Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 406
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Само да отбележа, че и аз съм доволна от Freya Indun, момичетата са много любезни и старателни.  Peace

И аз съм на същото мнение.Ходя там на билков пилинг всяка седмица/затова и снощи питах дали някоя от тук също е ходила/.Момичето е много мила и приятна.За самата процедура още не мога да дам отзиви,направила съм едва 2. Нямам видимо и силно избелване за момента.

# 661
Някой да е ходил на 4D кино? Чудя се от толкова тръскане и люшкане дали няма опасност да му стане лошо на човек. И колко продължават филмчетата - 15-тина минути?

# 662
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Някой да е ходил на 4D кино? Чудя се от толкова тръскане и люшкане дали няма опасност да му стане лошо на човек. И колко продължават филмчетата - 15-тина минути?
И мен ме вълнува това, който е ходил, да сподели преди да е изтекла офертата.

За боутек масажа да си кажа, защото чета, че Magia е останала разочарована. Аз пък съм невероятно доволна. Първият път гледах скептично, защото няма нищо общо с понятието масаж, но след няколко дни забравих за острите болки от плексит. След второто посещение съм нов човек и лечебният ефект е по-добър от 10-дневната ежедневна физиотерапия, която правя 2-3 годишно, за да поддържам форма. Човекът е кинезитерапевт и лекува чрез масажиране на определени точки и отваряне на енергийните потоци на организма.

# 663
  • София
Момичета, аз пак да си повторя питането- има ли някоя от вас, която е посещавала вече "Магнифико"? Какви са ви отзивите за там? Утре съм на фотоепилация. Момичето по телефона ми се стори доста мило и любезно, дано и на място отношението е такова, а не като към поредния "ваучер"  Mr. Green

# 664
Момичета, аз пак да си повторя питането- има ли някоя от вас, която е посещавала вече "Магнифико"? Какви са ви отзивите за там? Утре съм на фотоепилация. Момичето по телефона ми се стори доста мило и любезно, дано и на място отношението е такова, а не като към поредния "ваучер"  Mr. Green

От Магнифико имаме само страхотни отзиви до момента.

# 665
  • Пловдив
Ама, то нали пишеше, че не е в салона със стажантите? Thinking В този на ъгъла ли сте ходили вие?

На ъгъла  Peace

# 666
  • София
За боутека - може би нямах никакви конкретни оплаквания затова не усетих нищо. Коригирам си мнението  Peace

# 667
Ама, то нали пишеше, че не е в салона със стажантите? Thinking В този на ъгъла ли сте ходили вие?

На ъгъла  Peace
Там не са стажанти Thinking Такива има в следващия им салон.

# 668
  • София

От Магнифико имаме само страхотни отзиви до момента.

Еее, чудесно! Надявам се и моят отзив утре да е много положителен.
Уф, и се надявам да боли що-годе поносимо.

# 669
  • Пловдив
JeniB, така беше преди. Май има промени. Коментарите отвсякъде са, че Арлет не са това, което бяха и само името им е останало. 

# 670
  • Sofia

Ходих два пъти на боутек масаж - не съм впечатлена.

Може ли да споделш защо не си доволна? Аз още не съм си използвала ваучера за тези масажи, но скоро изтича и смятах да отида.

# 671
  • Sofia, BG
Оле пуснали са спа хотела на медите във випоферта и офертата е чак до юли... спато им е уникално.. жалко, че не съм получила все още заплата...   Grinning

Ех, ако беше за 2 дни офертата щеше да е перфектно, три дни става доста като пари

# 672
Здравейте,
аз съм нова в тези сайтове, разглеждам ги от доста време, но едва сега се осмелих на покупка. Докато разучавах как точно става плащането, се оказа, че съм си регистрирала ваучера и че трябва да преведа сумата. Направих си регистрация в epay, регистрирах си картата на банкомата, но имам едно въпросче: В самия сайт на epay вносна бележка към банкова сметка ли трябва да избера?

# 673
  • Варна, морето и сините вълни!
Aз днес съм на 80минутния масаж от Учебен Център Омега. После ще напиша отзиви Wink

# 674
Здравейте дами  Simple Smile Искам и аз да си изкажа мнението относно Nail Bar Bebals. Това беше първото ми използване на подобен род ваучери и силно се надявах че всичко ще е наред, че много ще се постараят, но за съжаление не стана така. От доста време имах голямо желание да отида на маникюр (но все не намирах време), докато една приятелка не ми прати линк към тази оферта и аз се съгласих. Тя пое инициативата да закупи ваучерите и да запази час. Запази два часа за 18:30. Отиваме ние в 18:40 ( мисля че в този час на деня 10 минутно закъснение е нормално за София ) и мъжа, който отговаря явно за часовете ни посреща веднага с думите "Защо закъснявате?" - никак не ми направи добро впечатление. И това не е всичко - оказа се, че той самоинициативно ни е сменил часа от 18:30 на 18:00 и по неговата логика сме закъснели не с 10 мин, а цели 40. Естествено ние не знаехме нищо за промяната на часа и той не успя да ни обясни защо не ни е уведомил. Наложи се да чакаме до 19:30 , за да могат да ни обслужат в същия ден. На маникюристката и отне един час, за да направи само моя маникюр и така си отвисяхме до 21:30. Това е абсолютно неприемливо за мен. Отношението на мъжа и беше ужасно. Лакът ми се обели още на следващия ден и въобще не съм доволна. Съжалявам за дългия пост, но се чувствах длъжна да споделя с вас. Дано не ми се сърдите много  Blush Надявам се другите, които отидат там да останат малко по доволни - мен определено не успяха да ме спечелят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт