Споделете 157

• 28 199
  • 743
  •   1
Отговори
# 390

Като знам какви дунанми са за един сюнет - 4 тонколони по 2 метра високи и Кристалите дънят до сутринта, представям си какво ще е в Кубрат със 7 млн

# 391
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Едва ли новият милионер ще смее да дъни колони и бие тъпана, че е милионер. Винаги съм си мислила, ако ми се случи, как ще реагирам? Ами то си е страшничко, с тази престъпност, пък и обичайната човешка завист.  Twisted Evil Да го дострашее човек да забогатее и това да стане публично достояние.

Пипинс, в уикален синхрон сме днес.  Laughing

# 392
  • Paradise
Аааа, в грешка си, Вълк, тук ще е тихо и кротко, ако въобще там е пуснат печелившият фиш, де.
Кой е луд да тръби навред, та после да го рекетират, докато е жив...

Дид, мислите ни са едно към едно днес Simple Smile

# 393
Много ясно. И аз не им ща милионите. 7 милиона отварят нови 7 милиона проблема. Скромен човек със скромни потребности, 7 хиляди ако спечеля ще съм най-доволна. Ама уви и фишове не пускам...

# 394
  • Paradise
7 милиона отварят минимум 7 милиона възможности, Естер.
Въпрос на гледна точка и възприятие Wink
Избий си тази скромност веднъж завинаги!

# 395
Тц, не мога да повярвам някак си в безпроблемното ползване на такава сума в толкова бедна държава.

# 396
Баща ми е тото2-професор. Има наистина много интересна теория за това , как всяко нещо, което сънуваме, отговаря на определено число. Аз го ебавам от край време и му предлагам да си направи предаване в някоя кабеларка с импулсен телефон... хората звънят и си разказват сънищата , а той им казва кои числа да играят.... Simple Smile  Майтапа на страна, но това лято, докато обикалял скандинавия, започнал да пише книга на тази тема....   Shocked

ПП Естер, 7 бона се изкарват за един месец и то тук. Не е лесно, но не е и невъзможно , повярвай ми...  Peace

# 397
Е, да, знам, че има хора дето ги изкарват, сигурно и повече даже, просто аз не съм от тях и затова казвам, че ако ми дойдат ей така от небето ще съм най-доволна  Laughing

# 398
Тук джакпота е 30,000,000$. Ако го спечеля - вземам цялата група за топлите страни с мен Peace

# 399
Паднаха и двата джакпота в 6/49 - и от първо, и от второ теглене.
Късметлията бил "от разградско село, пуснал обикновен фиш от 2,40" (това по данни на бтв Новините в 22 часа).

Сега говорих с Професора по Тото2 , той естествено знаеше новината, но ми каза, че няма как фиша да е за 2,40. От скоро залога  за една комбинация бил 70 стотинки и дори нямало система пълно или неппълно комбиниране, която да излиза 2,40. Той ги знаел всички наизуст и нямало такава. До нова година, залогът бил 60 стотинки и тогава можело, но сега не.   Naughty

# 400
Аааа, в грешка си, Вълк, тук ще е тихо и кротко, ако въобще там е пуснат печелившият фиш, де.
Кой е луд да тръби навред, та после да го рекетират, докато е жив...

Тъй ли? Е как тогава се върти филм за предишните тотомилионери?

# 401
  • Paradise
Сигурно е прав професорът, Марадона, не споря.
Чух инфото по тв-то, а и както казах, очаквам в скоро време да обявят, че джакпотът е непотърсен.

Естер, кога най-сетне ще повярваш в собствените си възможности и ще полетиш?!
Запомни, че нищо няма да ти дойде ":ей така", ако наистина не решиш, че го заслужаваш!
Дори и 2 стотинки няма да ти се случат "ей така"

# 402
  • Paradise
Вълк, какъв е този филм?
А на тв-то хич билЯ не вярвам, та и не го гледам, кажи, за какво иде реч.

# 403
Пипинс, странното е, че аз се опитвам да кажа това, което ти си написала. Вярвам в собствените си възможности и в 7те си милиона мозъчни клетки, а не в 7те милиона, които току виж ми паднат от небето и отворят света пред мен като на длан. Такъв филм в точно тия географски ширини не ми се вярва да има - това е всичко, което се опитвам да кажа.
А това, че съм скромен човек и вярвам в себе си преди всичко, а не в този небивал късмет не ми се виждат взаимноизключващи се неща.

# 404
  • Paradise
Естер, стига с тази скромност!
Вселената не познава тази дума "скромност"Wink
Няма "малки и големи желания".
Освободи си мисленето, действай, пожелай си го от сърце, то ще се случи, ако го вярваш.
Слушай сърцето си, а не хората!

Имам чувството, че не вярваш, че заслужаваш да имаш 7 милиона, сигурно защото не си готова за това.

Общи условия

Активация на акаунт