Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Зизу, аз миналия вторник се изхитрих като отворих и йалдъза и еропейския канал на АТV едновременно. Едното със звук, едното без звук и само шарех по тях при отказ.
А твойте звезди пак такива хубави неща ти говорят, да им отдадем нужната молитва, че да се сбъдне..
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 526
  • Пловдив
Напоследък се улавям, че всяка песен, която чуя, си представям в картини от ЛиН. На Nothings the same  Саваш върти синджирчето.  hahaha

# 527
 Елдо, в момента влязох да ви изчета,  пуснах си и песента, че се бях загледала точно в първите 10 епизода , голямо мятане на синджирчето пада там и ти ми прочете мислите! Simple Smile
  Представяй си ги, аз отдавна съм така, то е заразно! Simple Smile
Ама и балдахини сте мятали докато ме няма! И аз искам вече, от 34 епизод голяма суша! На нищо не прилича! Стига екшън! newsm78

# 528
Ох boule-neige, то си била ти, пък на мен Зизу ми се привидя. Извинявай, май съм за леглото вече тръгнала

Eldo, абе не сме за клиника казват, щом го осъзнаваме. Болест е ама сладка болест

# 529
  • Пловдив
Елдо, в момента влязох да ви изчета,  пуснах си и песента, че се бях загледала точно в първите 10 епизода , голямо мятане на синджирчето пада там и ти ми прочете мислите! Simple Smile
  Представяй си ги, аз отдавна съм така, то е заразно! Simple Smile
Ама и балдахини сте мятали докато ме няма! И аз искам вече, от 34 епизод голяма суша! На нищо не прилича! Стига екшън! newsm78

И балдахини, и балдахини. При това внос от Италия и в допълнение ориенталска дантела.  Joy

# 530
   Само последно не разбрах, ще пази ли бебето по анадолски или ще доработва по европейски?! newsm78 Simple Smile Щото не само в Италия, а и 10 години в Америка се е учил как стават тия неща извън Ванската територия! Simple Smile

# 531
Абе аз и на дъъъълги целувки, примесени с нееежни погледи ще съм доволна. Стига да ги има
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 532
   Само последно не разбрах, ще пази ли бебето по анадолски или ще доработва по европейски?! newsm78 Simple Smile Щото не само в Италия, а и 10 години в Америка се е учил как стават тия неща извън Ванската територия! Simple Smile

Тане, незнаем кое е полезно за рейтинга да му се не види. Щото ние може да обясним и как го искаме да е смесено. Ама кой ни пита

Embarassed Joy hahaha Embarassed Joy hahaha

# 533
  • Пловдив
Абе аз и на дъъъълги целувки, примесени с нееежни погледи ще съм доволна. Стига да ги има
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

И с тези ТРИ неща всички ще сме доволни.   Laughing  Embarassed

# 534
Момичета, ако още малко постоя при вас, съвсем ще се разсъня, пък не трябва да му се не види.
Хайде лека нощ, че утре пак трябва да бъда неуморна труженичка
 Hug Hug Hug

# 535
  Този път и на Зизу  звездите са със смесени чувства! newsm78 Аз на първо време ще съм доволна Пашата да хапне за гърлото Злодея! Той  веднъж му каза да си знае къде му е мястото, сега искам направо да му го покаже! #2gunfire #2gunfire #2gunfire А после всичко ще си дойде по реда! А Китка сте я пратили да учителства вав Ванския университет! Тя и без това тук забрави, че ходеше на работа! Joy Joy Joy

# 536

ЛЕЛЕ-Е-Е  ГОРКИЯ САВАШ, АМИ 7 МЕСЕЦА НА ПОСТ И МОЛИТВА ША КАРА?!?!?!
Сакън, имайте милост!

# 537
  • Разград

# 538
  • Варна
Превода на 42 епизод е готов!

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА K@SMET И SUNNY67 ЗА ПРЕВОДА НА СЕРИЯТА  newsm51 newsm51

За сваляне от транзита:

Любов и Наказание 42 епизод БГ субтитри

За сваляне, като торент от мастерс-тб:

За сваляне, като торент от р2р:

За гледане онлайн в дейлимоушън:

Приятно гледане!

# 539

Keii, аз си мислех, че съм от редките птици, които не могат да заспят, ако са поели ангажимент (особено ако е пред самите себе си) за някаква работа. Обаче и тебе си те бива мила. Все по нощите ни изненадваш.
 Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing

Поклон до земята и огромна благодарност на теб на K@SMET и SUNNY67 не само за усърдието и перфектната работа, но и за широките сърца, които имате.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

С тези цветя пожелавам на екипа ви един прекрасен ден и още по прекрасна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт