Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 447
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Цял ден мисля върху тази оферта: фотозаснемане на абитуриентски бал ( http://www.vzemigo.bg/ )
Има ли закупили офертата? (не излиза брой закупени) Не съм наясно с цените на професионалните заснемания и се чудя дали наистина 150 лв. е добра сделка. newsm78

# 676
ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564673.0 се обсъждат почивки на добри цени Wink

# 677
didranad, аз също съм в този "бизнес" и смятам, че като цена е много добре, но не съм запозната с творчеството на фотографа, т.е. дали е добър, виж от сайта, разгледай и прецени.

Момичета, днес закупих още ваучери, жената от касата на Easy Pay вече ме разпознава и отдалеч като ме види, ме пита "Пак ли?"  Joy Joy Joy Joy

# 678
ilchoni, а отстъпката реална ли е? Имам предвид дали иначе цената е 300лв. Ясно е, че всеки различно си оценява труда, но горе долу Simple Smile

# 679
Ilchoni,  Joy
Аз оглеждам оферти за хотелче, че се чудим къде да отидем за 3 март, но досега нищо не ме грабва. Повечето оферти мисля, че може да се намерят и без ваучери! Май ще запрашим към Пловдив, барем си изполвам ваучера за Арлет, но като гледам коментарите, няма много доволни от салона на Отец Паисий!  Whistling

Има толкова много оферти за всякакви масажи и процедури, а нито една за педикюр!  Whistling
Моля, незабавно да се поправи тази "несправедливост"!  Mr. Green

# 680
Бях мернала готина офертичка за Гърция за 3-ти март, но ние вече имахме резервация за друга... Аз дебно сега за Великден да излезне нещичко  newsm78

Kolshes Madel, не се смей, верно ще се разоря тотално. Добре, че идва уикенда, малко да се спра  Joy Joy

bebo4ko, ами не мога да кажа, има фотографи, които за такива услуги взимат и повече, има такива, които взимат и по-малко. Субективно е....

# 681
Офертите за Гърция и Турция са хубави, но повечето са с автобус, а чавенцето е като прикрепен съд, не може без него! Трябва да е някъде, където да отидем с колата!  Thinking
Ще следя де, до 3 март има още доста време! Peace

# 682
  • София
Здравейте,

Някоя мама дали си е закупила ваучер за тази оферта http://grabo.bg/deal/map/0g7zsn
Много ме привлича, но ако някой има лични впечатления от салона, ще се радвам да сподели.  newsm47

# 683
  • София
Някой да е ходил на 4D кино? Чудя се от толкова тръскане и люшкане дали няма опасност да му стане лошо на човек. И колко продължават филмчетата - 15-тина минути?
И мен ме вълнува това, който е ходил, да сподели преди да е изтекла офертата.

Аз днес купих 5 ваучера за това кино.  Grinning Поразрових се в нет-а за повече инфо и се оказа, че филмчетата са кратки между 7 и 15 минути, но всички ходили писаха, че си заслужавало. В другите страни имало и миризма и вода, но не и в това 4D в  The Mall. (което за мен лично е по-добре)  smile3503

# 684
  • София
Днес се поизкуших от офертата за спа Хотел Медите Сандански /4звезди/. Офертата е ето тая http://www.vipoferta.com/index.php. Какво беше учудването ми, след като се порових малко из агенициите ... Оказа се че агенция Х, няма да я споменавам да не е реклама, предлага две нощувки, подарък трета за 190 лв, тоест три нощувки за 190 лв, като към тях има и спа терапии за него и за нея
"Спа програма „За нея“: Терапия за тяло „Energia Bianka”, Терапия за лице „Bio Staminalia”, Парна баня
Или: Отслабваща терапия за тяло: „Talmer”, Терапия за лице “Acad`aromes”, Парна баня
-Спа програма "За него": Tерапия за тяло „Marokan Rasul”, Терапия за лице „Soul of vulcano“, Парна баня
Или: Пречистваща терапия за тяло „Савонаж“, Терапия за лице „Acad`aromes”, Парна баня"
И значи къде в цялата работа е далаверата да си купиш ваучер  #2gunfire
Извода, ползвай гугъл за по добра оферта  hahaha от випоферта  Joy.

# 685
  • София
Я кажете, някой купил ли е офертата за кавитация? Аз май съм се навила да си взема два ваучера за 4 процедури на паласки  Mr. Green Някой впечатления от салона има ли? Заслужава ли си? Благодаря предварително!   bouquet

# 686
Аз съм ползвала кавитация много отдавна в Елос от задружно - имам лоши впеатления от самата кавитация - не от студиото. В смисъл прехвалено е, първо и второ това зониране е супер тъпо.
Например на мен за една зона ми броиха един 5см кръг на паласките - от едната страна...

Има някаква уловка там с тези зони, защото говорих с една позната и тя каза, че накъде си на морето миналата година са и правили кавитация по 1ч и каза, че е мн доволна. След това ползвала ваучери в София и видяла разликата.

# 687
Днес се поизкуших от офертата за спа Хотел Медите Сандански /4звезди/. Офертата е ето тая http://www.vipoferta.com/index.php. Какво беше учудването ми, след като се порових малко из агенициите ... Оказа се че агенция Х, няма да я споменавам да не е реклама, предлага две нощувки, подарък трета за 190 лв, тоест три нощувки за 190 лв, като към тях има и спа терапии за него и за нея
"Спа програма „За нея“: Терапия за тяло „Energia Bianka”, Терапия за лице „Bio Staminalia”, Парна баня
Или: Отслабваща терапия за тяло: „Talmer”, Терапия за лице “Acad`aromes”, Парна баня
-Спа програма "За него": Tерапия за тяло „Marokan Rasul”, Терапия за лице „Soul of vulcano“, Парна баня
Или: Пречистваща терапия за тяло „Савонаж“, Терапия за лице „Acad`aromes”, Парна баня"

Нямам нищо общо с Медите, освен че ще ходя там на почивка, но, понеже чета внимателно, да отбележа, че във въпросния цитиран пасаж за фирма Х, става дума за 190 лева на човек, докато във другата оферта става дума за 190 лв за двама. Така че, в конкретния случай, май наистина има отстъпка.

# 688
Betelgeize, пакетът от офертата е за двама, ти вероятно си гледала за 1 човек?
Иначе да, самият хотел също си има промоции. Ние без предварителна резервация, един понеделник, се настанихме с цена 3=5, тоест платихме 3 нощувки, ползвахме 5. С включени 4 процедури в СПА центъра. Но, основен мотив да се настаним там беше басейна, а както писах, той беше леден. Първият и вторият ден имаше някаква остатъчна топлина от уикенда, после край. В темата за СПА хотелите една майка беше писала, че в "Медите" минералната вода я има само бутилирана.  Mr. Green

# 689
  • София

Нямам нищо общо с Медите, освен че ще ходя там на почивка, но, понеже чета внимателно, да отбележа, че във въпросния цитиран пасаж за фирма Х, става дума за 190 лева на човек, докато във другата оферта става дума за 190 лв за двама. Така че, в конкретния случай, май наистина има отстъпка.
Поправям се, малко съм гледала явно недогледала, благодаря за корекцията Люлин  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт