Споделете 157

• 28 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
И аз не са треса от тототреската,  но ако не падне джакпота, ще пусна един фиш
Пък ако спечеля джакпота, ще си купя 7 Q7-ци в седемте цвята с поредни регистрационни номера от 7001 до 7007 и ще ги карам през съответните дни на седмицата  Mr. Green

# 376
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз Свраче, и аз не се шокотреса. Поради хомеопатични причини. Не че не си позволявам парченца шоколад, но цял сладкиш -  Sad
Но няма да откажа рецептата за "оновато" на Бу.

Ха, то не било шокотреска, а тототреска. Joy  Кой за какво си мисли. Всъщност, все се каня да пусна тото, и все забравям. Чакам колегата дс спечели, обещал е подаръче за всек.и

# 377
Що е сторено с форума? Всико е наопаки и напреки?!
Как да е, минах само да поздравя Марадон с победи. Победата над Челси от Ливърпул и днешната - на ЦСКА над Зираат Анкара!
На момичетата - наздраве! И до скора среща по Валентинските дни Laughing

# 378
  • Paradise
Дедо, напълни ми душата за победата на ЦСКА Simple Smile
Наздраве!

# 379
  Споменали сте някакъв шоколадов сладкиш с майонеза и.....ойди коня у ряката  ooooh! Досега "сърфирах" в готварския. Пак огладнах.

П.С Сгрешила съм "сърфирах" със "сървирах"  Joy Предполагам, че ми се е искало вече да се сервира сладкишчето.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 22:03 от Елинор 777

# 380
И аз не са треса от тототреската,  но ако не падне джакпота, ще пусна един фиш
Пък ако спечеля джакпота, ще си купя 7 Q7-ци в седемте цвята с поредни регистрационни номера от 7001 до 7007 и ще ги карам през съответните дни на седмицата  Mr. Green

Вълк, мен само заради една Q7-ца ме изкараха хипер комплесар с малка пишка, като клечка кибрит или нещо такова беше, а прдстави си ти с цели 7 Q7... ooooh!   ooooh! То няма толкова малка мярка или нещо за сравнение...  Агрофройдистките ще трябва да започнат да изучават нанотехнологиите за да те оразмерят...

# 381
Дедо, благодаря !  Peace

Хванах само "златният гейм" на ЦСКА, но си заслужаваше. А за Ливърпул - все по ясно се вижда светлината в тунела....   Praynig  Praynig  Praynig

# 382
Откога го гледам тоз сладкиш, ама мъж ми не дава да му готвя с майонеза.
Ох, много ме дразни румънският език, аз май и преди съм споделяла, пък ми е интересен. google translator превежда думата евтин, като мамя Joy

# 383
Елинор, на капанско наречие това звучи така: утиди коню у ряката.
Марадона, шегувам се - сложил съм ухилено човече.
Не си струва човек да има много пари, но и собственост, само да й робува - та боядисване, та майстори, та изолация, та гуми, та кога изтича застраховката, та техническиая преглед, та басейна протекъл - бля бля..
Ако спечеля - това ще е последната зима в живота ми.

# 384
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ех, паднал бил джакпотът, докато се наканя да пусна фиш. И печелившият е от Кубрат, което означава, че не е колегата, който обеща на всеки подарък. На един каравана, на друг - екзотично пътуване. Моята скромна поръчка беше спа център, персонален. Въздиш.

# 385
  • Paradise
Паднаха и двата джакпота в 6/49 - и от първо, и от второ теглене.
Късметлията бил "от разградско село, пуснал обикновен фиш от 2,40" (това по данни на бтв Новините в 22 часа).

Очаквам в най-скоро време да обявят, че рекордният джакпот не беше потърсен от печелившия" Mr. Green

Дренке, я не се занасяй, прави сладкиша, много ще разбере твоят мъж какво има вътре Wink
От опит казвам, майонезата изобщо не се усеща, сладкишът е превъзходен!

П.П. Видях, че Дид е писала преди мен, аз чух точно "разградско село" Peace

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 22:12 от Пипинс

# 386
Е, не съм нито от Кубрат, нито от Разградско село, но все пак някой записа ли числата? Понеже сайтът на тотото е паднал, заедно с джакпотите. Все пак, ако не 7 милиона, може поне 7 хиляди да има, стигат за да е първата ми зима на топло  Mr. Green

# 387
Откак му пробутах някаква баница с майонеза- хвалена, прехвалена, хич не смея, да ти кажа.

# 388
  • Paradise
Числата от първо теглене са: 37, 7, 34, 38, 10, 21. Числата от второ теглене са 26, 43, 32, 27, 37, 25.

Естер, това "на топло" много страшно ми прозвуча.

Пожелавам на всички играли да са спечелили!

# 389
На топло в съвсем буквалния смисъл. На топло в топла страна, на топло в топла къща и т.н.

Благодаря за числата. Това го имам, това го имам, това го имам, ех 10 съм го задраскала!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт