Споделете 157

• 28 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Някой наблизо да има нужда от почистване , готвене  Grinning
Aз.

При положение, че съм се прибрала преди 20 мин., и това е почти всеки ден така, нали се сещате колко пъти максимум на седмица мога да сготвя?
За чистенето вече съм казвала.
и седна да играеш FrontierVille  Mr. Green
И да разпращаш на приятели покани. И това игнорирах де.
После питате - ама какво е имал предвид той, тя, като ме е изчеткал от приятелите си?

# 632
  • Кацнала на едно дърво.
Нямам против троловете да прескачат кална локва, аз също щях да направя няколко скока (но зависи с кои обувки съм, де  Joy).
Обаче не сме за забавления на открито, сега пък Големия трол се тръшна болен.
Ще си направим кална локва у дома.

П.П. Само-доволството е хубаво нещо при някои хора. А така, Флорентино!

# 633
  • Пазете Гор
Споделям проблем психологически: колчем споменат по радиото за застудяване, аз търча до касапина и се вземам няколко суджука, да допълня на пръта. Ей го, днеска пак така. Мисля, че прекалявам.

Може да ги водиш да бучкат арпаджик, Вълк. Едната ми щерка едно време тъй изяде към една шепа, с люспите, и коренчетата. После миришеше на чичка.

# 634
Да, оказа се че било Хана Монтана... която и да е тя, поне не е чалга певица от Северозападнала България.... Изложих се като кифладжия в Сиела...  ooooh!  ooooh!

ПП Не ми се милси кво ме чака, щом от сега така се е.ава с мен малката....  newsm78

# 635
В оная приказка само Заю Баю е успявал да прескача локвата, и баба Меца като се върнала, заварила четирите мечета кални до ушите.

# 636
Оооо. Недейте така де. Давам всичко да слушат децата ми Хана Монтана, Майли Сайръс или както там се произнася, Кати Пери и всичко подобно само не чалгаджийките.

# 637
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ами то Хана Монтана си е вид чалга, но целевата група е сред все още обожаващите Барби. Страшното е когато средата им налага възхитата към силиконовите красавици и съпътстващата пайнер музика.
Моята щерка като 4-5 годишна беше обявила, че любимата й певица е Глория. Ние си мислехме за Глория Естефан, но не било това. Просто майсторите на отсрещния строеж по цял ден дънеха чалга и детето за един период от време я беше приело за еталон, та и песни и певици беше научила.  Mr. Green

# 638
Ох, то няма голям избор- Барби, Уинкс, Хана Монтана или всички накуп, плюс мъже, момчета, де Simple Smile. Ако не е това, чалга ще да е. Ей, много е хубаво без телевизия, да знаете.
Като сте се разприказвали з априказки, има една детска песничка Горска бригада, много ритмична, моите деца много я харесват. Само дето малката ми дъщеря не може и не може да схване, че Вълчо бригадира ще събира не бълхи, а клонки. Накрая се отказах да обяснявам. Бълхи е и толкоз.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 23:09 от Дренка

# 639
В оная приказка само Заю Баю е успявал да прескача локвата, и баба Меца като се върнала, заварила четирите мечета кални до ушите.

"Работната мецана" - приказката де. Идеално...бучкането го остави, става за детегледач.  Simple Smile

# 640
"Който скача най-добре - мед и круши ще яде" Mr. Green

# 641
Една сутрин старата лястовичка смъкна своята саката рожба в градината и рече:
- Мило дете, ние днес ще заминем на юг. Ти не можеш да летиш. Затуй ще останеш тука, ето в онуй гърне съм ти нагласила мека перушина. Там ще лежиш. А когато огладнееш, излез навън и си клъвни нещо. Цялата градина е зарината с плод. Виж какво хубаво димитровче е склонило чело над входа на гърнето. Ти не тъгувай. Напролет ние пак ще се върнем.
- Благодаря, майчице, дето си се погрижила за мене! - промълви сакатото и за да скрие сълзите си, навря главица под крилото на майка си и притихна...

# 642
Ох, то няма голям избор- Барби, Уинкс, Хана Монтана или всички накуп, плюс мъже, момчета, де Simple Smile. Ако не е това, чалга ще да е. Ей, много е хубаво без телевизия, да знаете.

Е ти кво очкаваш да захаресват децата - Деса Красова ли, ( или като там сега се казва...) ???

Между другото, Кати Пери беше на корицата на Ролинг Стоун и мога да ви кажа, че има супер готини цици.  Peace

# 643
  • тъгата в мен

Една сутрин старата лястовичка ...
.....
- Благодаря, майчице, дето си се погрижила за мене! - промълви сакатото и за да скрие сълзите си, навря главица под крилото на майка си и притихна... [/size]

Дали пък нямаше да остана с лястовичето си...

# 644

Една сутрин старата лястовичка ...
.....
- Благодаря, майчице, дето си се погрижила за мене! - промълви сакатото и за да скрие сълзите си, навря главица под крилото на майка си и притихна... [/size]

Дали пък нямаше да остана с лястовичето си...

е вие свраките изобщо летите ли на юг???  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт