Споделете 157

• 28 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • България-Швейцария
Аз вече претръпнах, след като племенникът ми реши, че му е време да срича, когато стана на три. Без родителски/роднински амбиции и без да е стъпвало в градина дотогава. 
Моят брои до 1000 и обратно на два езика, съответно знае и азбуките, а с някои техники борави по-добре и от мен Crazy
Ще захапе и трети, ако майка му и баща му започнат пак да си говорят на немски в къщи, както правеха преди, в момента умишлено спряха.

# 361
  • Paradise
Св. Валентин е поредният консуматорски празник.
Но всеки е свободен да празнува това, което му е на сърце Hug

Ео, честито, честито!
Скоро и други неща да споделиш ти пожелавам!

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 15:54 от Пипинс

# 362
14 февруари е 2 дни преди рождения ден на милото Sunglasses
Милото е официално мило, вече.
Т.е. разреши ми да пиша във фейсбук, че съм обвързана.

# 363
  • Кацнала на едно дърво.
И като тръгне на даскало, учителката ще каже: "Личи си, че с това дете не сте се занимавали", защото дребното може да смята и да приказва като професор по семиотика, ама като оцветява, излиза от ограденото.  Joy
Личен опит.  Laughing

Я стига само за даскало сте говорили.
Какво голямо шоколадово нещо да направя за Св. Валентин? (Разбира се, че ще е във формата на голямо сърце, може на блатове.  Laughing)
Никога не съм правила "Дет (детх Laughing) бай чоклит"или как се казваше, онова на Бу? А се каня от сто години. Бу-у-у! Умбраа-а-а!

# 364
  • Кацнала на едно дърво.
Умирам си за консуматорски празници!  Grinning Особено онези, в които задължително се яде шоколад.
Честито, Ео!

А сега да се върнем на въпроса. Ми.  Mr. Green

П.П. Как се работи на това ясно слънце!  Crossing Arms

# 365
  • Paradise
Василисо, всичките празници са ми консуматорски от таз' гледна точка! Laughing

Има един шоколадов сладкиш с майонеза, 'дето половината форум го е правил и забележка няма.
Рецептата е на Сладка Хапка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

Направи повечко от шоколадовото нещо, за да ни почерпиш и нас! Mr. Green (няма да се втелясваме, ако не го докараш във формата на сърце, споко!)

# 366
По време оно, когато не всичко, дори и хляба, бяха във формата на сърце за Св.Валентин, купих шоколад и реших да го изгриза като сърце. Добре, ама горното ъгълче така ми се опъна, че накрая произведението стана с големина на 10 стотинки и цялото в лиги.

# 367
Eеееел,  rotfImbo

Никакви сърца, формата трябва да е прашки с пухче или на нещо с топки  Laughing

# 368
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, честито обвързане, йеее.

За комерсиалния Св. Валентин имам лично мнение, и то е против. То не бе реклами, промоции, оферти. За мен това си е Трифон Зарезан и денят на археолога (като видни винопотребители).  Crossing Arms

Тази Сладка Хапка защо се казва така? Снощи гледах "Никой не знае, че съм куче" в Театър 199, една много стара постановка, върната отново на сцена, та имаше една персона с никнейм в мрежата Сладка Хапка, която се представяше не за това, което е в реалността. И се замислих дали нашата Хапка случайно е избрала този ник?

# 369
  • Кацнала на едно дърво.
Абе, Ел!  Joy Joy Joy

Правила съм го с майонезата, Пипи, искам нещо ново и с повече шоколад. Ще направя "онова" на Бу, тъкмо сега му е времето.
Може да му сложа топчета, за красота.

П.П. Сутринта моят ученик беше извадил "бележника си за изкуфели" (по "Смоговци"), в който записва какво има за домашно. И какво пишеше там? "Математика, орок 32 и орок 33". Joy

# 370
  • Варна
 ох!  Joy

# 371
  • Paradise
Вий 'що не си пазите бележки от детските години, за да се видите какви майсторки на българския правопис сте били, а?!
На детето седнали да се хилят, мискинки!

Дай рецептата за "онова" на Бу, плс.

# 372
първи спомени за писане на думи пазя от надписването на етикети за сироп от вишни. Родителите ми възложили таз важна задача, на готови листчета да пиша "вишни". Обаче аз не можех да се примиря с това, че големите използват препинателни знаци, а аз още не, затова най-скромният ми етикет гласеше ВИ..ШНИ

# 373
Умирам си за консуматорски празници!  Grinning Особено онези, в които задължително се яде шоколад.

Василиса, честита сряда! Laughing И аз обичам такива празници - с много шоколад!

# 374
  • тъгата в мен
...и ето ,че настана моментът,дето ще пльосна в Споделете една картинка.Моето предложение,във връзка с гореспоменатата чуденка за шоколадов сладкиш...

Само аз ли не се треса от тото треската?

Общи условия

Активация на акаунт