Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 951
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Yasemin'in gidiş sebebini öğrenen Savaş deliye dönüyor
Savaş'la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur'un gözünden gören Yasemin, bir araya gelemeyeceklerinin ne denli güçlü olduğunu anlamıştır

Yasemin'in gidiş sebebini öğrenen Savaş deliye dönüyor
Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın rol aldıkları Aşk Ve Ceza'da bu hafta; Şahnur'un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş'la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur'un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir. Bu gerçek, ardında Savaş'a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer'i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise onu bir sürpriz beklemektedir. Yasemin'in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce onu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin'in nerede olduğunu bilmemektedir. Savaş, bir yandan da Yavuz'un Çiçek'in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır. Sinsice planları ile Çiçek'i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin'in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin'e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş'ın özlemi ile dopdoludur. Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş'ı koruduğunu düşünmesidir. Şahnur'un Yasemin'e gidip konuştuğunu ve ona Savaş ile Çiçek'in boşanamayacağını ama Yasemin'in isterse gelip o evde 'kuma' olarak yaşayabileceğini söylediğini öğrenen Savaş öfkeden deliye döner. ATV / 20.00

http://yenisafak.com.tr/Televizyon/?t=01.02.2011&i=300813

Това сякаш е ново- newsm78 Аз не съм го срещала newsm78
Това е подсказката на миналата серия. Peace

# 76
Сцена 1-ва  Пред офиса на Яска.
Участват:  Саваш, Явуз, Ешреф и тук-там Пала (ако не си е глътнал граматиката... newsm09)
Ешреф- Сега бааавно сложи ръцете на волана, после внимателно без да правиш излишни движения излез от колата. Такааааа...ади бакалъм...сложи ръчички на предния капак за да те поопипам малко. Браааааво мойто момче... Mr. Green
Явуз- Ей, кюпек Балдаров...на кой насочваш оръжие бе? Я сваляй патлака че се ядосах да знаеш...
Ешреф- Явка, Явкааа...чудя се от каква позиция в момента ми нареждаш...не виждам в ръката ти патлак...мнооого си смел предвид обстоятелствата...Ся седи мирен, че ще гръмна да знаеш... #2gunfire
(в този момен тела на Ешреф звънна...той вдигна...отсреща беше Саваш).
Ешреф- Ефендем Аби
Саваш- Нарде сен Ешреф?
Ешреф- Бурда...следя Явката.
Саваш- Чок шокюр...продължавай...аз съм в офиса на Ясемин на топлан за кампанията...сонра ще се обадя да ми изконушиш как е хавата около Явуз.
Ешреф- олур аби
(О, чудо....замисли се Ешреф...каква ситуация. Сега ще кача Явката в агенцията да види аби къде съм го намерил....сонра...ще има потупване по рамото пред строя...за мен. Laughing)
Ешреф- Айде сега...Вански кюпек такъв...кръгооом марш към вратата на агенцията...да видим ние...кво прайш тука?
Явуз- Няма да тръгна...аз там не познавам никой...каква работа имам в тази сграда?
Ешреф- Еми и аз това се чудя? Но, сега всичко ще се изясни...айдеееее да не се налага да те подритвам до там.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 77
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 Ох момичета, невероятни сте
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Днес плаках на тъжните кадри в клипа на Таня на фона на прекрасната цигулка на Farid Faryad (така ли се пишеше), а сега без малко да направя бела докато четях сценария на Зизу и коментариите ви.
 Embarassed Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes
 Казвам аз с половин уста какво ме шашва така, но явно не получавам разбиране от най-близките на работното място. Особено на възхищението си за многото турски думи, които всички почваме вече да употребяваме.
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
От страни сигурно всички пристрастени изглеждаме като не много наред. Но тук в темата е много гот. Днес ви обичам всичките
  Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug

# 78
  • Пловдив
И дакато сме на шеговита вълна. Разхождайки се из съседните теми, благодарение на Синьо мечтание (темата за ВВ), си припомних една много весела песничка от филма "Кавказка пленница".

http://www.youtube.com/watch?v=AZry-uA-13U

Създава страхотно настроение. (Ако имате желание ще публикувам и превод на текста). Вдъхновена от нея, сътворих това (моля за снизходителност):

Ако аз не бях Балдар
и не бях ага -
начаса таз Къймет за Лейля,
щях да заменя.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:40 от Eldo

# 79
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Колко таланти в темата! Eldo, Чудесно е да имаме такова настроение на тема многоженство!   Laughing Heart Eyes  Grinning  Heart Eyes
Но аз Зизу съм я чела и как пише стихотворения върху размислите на героите  Joy Joy Joy Joy
Тогава какъв смях пада  Shocked Joy Shocked Joy

# 80
Зизу  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImboКудрет трябва твоите сценарии да чете .Сериала ще бъде в пъти по- екшън и в пъти по-любовен.А моя турски става все по-добър.Саваш сонра щял да се обади та Ешреф да му изконоши за хавата около Явката rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 81
сцена 2-ра   "В офиса на Яса'' продължение на 1-ва сцена
Участват: Саваш, Явуз, Китка, Яска и евентуално Пала ( ако му намерим място в диалога... Wink)

(Явуз изтръпна пред гледката...Балдар седеше пред него с Пала... Rolling Eyes Ами сегаааааа...? Thinking
Саваш стана от мястото си и узверя, но точно в този момент вратата на кабинета се отвори и Яска и Китка излязоха. Каква среща...Явуз беше шокиран, Ясемин беше шокирана...а, Саваш щеше да му падне ченето. Двете му каръни доволни излизат заедно...ШОК, ШОК, ШОК... newsm09 newsm09 newsm09 Китка беше в потрес...какво правеше аби-то там? А, Ешреф...Ешреф беше насочил пистолет в главата на любимото аби.... Crazy Всички се гледат недоумяващо...едни бяха доволни, че ще получат инфо за случващото се...други се чудеха как ще дадат това инфо? ooooh! Саваш се окопити пръв...)

Саваш- Опаааа...Явуз напюсун бурда?
Явуз- Бинмам... Rolling Eyes
Саваш- Ким син сен бе...защо си тук?
Явуз- ....
Яса- Явуз бей...какво става? Нали щяхте да ме чакате долу? Защо Ешреф е насочил патлак в тила Ви? Тойбе, тойбеееееееее... Shocked
Саваш- Ясемин...битанем...ти от къде познаваш Явуз?
Яса- Саваш...а, ти от къде го познаваш?
Саваш- ...ми той е брат на Чичек...сен...?
Яса- На мен ми е клиент...правя му кампанията за сирене и кашкавал. Явуз бей, Вие като знаете, че аз съм каръната на Саваш...защо не ми казахте кой сте?
(Явуз мълчи кат пукЪл...не може да земе решение какво да прави... #Crazy Изведнъж Китка (нали си ни е учена...) и светна лампичката. и решава ребуса...)
Китка- Ахааааа, абиии...е сега се светнах къФ си тъпан. Значи за това не ми даваш да се разведа? Вражди-мръжди...бош фер...малеееее, колко си бил нагъл. Ти си метнал око на севгилито на Саваш... #Cussing out
Саваш- Каквоооооооо.... Shocked
Яска- мдааааааа.... Thinking като се замисля, Саваш тоз ме сваля...знаеш ли как ме гледа?
Саваш- Ела ми бе мухъл...е сега ще ти кажа аз на тебе...кво ме гледаш кат прецицал...убих те бре...лелелеле, у мойто севгили ще се оглеждаш...Китка ще отвличаш...
 fight fight box box
Явуз- Не ме барай бе...искаш ли кръвна вражда а...?
Сега ще звънна два телефона и ще видиш...
Сава- Кво ме плашиш бе отворкооо...нали да звъннеш ти требват пръсти...ся ше ти ги строшим всичките беееееее...искаш ли да извади Ешреф керпедените е сега...
Явуз- не, бе брато...дай да се разбереме...

Край на тая сцена...после пак..требва спешно да изляза. bowuu

# 82
# 83
  • Пловдив
Яса- Явуз бей...какво става? Нали щяхте да ме чакате долу? Защо Ешреф е насочил патлак в тила Ви? Тойбе, тойбеееееееее...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 84
Зизу rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много ми харесва как ги обиждаш на "мухъл" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Просто си ги представям всичките как седят и се кокорят в офиса.Ама и Пала включи и той да каже "Аллах ,Аллах" и да   изофка няколко пъти,че много готино го прави.

# 85
  Ееееее, не!  Такова чудо на никой мегдан нема! Ако трябва да копирам, ще е цялата сцена! Бъка от бисери!  Но не мога да се въздържа!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Саваш- Опаааа...Явуз напюсун бурда?
Явуз- Бинмам...
Саваш- Ким син сен бе...защо си тук?
Явуз- ....
Яса- Явуз бей...какво става? Нали щяхте да ме чакате долу? Защо Ешреф е насочил патлак в тила Ви? Тойбе, тойбеееееееее

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Китка- Ахааааа, абиии...е сега се светнах къФ си тъпан. Значи за това не ми даваш да се разведа? Вражди-мръжди...бош фер...малеееее, колко си бил нагъл. Ти си метнал око на севгилито на Саваш...
Саваш- Каквоооооооо

# 86
http://www.atvdiziler.com/anketler/2010-yilinin-en-umut-vaadeden … 9-erkek-oyuncusu/

Момичета подкрепете  Мурат за най успешен актъор през 2010 год.

# 87
Продължение на 2-ра сцена

.................
Явуз- Не, бе брато...дай да се разбереме...
Саваш- кво да се разбираме бе калъф...ти погледна в мойто севгили. #Cussing out
Явуз- Саваш...бак...аз какво да направя като съм влюбен. Това е любов бе човек...знаеш ли, че не мога да спя... Crazy
Саваш- Лелееееееее, Ешреф...ский го тоя бе...Егати наглостта. doh Я, донеси керпедените да му изтръгна езика на тоя боклук. Сонра...ще му изтръгна ноктите. Mr. Green
(Яса се окопитва, тя не вярва на това което чува...Явуз бей, който смяташе за честен и загрижен човек се оказа че я мята в тиганчето. Брях!!! Shocked в един момент й дрънват щорките...тя се спуска към Явуз)
Яса- Лелеееееее, ти мен ли ще лъжеш бееееее...Саваш, дай ми го тоя, очите ще му одера да не може да ме гледа и да ме омърсява. Сега те убих беееееее, аз за това ли не мога да се омъжа за Саваш. Ще му пукна лейката е сега... bash smile3517
Саваш- Ясемин, ашкъм...стой си на мястото...не се напрягай ...
Яса- как ще стоя спокойна бе, този архив ме последва чак в хотела дет се бях скрила. Имоти ли оглеждаше там бе...оглеждал си баба ти...следял си ме... #Cussing out
(Пала, най накрая сви уста...ченето го беше заболяло да зева като сом. Не можеше да повярва на това което виждаше....Майкоооууу само да се прибере как ще разкаже на аблата...лелеле... Whistling)
Пала- Ясемин, казъм...успокой се. Оф, Аллах...Аллах... ooooh!
Саваш- Ясемин...севгили....дишай, успокой се...ще навредиш на бебето...
( В този момент...БЕБЕТО....всички се ококорват... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked)
Пала- Саваш...оф, Саваш...защо не каза...поне на вуйна ти да беше казал пък тя щеше да си тръсне ухото на мен. Оффф, Оффф... ooooh!
Саваш- Кога да ти сойлем бе дайЪ...имах ли време от проблеми? Ей го и тоя беее....ще те смачкам бееееее, зарад тебе ми беше избегало севгилито...Китка ли ще отвличаш беее.... newsm66
 341uu  Stuck Out Tongue Winking Eye
Китка- Я, ми дайте абито на мене...е, сега го оскубах...ще те убия бе аби...и ще стана АГА на аширета...няма я предишната Китка...забрави я...нема да те слушам. Сега отивам, подписвам развода и заминавам къдет си искам...кво ми пука за аширети-маширети...ПАЛИИИИ!!! Crossing Arms
(Явуз беше в безисходица...за първи път му се случваше да бъде хванат в собствения си капан...ами сега..? Thinking Яде бой, Яса го увика...КардЪшим не слуша...егати всеки си прави каквото иска и нещата не са в негов контрол. Плана му пропадна...всъщност...какъв му беше плана...? newsm78 Нема значение...ама пропадна. Реши да развее белото знаме...немаше шанс.
Сега ще направи предложение и дано го приемат... Praynig)
Явуз- Бак мойле...Саваш...
Саваш-.... ooooh! ooooh! ooooh!
Явуз- Виж сега...сега вие ме пускате да ходя да си лекувам раните, аз прехвърлям холдинга на Китка, после си хващам самолета за Ван и отивам да си командвам аширета. Саваш ако искаш и кум ще ти стана в знак на съгласие. Няма да има кръвна вражда...па мене ме е страх от вас...моля ви пуснете ме... Praynig Praynig Praynig
( Саваш погледна към Ешреф...Ешреф го пусна и прибра пистолета, ритна за последно Явката в трътката и му помогна да слезе по стълбите с чупка в кръста. Явуз се качи в колата и за първи път съжали, че се е занимавал със Саваш. Мислеше го за слаба ракия, а той се оказа доста корав...абе целото семейство са железо. Трябваше да повярва на депешата дето му беше пратил Беширката от панделата..." Не се занимавай...точка....тия Балдар са неустрашими...точка...аз гризнах дървото...точка...щото слушах тъпия ти баща...точка..." Sick

# 88
  Пускам ви да гледате и да чета Зизка, че нямам търпение! Simple Smile

Специални благодарности на Аленка, за превода на песента! Hug Hug Hug  bouquet

Не мога без теб ~ Любов и наказание vbox
Ask ve ceza ~ Savas & Yasemin ~ Sensiz Olmaz dailymotion

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 21:49 от Tanya_M

# 89
Танче, станало е прекрасно... newsm20 newsm74 newsm51 smile3501  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт