Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 429
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Абе милички, не е нужно да ги пускате  Laughing Трябва просто да ги бръснете непосредствено преди процедурата. Дори някои козметици съветват, последните два-три пъти епилацията преди фотоепилирането да бъде с бръсначка, за да може по-добре да реагират косъмчетата на процедурата. Питайте, ще ви обяснят.  Hug

# 616
Някой вчера сподели, че е доволен от масажите във Фрея идун, те в момента имат промоция в един от новите сайтове http://www.klik.bg/index.php?city_id=2. Иначе и аз не мисля, че промоциите са измамни - просто всяко стадо си има мърша.

Момичета, споделяйте откъде сте доволни и откъде не - нали затова сме тук.

# 617
  • София
Абе милички, не е нужно да ги пускате  Laughing Трябва просто да ги бръснете непосредствено преди процедурата. Дори някои козметици съветват, последните два-три пъти епилацията преди фотоепилирането да бъде с бръсначка, за да може по-добре да реагират косъмчетата на процедурата. Питайте, ще ви обяснят.  Hug

Хубаво де, ама нали се сещаш, че два-три пъти като им теглим по един бръснач и може да стане- Мата-Космата пасти да яде  Joy
Рени, ще взема да ги подрежа и аз малко мойте  Mr. Green
Сега сериозно- когато звънях в студиото да си записвам час, момичето ми каза, че не е нужно да ги бръсна преди процедурата, там щяли да ми ги подрежат или нещо от сорта.

# 618
  • София
Петифурче или някой друг ползвал услугите на Виктория Сонтен,
бихте ли споделили какво е отношението и дали сте доволни,  защото
се изкушавам да купя няколко ваучера за майка ми за масаж на гръб с магнезиево
олио. Като цена е  много добра офертата, но ако ще я претупат или ще се държат
сърдито, няма смисъл да я пращам.

Beti76, не бих казала, че са се държали грубо, по-скоро  с леко “изкуствена” любезност и докато се обличах след масажа, най-неприятно ми стана като чух да си коментират, че се дразнят от тия ваучери и че не трябвало техните клиенти да чакат безплатен обяд!

Масажа не е лош, но предвид, че почти редовно ходя на масажи и имам предпочитания и познания как трябва да бъде, не мога да кажа, че погалването 1 час е това, което аз лично искам.
Може би зависи кой как го предпочита все пак- това е моето мнение.

# 619
А може ли и инфо от коя фотоепилация сте доволни (от кой салон)?

Взела съм си ваучери за горна устна. Но се чудя дали да ги ползвам -
страх ме е, че ако ги избръсна, ще станат по-твърди, тъмни и гъсти,
 а фотоепилацията може и да не подейства.

# 620
Браво за темата, мами! Имам 2 ваучера за Арлет в Пловдив. Някой вече да го е посетил и да желае да сподели отзиви? newsm78

# 621
  • София
Някой вчера сподели, че е доволен от масажите във Фрея идун, те в момента имат промоция в един от новите сайтове http://www.klik.bg/index.php?city_id=2. Иначе и аз не мисля, че промоциите са измамни - просто всяко стадо си има мърша.

Момичета, споделяйте откъде сте доволни и откъде не - нали затова сме тук.

Аз днес доста се разписах тук...
Подкрепям с две ръце масажите във Фрея Идън!!! Невероятно добри са в работата си, обстановката е отпускаща, различна, топла, навсякъде има свещички и пригушено осветление- всичко, оето кара човек да се отпусне и подготви за масаж!

Любезно и персонално отношение получих аз. Беше една от първите оферти, които си купих, и сега благодарение на теб, че ми показа новата сделка от тях , ще се възползвам с удоволствие.  bouquet

# 622
Красимило, аз съм във Варна - салон Баронеса.
Имах ваучер за първата процедура и нататък продължавам пак там.

# 623
  • София
А може ли и инфо от коя фотоепилация сте доволни (от кой салон)?

Взела съм си ваучери за горна устна. Но се чудя дали да ги ползвам -
страх ме е, че ако ги избръсна, ще станат по-твърди, тъмни и гъсти,
 а фотоепилацията може и да не подейства.

Ако е за София, предполагам сме взели ваучерите за горна устна от една и съща оферта- на салон BELIZE. Аз даже ще си ги комбинирам и с тези за подмишници. Силно се надявам да има ефект, защото наистина ми е дошло до гуша от кола-маски и подобни. Дори си купих лазерен епилатор, ама все не намирам време да го ползвам редовно.
А, и вчера в Задружно имаше оферта от Магнифико- мишници плюс три зони по избор. Аз попитах тук дали някой е ползвал техни услуги и тъй като никой не отговори, съм взела от там само един ваучер. Смятам в събота да го оползотворя. После ще докладвам как е минало.

Кrasimilo, според мен недей да ги бръснеш. Аз също го изключвам за себе си това като вариянт. Отиди така първият път и те ще ти обяснят какво да ги правиш, предполагам.  Peace

# 624
abrikotin13, и на мен ми бяха казали същото - на място да го направят и познай какво се случи. Реших да си направя една процедура на триъгълника, и понеже от години си правя там само кола маска, познай като ме обръснаха и как се разрани кожата, че и кръвчица чак пуснах.   Joy Та предпочитам предишния ден да си се обръсна и така да отида. Някъде бях чела, че ако косъмчетата са на ден-два, било още по-добре. Така апарата имал по-добър ефект с косъмчетата, и стигал по-лесно до фоликула ...
За съжаление обаче не мога да посъветвам за салон. Започнах в един салон, от който не бях доволна, след това в друг - в който пък ми обясниха, че не трябвало толкова късно да ги започвам, тъй като лятото наближава, а тогава не се правят процедури....
И тогава спрях. Бях направила само 5-6 процедури на горна устна и подмишници. Не повторих с триъгълника   Tired

Само да вмъкна, днес си купих още няколко ваучера, харесах си още няколко офертички, момичетааа, ще се разоряяяяя  #Crazy #Crazy #Crazy

# 625
Цитат
Кrasimilo, според мен недей да ги бръснеш. Аз също го изключвам за себе си това като вариянт. Отиди така първият път и те ще ти обяснят какво да ги правиш, предполагам.  
Мдааа, точно така ще направя, никакво бръснене. Щото вече имам опит от несполучлива
фотоепилация на друга зона в салон, неспоменат тук Simple Smile , и затова няма да си правя експерименти.

# 626
  • София
Петифурче или някой друг ползвал услугите на Виктория Сонтен,
бихте ли споделили какво е отношението и дали сте доволни,  защото
се изкушавам да купя няколко ваучера за майка ми за масаж на гръб с магнезиево
олио. Като цена е  много добра офертата, но ако ще я претупат или ще се държат
сърдито, няма смисъл да я пращам.
Аз също не съм очарована от този салон.Мястото за масаж не е достатъчно изолирано, само преградено от щора, беше ужасно шумно, иначе самият масаж /аз поисках само на гръб/ ми беше приятен.
Маникюристката през цялото време говореше/глупости/ по телефона, подпрян на рамо, което ми беше също неприятно.
Коментиране на ваучерите имаше и пред мен  Mr. Green

Като съм започнала, да похваля изключително много салон "Шармант", не само не си отбиха номера, а със сигурност ще ги ползвам и без промоциите  Peace

Доволна съм и от хотел "Перун"-Сандански, въпреки негативните отзиви в сайта.

Имам накупувани още няколко ваучера, както писа някой преди няколко странички, ще трябва да си правя табличка, за да не пропусна някой  Joy Joy

# 627
Цитат
харесах си още няколко офертички, момичетааа, ще се разоряяяяя    
Днес ми дойде извлечението от кредитната карта, която ползвам за пазаруване от тези сайтове.
Е, на минус съм само с 337 лв., като от тях имам само 90 лв. са за хотел, другите - за езда,
масажи и т.н. Смятам да спирам вече, че нямам време да ги посетя всички Sad

# 628
  • София
abrikotin13, и на мен ми бяха казали същото - на място да го направят и познай какво се случи. Реших да си направя една процедура на триъгълника, и понеже от години си правя там само кола маска, познай като ме обръснаха и как се разрани кожата, че и кръвчица чак пуснах.   Joy Та предпочитам предишния ден да си се обръсна и така да отида. Някъде бях чела, че ако косъмчетата са на ден-два, било още по-добре. Така апарата имал по-добър ефект с косъмчетата, и стигал по-лесно до фоликула ...
За съжаление обаче не мога да посъветвам за салон. Започнах в един салон, от който не бях доволна, след това в друг - в който пък ми обясниха, че не трябвало толкова късно да ги започвам, тъй като лятото наближава, а тогава не се правят процедури....
И тогава спрях. Бях направила само 5-6 процедури на горна устна и подмишници. Не повторих с триъгълника   Tired

Само да вмъкна, днес си купих още няколко ваучера, харесах си още няколко офертички, момичетааа, ще се разоряяяяя  #Crazy #Crazy #Crazy

Ооо, триъгълника да, аз днес го подготвих за събота  Mr. Green Кажи ми честно много ли боли или е що-годе търпимо? Защото това, което казват, че е напълно безболезнено и бля-бля, май вобще не отговаря на истината  Rolling Eyes

# 629
krasimilo, за какъв период от време си ги изхарчила? Аз днес си платих първите ваучери, но усещам, че започвам да се вманиачавам  Joy Joy

abrikotin13, различно е, говорила съм с много приятелки, някои ги боли - други не. При мен първият път си имаша болка, заради разразнената кожа. Спомням си, че бях пробвала втори път, на вече спокойна кожа - и пак ме болеше, за това се отказах от повече процедури. По принцип "нося" на болка, но специално на триъгълника не беше особено поносима болката ...  Rolling Eyes

Индивидуално е, зависело от кожата, косъма, тена - всичко. Съветът ми е да пробваш едничка, да видиш как ще ти понесе като усещане, и тогава да прецениш. Но имай предвид от една процудера да не очакваш чудеса, трябват поне няколко. В салона ще ти обяснят колко, спрямо твоята кожа, дебелина на косъма и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт