Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 509
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Уф, от няколко дни има промяна в eha.bg. Преди ми показваше първо офертите, които изтичат най-скоро. Сега вече са по най-нови. Има бутони горе за сортиране, но те НЕ работят. #Cussing out Много се дразня, защото така трябва внимателно да чета до кога е срока на всяка обява и ако случайно забравя да погледна пак да изтече преди да съм се възползвала от нея.
Знам, че от eha.bg следят темата за това реших да пиша тук, а не на имейла им.

# 421
Да се похваля, сдобих се с ваучер и аз накрая. Надявам се дъщеря ни да остане много доволна от него!

# 422
happy_aneta - Според мен пък трябва да си търсиш правата - информирай сайта, поискай си парите и се консултирай с Комисия за защита на потребителите. Имат телефон за консултация, а жалби се пускат и онлайн. Трябва да си търсим правата иначе няма да спрат да ни се катерят по главите.  ooooh!

Абсолютно подкрепям мнението ти! За мен това е точното отношение!  Peace
Ето например в грабо са пуснали оферта от салон и в условията си пише,че не можеш да се възползваш в неделя!
http://grabo.bg/sofia/grija-za-litzeto-kosata-ili-tialoto-po-tvo … mo-za-15lv-0hffr7

# 423
  • София
bebo4ko - При мен с Гугъл Хром няма проблеми и сортирането работи - и по цени, и изтичащи и т.н.  Peace Ти какъв браузер използваш?

Хмм...сега пробвах и с ИЕ - наистина с него не работи сортирането.

Хайде да се оправям за почистването на лице и кислородната терапия.  newsm03

# 424
Уф, от няколко дни има промяна в eha.bg. Преди ми показваше първо офертите, които изтичат най-скоро. Сега вече са по най-нови. Има бутони горе за сортиране, но те НЕ работят. #Cussing out Много се дразня, защото така трябва внимателно да чета до кога е срока на всяка обява и ако случайно забравя да погледна пак да изтече преди да съм се възползвала от нея.

Мерси за коментара - наистина имаме проблем с IE, по който се работи в момента Wink Всичко трябва да е наред с Firefox и Chrome.

Иначе сортирането е удобно, нали? Simple Smile ...особено както станаха доста офертите...

# 425
  • До хладилника, който обичам
Иначе сортирането е удобно, нали? Simple Smile ...особено както станаха доста офертите...
Щеше да е удобно, ако не искаше регистрация, за да се ползва. Хипер досаден и стар трик е това, който предпочитам да избягвам.

# 426

Мерси за коментара - наистина имаме проблем с IE, по който се работи в момента Wink Всичко трябва да е наред с Firefox и Chrome.

Аз съм с Opera. Не знам, кой ви прави сайта, но.... Когато се пуска нещо такова, то трябва да работи на 4-те най-използвани браузъра.

P.S.: Иначе съм много доволна от сайта за сега. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 10:59 от bebo4ko

# 427
Щеше да е удобно, ако не искаше регистрация, за да се ползва. Хипер досаден и стар трик е това, който предпочитам да избягвам.

Съжалявам, че намирате регистрацията за обезпокоителна. Единствената и цел е да можем да ви предложим удобно персонализиране на употребата на еха.бг според личните ви предпочитания. Истината е, че нещата се случват по-вабно от очакваното и все още не е очевидно за вас защо се изисква и как ще работи регистрацията....

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 11:12 от eha.bg

# 428
Искам да похваля eha.bg, защото веднага се свързаха с мен и разрешихме проблема. Честно не очаквах. Simple Smile

# 429
И аз имам забележка към Еха - в офертите за Русе излизат и такива за други градове, които не е възможно да се използват  

# 430
А, някой от Пловдив, ползва ли вече ваучерите за Арлет салоните? Може ли да се избира при кого да се запишеш или не? И, ако да, препоръчайте някой Simple Smile Аз съм взела и за центъра и за Галерия.

# 431
И аз имам забележка към Еха - в офертите за Русе излизат и такива за други градове, които не е възможно да се използват  

Всички забележки са винаги добре дошли, но моля ви пишете ни във Фейсбук страницата, за да не омазваме темата тук Simple Smile

Весел уикенд на всички! Simple Smile

# 432
Аз в четвърък вечерта се възползвах от офертата за Шелак в Nail Bar Bebals. Маникюристката беше много внимателна и мила. Занимава се с маникюра ми около 1 ч. 20 мин. Сложих си цвят Корал, страхотно изглежда  newsm03 и все още маникюра ми е страхотен.

А вчера ходих и на почистване+кислородна терапия в Бенико, на Христо Ботев. Козметичката (Стели) също беше много мила, внимателна и.... приказлива, хаха. Падна голямо забавление по време на процеурата. Бях там в 12 ч. и си тръгнах към 2 без 15. Лицето ми днес изглежда страхотно и кожата ми просто блести. Бих ги ползвала и без ваучер за в бъдеще. До сега от дълги години ходих само в салоните на Yves Rosher, но там трябва да си запазвам час поне две седмици предварително и това винаги много ме е затруднявало и дразнело Crossing Arms  Crazy

# 433
  • София
А на удобно място ли е този салон  Nail Bar Bebals?

# 434
  • София
 Вчера се възползвах от ваучера си за спининг в Боевски-  http://www.deals.bg/deal/id/3095/4536b4
Много съм доволна и от тренировката и от релакс зоната след това. Имам още два ваучера за спининг, взела съм си и два за Босу тренировка. След като ги използвам ще преценя кое от двете ми харесва повече  и ще почна редовно да ходя. Peace
Този фитнес е много добър и редовните  цени  не са много високи, определено ме спечелиха. Hug
 Взех си и тортата от Карамел, но тя не ми хареса много. Не бих купила такава отново.

Аз в четвърък вечерта се възползвах от офертата за Шелак в Nail Bar Bebals.

Аз също съм взела ваучери и за класически маникюр и за Шилак  Wink  А каква е цената на картите за отстъпка, на самата оферта пишеше, че притежателите на ваучери могат да я закупят с 50% намаление? И всъщност каква отстъпка дава картата ?

Общи условия

Активация на акаунт