Споделете 157

• 28 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 645

Е ти кво очкаваш да захаресват децата - Деса Красова ли, ( или като там сега се казва...) ???

Не. Joy

# 646
Хана Монтана никва чалга не е. Чист продукт на Уолт Дисни.
Мислех си онзи ден, че няма български еквивалент.  Ако имаше може би голяма част от подрастващитенямаше да са чалгаджии.

Искам да спя. И като се събудя навън да е светло. А не като последните нощи - 2 часа  Crossing Arms

# 647
Анди, аз също. За това снощи си легнах в 3 и днес в 8 бях будна ooooh!

# 648
  • Варна
Момичета има пълнолудие и във вторник слънчево изригване пето ниво, което ще достигне земята утре, но влияе Peace. Аз също не спя нормално напоследък, ама още не ми пречи особено.

# 649
Главоболие ли може да се получи при изригване или какво?
На мен възрастта ми пречи да спя, 30те ми дишат във врата Mr. Green

# 650
# 651
Дуци, и на мен да ми дишаха, ехеее  Laughing

Момичета има пълнолудие и във вторник слънчево изригване пето ниво, което ще достигне земята утре, но влияе Peace. Аз също не спя нормално напоследък, ама още не ми пречи особено.

ако предизвиква и депрес, от изригването ми е проблема
отивам да си купя Ремотив  Sunglasses

П. П. И това предизвиква, сега прочетох  Crazy

# 652
  • Варна
Подозирам, че пълнолудието се случва по-често от веднъж в месеца. Simple Smile
Аз спя добре, само дето и насън продължавам да организирам това, дето ми е в подписа.

# 653
Lilibon, ще бъде ОК!
Ако сме здрави ще дойдем Simple Smile

# 654
  • Paradise
А на мен все ми се спи напоследък.
Вечер имам чувството, че заспивам още в движение.
Сутрин едва "отлепвам".
И сънувам, сънувам, цветно, по много.
Не знам как да си тълкувам сънищата, наричам ги, че е за добро.

# 655
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Успокоихте ме, напоследък се събуждам към 4.30, после към 5.30 и съм дотук. Не съм била сама кукувица. Стигнах до 3-ти сезон на Двама мъже и половина с това будуване, да се готви Как се запознах с майка ви.  Crazy

# 656
Аз пък трудно заспивам, но после не мож ме събудят. Сутрин имам чувството, че сърцето ми спи до степен, че и бомба да падне до мен не може да ме извади от унеса.

# 657
Споделям закуската ни по никое време - една тава препечени филии със свинска мас, нашляпани с Тракиянска плетеница отгоре, и поръсени с разни бабешки мерудийки. И син емайлиран чайник, на ситни бели точици, с пресен липов чай и медец. Екстра - сняг хвърчи навън, на проклетия.

# 658
  • Кацнала на едно дърво.
В къщата на дебелия за манджа не се говори.  Laughing
Имам чуден спомен от едно диетуване. За да се отвлека от мисли за кулинарни специалитети, реших да си представям разни наистина гадни за ядене неща. И си представям мръсен буркан, пълен с жълта мас, с пробита мръсна капачка и бодната една мърлява лъжица вътре. Якс. И по едно време "чувам" друга своя мисъл, на заден план, която казва:
- Мнъм, мнъм, вкусна масчица!
 Joy
Трябвало е да се родя ламя.  Crossing Arms

# 659
Ния /снощи на вечеря/
- Мамо, в тази супа нещо мърда!
- А, случайно нещо да те гледа? - пита баща й.
- Не, мама му е извадила очите, сигурно. Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт