Споделете 157

• 28 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
И за кво са ти 7 милиона мозъчни клетки...??? Аз съм с  хиляди пъти по-малко, а се справям доста по-успешно...   newsm78

# 406
Споделям, че минавам на троянска гроздова, сунгурларската ше е дефицитна тия дни.

# 407

Имам чувството, че не вярваш, че заслужаваш да имаш 7 милиона, сигурно защото не си готова за това.

Е ти като вярваш, че заслужаваш да имаш 7 милиона и си мислиш, че си готова за това, да не би да ги имаш?

# 408
  • тъгата в мен
Докато вие спорите,аз ще се ослушвам за поканата на Изма.Онази- за цялото ято и яхуууу-в топлите страни.
Споделям цял ден НЕВИКАНЕ по нинджата.Отчитам го за постижение с необичайно висок размер!

# 409
  • София
Май ме е налегнала виртуална старост и сегашното форумско време ми изглежда много по- кофти от миналото такова. Затова човек не бива да се заседява, от седене зверски бързо се остарява. Движение му е майката.
Лека ви нощ и повече движение и наяве, и насън.

# 410
  • Paradise
Марадона, прекалено лични въпроси задаваш Wink
Аз също не те питам какви са ти доходите и какво имаш, нали така Grinning

# 411
Аз пък мисля, че ако човек се стреми единствено към парите, като такива, рано или късно, дори да е "спечелил" много от тях, ги губи.
Прав е Марадон, че 7000 се изкарват за месец, но и зависи от това колко широко си инвестирал, за да ги получиш.

Моето наблюдение е, че хората с такива приходи имат и много големи /за обикновите хора/ разходи. Та по тази причина не би трябвало да се гледа колко си получил месечно, а да се види съотношените между получено и похарчено.

Нещо ме гони безсънието, не ми е добре, сигурно се разболявам.

# 412
Сложих си много кафе в малко вода.
Горчиво е.

# 413
Пипи, най-искрено ти пожелавам един ден да имаш поне един милион, но ми се струва, че за сега си доста далече от него. Но ти си упорита, знам, че няма д асе откажеш лесно... Wink

# 414
Не знам. Не държа на милиони. Струва ми се, че дори 3 бона на месец са ми ок - един за спестяване, един за дарения, един, да си живея с него както сега си живея с него  Laughing

# 415
  • Варна
Много съм в тон - тъкмо снощи догледахме "Възходът на парите", епизод Кимерика.
И така - Въпрос: Човек може ли да емигрира на друга планета?
Отговор: Не, дори и с най-големия си напън.
Ей затова сега си пуснах Вивалди...

# 416
А, Марадон цифрата 7 милиона по отношение на мозъчните клетки си беше чист словесен похват, та не съм ги броила, може и до 7 да не ги докарам ако почна  Joy

# 417
Аз за това не почвам  bowuu

# 418
Ео, забравих да ти кажа, че на една снимка много приличаш на Хари Потър.

# 419
 Grinning, VG! Сладур голям си!

Марадона, тази клавиатура не ти трябва, само цъкай с мишката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт