи напред и това още повече ме подразни.Никой не обича да го лъжат.Все пак плащаме по-малко, целта е да разберем какво предлагат, какви са обстановката, обслужването, редовните цени. Целта е привличане на нови клиенти,не да  се изгубят редовните.Който стане редовен клиент ще получи специално отношение, нали всички това искаме.
За тортата на "Карамел"- много я харесахме в къщи, препоръчвам я.В сладкарницата и по телефона бяха много учтиви.

# 374
ако бях на твое място и аз много щях да се ядосам
аз обаче имах възможност да ползвам моя ваучер през седмицата и останах доволна
не съм особено впечатлена от почистването на лице, но като ходих имаше промоция маска за коса, мисля че беше на Милк шейк и ухаеше божествено, като обработват косата със специална преса с инфраред и ултразвук и въобще останах доволна от тази процедура бих отишла отново на пълна цена
самият салон е малък и макар и работен ден, беше пълно с хора
но си абсолютно права - какво значи редовен клиент, ти си потенциален редовен клиент, а те те губят още преди първото посещение
може да се оплачеш за това на колектива ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт