Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 929
  • 749
  •   2
Отговори
# 540
  • Nova Zagora
Чудесни сте момичета.Благодаря. newsm51 smile3525

# 541
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА K@SMET И SUNNY67 i KEII ЗА ПРЕВОДА НА СЕРИЯТА  

# 542

ДОБРО УТРО!
          Прекрасен ден!

Момичета  днес е вторник!

# 543
  • На юг от тук
Добро утро
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА K@SMET И SUNNY67 i KEII ЗА ПРЕВОДА НА СЕРИЯТА   

# 544
Добро утро, Линки-Савашки.

Днес реших да съм мноооого ранобудна, но eliNIM и KKATINNA са ме изпреварили. Надявам се, че едно турско кафенце няма да ви е в повече.

Имах предчувствие, че ще имаме преведен епизод и не съм се излъгала. keii пак е пожертвала съня си, за да ни поднесе приятната изненада рано сутринта. За което й се прекланям за пореден път.  newsm20 newsm20
И на прекрасните K@SMET И SUNNY67
безкрайни благодарности и уважение за безкористния им труд. Момичета, вече ни се изчерпа арсенала от думи за благодарност и ако нещо ви прозвучи банално или познато, не ни винете.

# 545
  Добро утро, момичета!

Един път да стана и аз по-рано  и колко приятно изненадана бях!  Какъв хубав ден ще е днес , с преведена серия и нова серия!
  Мили,keii, K@SMET И SUNNY67 за пореден път хиляди благодарности и ще го чувате още много пъти, но вие си знаете колко много хора ви обичат! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

Благодаря и за кафето на по раннобудните!   bouquet

# 546
  • Sofia
Добро утро, момичета!!!

Тази сутрин влязох в темата с особено чувство, трепет, пеперудки и имало защо!!!

Искрени и  огромни благодарности на K@SMET, SUNNY67 и KEII за труда им и безкористността им!

Думите не са достатъчни, за да Ви благодарим!!! Обичаме Ви!!! Желая Ви от сърце, да срещнете такава любов, ако вече сте я срещнали, да я запазите и изживявате всеки ден от този прекрасен живот!!!

Отново БЛАГОДАРЯ и приятен ден!!! Има 10 часа до заопочване серията, ще се видим довечера!!!

# 547
keii, K@SMET И SUNNY67 Благодаря за отново приятната изненада, която сте сътворили за нас!  newsm51 newsm51 newsm51

# 548

Привет ,мили дами Hug
Вторник е  Hug празник е -нова серия Hug двоен празник е - и поредната преведена серия Hug
Става ми неудобно ,че по време на нашия сън  вълшебни ни феи работят Embarassed
Както и да благодарим ,каквото и да напишем -
много е малко да изрази огромната ни сърдечна благодарност,
малко е - да изрази и нашата обич към вас Hug

K@SMET, SUNNY67 и KEII

eliNIM    bouquet  hiacint    bouquet много сте мили-приятно е да влезеш в темата и да те поканят на кафе Heart Eyes  bouquet

# 549

newsm51Благодаря  ВИ  момичета  за  положения  труд  и  доброто  настроение ,което  ни             
      създадохте  от  сутринта . newsm51 newsm51 newsm51

# 550
Добро утро! Hug

Вторник е! Party И една чок, чок, ама чок приятна изненада! Преведен епизод! Party

K@SMET, SUNNY67 и KEII, много ви благодаря! Обичам ви момичета!

# 551
  • И тук,и там
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug Hug
K@SMET,SUNNY67 и KEII,благодаря ви!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 552
Добро утро Савашки ,Бладаря от сърце на екипа който се е трудил неуморно за да ни достави огромно удоволствие от гледането на поредния преведен епизод .Да благодарим на господ че ви има .Бъдете живи и здрави .Нямам търпение да стане 20ч.и да видим какви изненади ни е приготвил целия екип на ЛиН .

# 553
Благодаря ви от сърце мили момичета!С труда си ни правите много щастливи и давате възможност да прекараме приятни мигове с любимите си герои от филма.Да сте живи и здрави,желая ви го от цялото си сърце!

# 554
  • Пловдив
Добро утро на всички!
Пак е вторник и пак ме обземат едни вълнения, като пред първа среща.  Laughing

Ако си направил добро - скрий, ако са ти направили добро - разкажи.

Момичета, K@SMET,SUNNY67 и KEII, продължавам да разказвам за вас!

Общи условия

Активация на акаунт