Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 404
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
NotApproved , още не съм ходила на билковия пилинг, но за фотоепилацията не се тревожи толкова. Зависи от прага ти на болк, охлаждащия гел, мощността и т.н. На подмишниците не усетих болка, ама никаква. На краката боцкаше - при добрата козметичка. При една некадърничка ме пареше /но не нетърпимо/ и леко ме изгори, в см. после имах точки няколко дена, но това не беше в Белиз.

# 646
... но за фотоепилацията не се тревожи толкова. Зависи от прага ти на болк, охлаждащия гел, мощността и т.н. На подмишниците не усетих болка, ама никаква. На краката боцкаше - при добрата козметичка. При една некадърничка ме пареше /но не нетърпимо/ и леко ме изгори, в см. после имах точки няколко дена, но това не беше в Белиз.

Дано знате нещо повече за салоните, в които ходите... Peace
Един съвет, ако позволите, не се подлагайте на такива процедури преди или по време на цикъл, болката е много по-силна, а ефектът по-краткотраен.
Всъщност си имаше подробна тема в КМ. Hug

# 647
Някоя да е правила вече билковия пилинг от дийлс.бг? Имаше много закупени ваучери?

Много се изкуших, но прочетох на друго място, че не е подходящ за хора със суха кожа.

Добре, че са тези ваучери, че се информираме какво се предлага на пазара.  newsm10

П.П. Оползотворих си ваучера за индийски ресторант във Варна. Доволна съм и препоръчвам, ако харесвате кухня богата на подправки. Ако някой се интересува от подробности, с радост ще предоставя. Simple Smile

# 648
  • София
Подкрепям с две ръце масажите във Фрея Идън!!! Невероятно добри са в работата си, обстановката е отпускаща, различна, топла, навсякъде има свещички и пригушено осветление- всичко, оето кара човек да се отпусне и подготви за масаж!

Петифурче, Дита, на какъв конкретно масаж бяхте във Фрея Идън? Можете ли да дадете малко повече детайли за масажа и за цялостното си впечатление? Ако други момичета са се пробвали, моля за отзивите ви! Simple Smile
(Има съвсем конкретна причина да се питам, ако се интересувате, ще ви кажа на ЛС)

Еххх, търсех досега в сайта на Задружно, от където взех ваучера, но не я намирам вече сделката от Фрея Идън, вероятно, защото е по-стара.
Но ще обясня какво представляваше масажа, като копирам от сайта на Роза Импекс точната програма, по която и там  ми направиха масажа. Когато си закупих ваучера имаше запитвания от клиентите във форума им каква точно е процедурата и от салона бяха цитирали именно тази информация. И продуктите са на Роза Импекс, но в никакъв случай не са за подценяване- запознатите конкретно със Спа продуктите  на фирмата би следвало да имат впечатления.

ПРОГРАМА ( 70 минути )

•       Направете топла вана с минерална вода. Разтворете във ваната Еверфесцентна таблетка „Пенливо шампанско”.
* При лпса на вана, започнете процедурата с накисване на краката в плитка ваничка с разтворена ? Еверфесцентна таблетка „Пенливо шампанско” в топла вода . Подсушете.    10 мин
•       Нанесете Пилинг гел за тяло IN VINO VERITAS върхуцялототяло чрез кръгообразни движения.Масажирайте с плавни движения, като ексфолирате мъртвия рогов слой на кожата. Накрая премахнете излишния продукт с влажна кърпа. След завършване на процедурата се взема душ или се обтрива тялото с гъба или хавлиена кърпа.   15 мин.
•       Направете масаж на тялото с Масажен крем IN VINO VERITAS или Масажно масло IN VINO VERITAS . За по-добро проникване на активните съставки може да загреете масажното масло предварително. Подсушете тялото със суха хавлия.   45 мин
•        Завършете процедурата с чаша натурален сок от грозде.    

получих всичко това,  имаше гореща вана със соли, отпускащи аромати и запалени свещи специално за мен наоколо... , лелее, пак се размечтах да отида по-скоро!дори процедурата беше с по-дълга продължителност от посочената, всичко беше изпълнено някак си... “ритуално” ще го нарека, коио допълнително носеше удоволствие.
Аз също не усетих да ме третират като “оная с ваучера”!
Да не реши само някой, че съм от салона и правя реклама, заради това че тооолкова подробно обяснявам, моля Ви! Просто като съм доволна знам да поощря и похваля, и като съм недоволна пак знам какво да правя.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 00:07 от Петифурче

# 649
Петифурче, не виждам нищо лошо в това да похвалиш салон/ресторант/т.н. ако си отишъл с ваучер на половин цена и са те обслужили перфектно. Доходността от ваучерите е ниска и те преди всичко са с рекламна цел, така че ако са успели да те спечелят, значи заслужават популярност. Разбира се, ако качеството на обслужване не е добро, ще знам като мина от там, да не се спирам на вратата.  Twisted Evil

В крайна сметка повечето от нас не могат да си позволям да прехвърчаме като пчелички от цвят на цвят по салони, докато се спрем на място, което ни удовлетворява. В последния месец добих добра престава къде е ОК да се пробвам и по-важното, къде не е ОК. За това време станах много по-добре информирана, отколкото за последните две години взети заедно.  Sunglasses

# 650
  • Пловдив
Браво за темата, мами! Имам 2 ваучера за Арлет в Пловдив. Някой вече да го е посетил и да желае да сподели отзиви? newsm78

За кой Арлет по точно?

На центъра, около Джумаята е мисля.
Този е на Отец Пайсии. За там още няма отзиви. Аз съм ходила преди време, но без ваучер и беше добре. Не знам обаче дали ще е същото с ваучера. Ако отидеш преди мен, сподели Simple Smile

Благодаря за инфото. Тази събота или неделя ще го посетим със сестра ми, стига да има свободни часове. Ако успея да се вмъкна ще пиша. Simple Smile

А, има отзиви  Grinning Ние ходихме (целия офис Mr. Green) още преди доста време. Вярно е, че повечето са стажанти без опит. Аз имах късмета да попадна на едно момиче (Нина), което се справя доста добре. Но пък колежката ми беше при някакъв младеж, на който му трепереха ръцете и си изпускаше гребените и ножиците  hahaha Почти всеки ден минавам оттам, никак не изглежда пренаселено. Това за Отец Паисий, другият в Галерия не знам (щото и за там имаше ваучери). 

# 651
Ама, то нали пишеше, че не е в салона със стажантите? Thinking В този на ъгъла ли сте ходили вие?

# 652
Да попитам всички от пловдив кое според вас е по изгодно от двете оферти имате ли някакви отзививи за двата дентални медицински центрове моля пишете................................

Тази : http://grabo.bg/plovdiv/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-p … amo-za-25lv-0mhht

или пък тази оферта : http://www.zadrujno.bg/411/pochistvane-zuben-kamuk-ultrazvuk-pol … uvane-otstap.aspx

# 653
Цитат
Зависи от прага ти на болк, охлаждащия гел, мощността и т.н.
Май сравнението с опарване на ютия беше маааалако пресилено, но си болеше.
Само да допълня, че не ми сложиха никакъв гел, а и никакъв косъм не падна от само себе си,
така че може апаратът да не е бил читав. Иначе, и аз търпя на болка.

# 654
Пак да споделя.  В сряда посетихме ресторант Параграф за вечеря. Много стилно място. Страхотна обстановка, приятна музика. Обслужването беше на ниво, а храната удивително вкусна. С удоволствие бих отишла пак и на реални цени, които между другото изобщо не са непосилни. Довечера съм в салон Charmant на маска с водорасли. Simple Smile

# 655
  • София
Момичета, не очаквайте космите да изчезнат веднага след фотоепилацията. Започват да падат на 15-18 ден след процедурата. Аз съм ходила вече  9 пъти и според мен ще трябва да правя поне още 4-5.
Да споделя и моя опит с ваучерите.

Ходих два пъти на боутек масаж - не съм впечатлена.
Тортата от Карамел - нищо особено.
Спининг от Боевски - ще продължа и след ваучерите!
Терапия Алгаматер в салон Елида - загуба на време и пари, иначе е релаксиращо.
Фотоепилация в Дерма Елит - досега съм ходила веднъж. Имам опит с тази процедура в НоВело и Хилклиник - определено в ДермаЕлит беше най-болезнено и най-некадърно. Обаче имам още 2 ваучера.
Това е засега. Имам още ваучери, ще споделя като ги ползвам.

# 656
  • София
Само да отбележа, че и аз съм доволна от Freya Indun, момичетата са много любезни и старателни.  Peace

# 657
Оле пуснали са спа хотела на медите във випоферта и офертата е чак до юли... спато им е уникално.. жалко, че не съм получила все още заплата...   Grinning

# 658
Оле пуснали са спа хотела на медите във випоферта и офертата е чак до юли... спато им е уникално.. жалко, че не съм получила все още заплата...   Grinning
Масажите им са хубави, перлената вана също. Обаче, джакузито беше студено и мръсно, а басейна - леден. Stop Преди година става въпрос.

# 659
Да и този път не е апарт хотела ами си е точно СПА-то.. и си мисля че цената си заслужава, ако наистина ваучера може да се ползва до ЮЛИ месец... Една приятелка си беше купила от предишната им оферта в апарт хотела, който е малко по-лош но този вече е трепач и смятам да се възползвам .. хихи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт