Споделете 157

• 28 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
И аз ше бегам.
В събота реших да водя детето на културно мероприятие, след едно благотворително такова.
Таман се завлякохме в задръстената София до Природонаучния музей и на вратата пишеше - клозед. Тюх. Викам - е, що? Спрел тока....Мамка му, само дето простинах на тоя студ да паркирам на м-та си и да влача детето. А наоколо обикаляха туристи и даже имаше един японец с фотоапарат, класика. Горките туристи.
Така и така мрънкам културно, да споделя разочарованието си от Музея "Земята и хората" от преди време. Ходихме на изложбата на динозаврите, чакахме два часа на опашка, а вътре зверска мизерия. Толкова се ядосах, че не ми трябваха динозаври, бях същински. Студ, а каса няма, но виж, нарочно место за лавка - бол, сигурно и кебапчета с питка продават. Скоро не съм посещавала другите ни музеи в София, дали и там е такава мизерия???

# 616
Я се стегнете, т.е. отпуснете се  и си направете един ХО-ХА уйкенд...   Whistling

Наздраве!

# 617
  • Paradise
Кога, най-сетне, ще има реформа, истинска, из основи, в държавната администрация?!
До гуша ми дойде от сраснали се със столовете си държавни служители.
Преди 20 години чул някъде нещо и все тая плоча върти...

# 618
  • sofia
Няма да има, Пип - веднага ти отговарям. Ние поне няма да я доживеем....

# 619

Някой наблизо да има нужда от почистване , готвене  Grinning
Някой наблизо да има нужда от ел инсталация, полилей, да му е гръмнал бойлеря, да му е изторяла инсталация, да му капят кранове, да му е задръстена мивката, аве каквото и да е, да се събори постройка, да се нацепят дърва, да се окопае градина, да се посdдят дръвчета, храсти? Заплащането може и в натура - една тава кекс, два чатала наденици, едно гърне зрял боб. Разхождам кучета или деца, забавлявам тъщи и свекърви под 60 (да не ви пилят на главата)

# 620

Някой наблизо да има нужда от ел инсталация, полилей, да му е гръмнал бойлеря, да му е изторяла инсталация, да му капят кранове, да му е задръстена мивката, аве каквото и да е, да се събори постройка, да се нацепят дърва, да се окопае градина, да се посdдят дръвчета, храсти? Заплащането може и в натура - една тава кекс, два чатала наденици, едно гърне зрял боб. Разхождам кучета или деца, забавлявам тъщи и свекърви под 60 (да не ви пилят на главата)

Ай стига и двамата де,...много късно бе хора, тъкмо забърках нещо, от което трябва стане кюфтета, що се ненаписахте по рано... Confused
         Другият път ще ви взема назаем, за временно ползване... Simple Smile

# 621
Вълкът се уреди! Свищов - Разград е по- на далавера  Joy Joy Joy

# 622
Като дете имах една книжка, за една баба Меца, дето вързала Заю Баю да гледа мечетата.
Като останали сами, Заю Баю се зачудил, зачудил с какво да ги занимава, па ги извел пред бърлогата, да ги учи да прескачат кална локва.
Та и аз така бих могъл да гледам деца.

# 623
Това е добре.../за Зайо Байо де/, щ`то повечето мъже знаят приказката за Кумчо Вълчо /особено след петото..."сегааааа, татииии шъ ти разкаже приФакзка..."/  Flutter

ПП Пууууу, върнах се, че...Вълк, да не се обидиш/нищо общо с аватара ти-ника ти/. Praynig

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 18:49 от inna-bubulina

# 624
Дъщеря ми слушала нэква чалгаджийка Ана от Монтана. Иска да и купя диск. Идва ми да й плесна един , а тя ми се хили по телефона... 

# 625
Много съм доволна от себе си!

# 626
Aз.

При положение, че съм се прибрала преди 20 мин., и това е почти всеки ден така, нали се сещате колко пъти максимум на седмица мога да сготвя?
За чистенето вече съм казвала.

# 627
Писанията на последната страница може да се каже олицетворяват какво визирах събирателно под държава, мда. Мизерия, администация, безработица, чалга ни заливат отвсякъде. Оправия няма, няма и да има. Поне не и за нас. Ама ето на и децата се облъчват с това и попиват.

# 628
Марадона, да не би да имаш предвид Хана Монтана Simple Smile

# 629
  • До хладилника, който обичам
Писанията на последната страница може да се каже олицетворяват какво визирах събирателно под държава, мда. Мизерия, администация, безработица, чалга ни заливат отвсякъде.

Но и самодоволство Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт