Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 450
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Сега видях тази оферта на диълс - http://www.vsichkioferti.bg/?p=3648

Не карам ски и не бих отишла, но искам да ви предупредя!
Преживях истински кошмар с Арайвълс ИДИ на Нова Година.
Никога повече няма да пътвувам с тях, пазете се и Вие.

# 601
След като накупих няколко ваучера реших да пробвам единия-доставка на детска храна от Ян Бибиян.
Вече втори ден се учудвам как не им е неудобно да пробутват такива буламачи на децата.
Основното ястие е течно, леко посгъстено с брашно и мирише ва едновремешите столски ястия,супата беше от макарони с чубрица,а десерта нишесте със суха кифла...
Разбирам да беше общинска кухня,където се плаща по левче,но все пак за редовна цена от 4 лв очаквах много повече.

Не е заради ваучера,по-принцип тяхната храна е такава, и аз съм взимала преди на сина ми,не можеш да разбереш кое е супа,кое основно,изкарахме 2 седмци и после на държавна  Mr. Green

Моите свръх-капризни деца ядоха с ваучер от Ян Бибиян пред 2 седм., и както вече писах, ометоха всичко доста лакомо. За сравнение с общинската кухня - доста еднакви ми се сториха манджите и като вид, и като консистенция, но факт е, че "ваучерската" манджа се хареса много повече. За мен от значение е това, а не дали на мен ми се струва изискана и префърцунена като за 4 лв.   chef

# 602
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Канех се питам тук, пък накрая реших направо да купя офертата за суши: http://grupo.bg/offers/view/Kabuki

Дано да си струва, отдавна се канехме да пробваме, но по предната оферта имаше такива коментари тук, та се отказах. Надявам се този ресторант да е читав. Ще споделя, след като хапнем сушито.  Laughing

# 603
Да попитам за фотоепилацията - някой вече има ли впечатления? Толкова много оферти имаше,
има ли вече и първите паднали косми?  Blush

# 604
krasimilo, аз преди време правих на горна устна и подмишници, имаше ефект, но трябват поне 7-8 процедури. За съжаление ги бях почнала късно, дойде лятото и трябваше да ги спра... Иначе определено понамаляха.

# 605
  • София
За Нейл Бар Бебал - обадих се, след 8 позвънявания ми вдигна някакъв мъж, който ми обясни, че до края на месеца няма свободни места, но сега не можел да ме запише, защото бил ангажиран с
нещо друго и да съм звъннела по-късно. Професионализмът е в детайлите, обичаше да казва
бившият ми шеф. В тоя смисъл, дори едно дребно нещо като кой на кого ша позвъни, има значение. Вече съжалявам, че взех ваучер. Дано поне девойката се обучи през следващите 2 седмици, докато успея да се уредя за час.

Хааа, оказва се, че отговора на този мъж и при мен беше същия! Само че аз се обадих за резервация на час преди около 2 часа... И вече не ми вдига телефона, за да си запазя!  newsm78

Иначе..., радвам се, че Ви открих тук и ще коментирам редом с Вас сделките занапред.

Ползвала съм вече около 10 ваучера за различни услуги и като цяло съм доволна. Е, имаше и някои салони, които не са на най-доброто ниво, но...ще знам да не ги посещавам вече- Виктория Сонтен-масаж  подстригване, както и BeXQ-Третиране на пигментни петна/капиляри/акне+масаж с антицелулитна цитрусова бомба .
Най-сполучливи покупки:
1.салон Idyn Freia, където се насладих на най-прекрасния масаж с четири ръце., в едно с ароматно джакузи.
2.Ваучери за семеен хотел Здравец в Троянски Балкан- много очаровани останахме от всичко.
3. Карта за фитнес+ 3 Спа процедури в Тhe Gym. По принцип посещавам този спортен комплекс и тази оферта ми дойде бижу.
4. Добри впечатления имам и от Тадж Махал-вкусно и предостатъчно беше според нас менюто за 2, та и за 3-ма дори души. Ползвахме го 2-ма.
5. Почистване на лице в салон Bexq- доволна съм, козметичката работи добре, за разлика от масажиста както споменах вече.
6. Детска кухня Ян Бибиян- отлично попадение.

И още..., но така или иначе изтекли оферти Поне исках да Ви информирам за моите впечатления по-скоро за  отношението към работата на конкретни салони и хотели.

Очаквам още отзиви от Вас, а и аз ще докладвам след като си използвам предстоящите ваучери за: Великденската оферта в х-л Адакуле, Кушадасъ, Маникюра за 3лв. и Ще се радвам да споделите отзиви за Почистването на лице в салон Арлет- за 16 лв.

Извинете , че се поунесох с дългия пост!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 15:44 от Петифурче

# 606
  • София
Канех се питам тук, пък накрая реших направо да купя офертата за суши: http://grupo.bg/offers/view/Kabuki

Аз купих и тази, и предишната. Laughing Ще споделя впечатления и от двете. Wink

# 607

Аз купих и тази, и предишната. Laughing Ще споделя впечатления и от двете. Wink
Не виждам до кога може да се използва ваучера  newsm78

# 608
До 28.03.2011  Peace

Аз купих ваучер за суши от Енсо, но и от тази оферта не се отказвам  Crazy
Може ли да се плаща с EasyPay?

# 609
  • София
След като накупих няколко ваучера реших да пробвам единия-доставка на детска храна от Ян Бибиян.
Вече втори ден се учудвам как не им е неудобно да пробутват такива буламачи на децата.
Основното ястие е течно, леко посгъстено с брашно и мирише ва едновремешите столски ястия,супата беше от макарони с чубрица,а десерта нишесте със суха кифла...
Разбирам да беше общинска кухня,където се плаща по левче,но все пак за редовна цена от 4 лв очаквах много повече.

Не е заради ваучера,по-принцип тяхната храна е такава, и аз съм взимала преди на сина ми,не можеш да разбереш кое е супа,кое основно,изкарахме 2 седмци и после на държавна  Mr. Green

Бих подкрепила  и тук Ян Бибиян (макар да не му е мястото, за което съжалявам за спама!)  Ваучерите, които предоставиха  с 50 % отстъпка  са добра оферта!

Споменатото меню не е достигало до нас, защото е от стандартното меню на кухнята, където според мен има какво ли не неподходящо за деца, но не само в тази кухня, а във всичките.
    Аз съм изключително капризна по отношение храната на детето ми и до момента съм и готвила единствено аз, за да си гарантирам качеството на продуктите, но тъй като детето ми вече е достатъчно голямо все пак (1г и 5 мес.) за ДК, реших да опитаме с диетичното меню на Ян Бибиян. При мен не е критерии дали храната се харесва на детето а дали АЗ одобрявам съсtава и вида и- това е водещо при избора ми!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 15:57 от Петифурче

# 610
Да попитам за фотоепилацията - някой вече има ли впечатления? Толкова много оферти имаше,

Правих само една процедура досега - брадичка и горна устна / мустак  Mr. Green /. Наистина след около 10-11 дни някои косъмчета леко като ги дръпнеш падат. Само няколко са засега ,но това ме кара да мисля,че ще има ефект при 5-6 процедури  Peace

# 611
  • София
Петифурче или някой друг ползвал услугите на Виктория Сонтен,
бихте ли споделили какво е отношението и дали сте доволни,  защото
се изкушавам да купя няколко ваучера за майка ми за масаж на гръб с магнезиево
олио. Като цена е  много добра офертата, но ако ще я претупат или ще се държат
сърдито, няма смисъл да я пращам.

# 612
Последно по темата Ян Бибиян-какво му е добро на оферта-200 гр течно нещо наречено гювеч,крем нишесте и малко супа за 2,66? Реално аз не му давам почти нищо полезно или хранително за деня -досега аз му готвих и беше и вкусно и здравословно явно ще продължа.
Чудя се има ли нещо наистина струващо си от тези оферти или се подлъгваме само по "големите" намаления.

# 613
  • София

Правих само една процедура досега - брадичка и горна устна / мустак  Mr. Green /. Наистина след около 10-11 дни някои косъмчета леко като ги дръпнеш падат. Само няколко са засега ,но това ме кара да мисля,че ще има ефект при 5-6 процедури  Peace

А, стига бе, аз що ли си мисля, че до три-четири дни след процедурата трябва да попизпопадат косъмчетата  newsm78 Чела ли го бях някъде или съм го чувала нямам спомен, но сега се чудя как ще издържа толкова. Сега ги пускам (от десетина дни)  Laughing , че съм си накупила ваучери, и едвам ги изтрайвам като се погледна от близко в огледалото (хем не са много )..., а пък как ще изтрая и след процедурата още 10-11 дни докато паднат. Мале, мале, няма да излизам навън по светло   Joy

# 614
 Joy  / Малко да оспамим темата / - и аз съм ги пуснала, че си ги и подстригвам  Mr. Green Mr. Green
Не ги изтърпявам, но щом е за делото.. ooooh!
Не, наистина е след 10-я ден-поне така съм чела аз.

Общи условия

Активация на акаунт