Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 423
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Момичетааа, много се замислям за днешната оферта в задружно.
Диамантено микродермоабразио + дерматологичен преглед + маска Filorga за 40 вместо 110 лв. от Елос
Някой ходил ли е в този салон и да си е правил такава процедура? Дали може да им се има доверие? newsm78

# 586
  • Варна

Гледам я от сутринта  Simple Smile
Не съм ходила на масаж, но мисля да я взема за мъжа ми. С рехабилитатор си е и 50 минути !
Който е ходил на масаж -споделете заслужава ли ?
Aз преди малко я взех за мъжът ми, чудя се дали да не си взема и за мен  newsm78 Но според мен определено си струва.

# 587
Край, вземам я за моя   Peace
И без това все ме врънка да му разтривам гърба и кръста, а аз не мога ...

П.П. А защо в Задружно все стои с 0 купени ??!!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:04 от Анонимен

# 588
http://grabo.bg/plovdiv/transdermalna-elektroporatziia-i-silikon … o-za-27lv-0m8k27f
Момичета някоя правила ли си е подобна процедура ? В Пловдив много го рекламират този  салон, някой ползвал ли е услугите му ?

# 589
Линка на viliqna82 е точно з амасажа-за Варна е.

Shocked
На мен ми се отваря за диамантено микродермоабразио в София.

# 590
Мдаа, явно нещо е бъгнат сайта, защото от сутринта стои неактивна сделката с 0 купени..

# 591
За микродермоабразиото ли? На мен ми показва 28 закупени

# 592
Момичета говорите за различни сделки
http://www.zadrujno.bg/varna - масаж Варна
http://www.zadrujno.bg/sofia - микроабразио София
Във Варна още не е активна сделката, Софийската е с 28 купени
На всеки му се отваря градът който последен е бил, затова имате разминавания

поздрави

# 593
Може би е така, обаче малко по-горе Роси79 написа,че е взела ваучер за мъжа си. Тогава поне 1 ваучер трябваше да има купен  Thinking

# 594
peppia, имаш право, благодаря за разяснението и се извинявам за объркването. От скоро съм в тези сайтове  Embarassed  Money Money Money Money

# 595

Aз преди малко я взех за мъжът ми, чудя се дали да не си взема и за мен  newsm78 Но според мен определено си струва.

Ти взе ли си ваучера ? Още си стои с 0 и неактивна ??  Thinking

# 596
Активирана е сделката във Варна вече.

# 597
След като накупих няколко ваучера реших да пробвам единия-доставка на детска храна от Ян Бибиян.
Вече втори ден се учудвам как не им е неудобно да пробутват такива буламачи на децата.
Основното ястие е течно, леко посгъстено с брашно и мирише на едновременшните столски ястия,супата беше от макарони с чубрица,а десерта нишесте със суха кифла...
Разбирам да беше общинска кухня,където се плаща по левче,но все пак за редовна цена от 4 лв очаквах много повече.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 13:55 от гъбка

# 598
гъбка, защо не пишеш до сайта? Ако всеки сигнализира за неудовлетвореност от офертите, може би ще ги вземат под предвид коментарите....  Confused

# 599
След като накупих няколко ваучера реших да пробвам единия-доставка на детска храна от Ян Бибиян.
Вече втори ден се учудвам как не им е неудобно да пробутват такива буламачи на децата.
Основното ястие е течно, леко посгъстено с брашно и мирише ва едновремешите столски ястия,супата беше от макарони с чубрица,а десерта нишесте със суха кифла...
Разбирам да беше общинска кухня,където се плаща по левче,но все пак за редовна цена от 4 лв очаквах много повече.

Не е заради ваучера,по-принцип тяхната храна е такава, и аз съм взимала преди на сина ми,не можеш да разбереш кое е супа,кое основно,изкарахме 2 седмци и после на държавна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт