Споделете 157

• 27 983
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Аз още тогава си казах защо, сладникави са Wink

# 526
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честити ви празници днес - влюбени, виночерпци и винопийци, лозари, археолози, започващи нова работна седмица и пр. и пр.

Обичам този ден заради спомените от студентските години, когато празнувахме професионалния празник на археолозите - традиционни потребители на големи количества от любимата напитка на древните богове и страстни поклонници на Бакхус.  Wink

# 527
археолозите - традиционни потребители на големи количества от любимата напитка на древните богове и страстни поклонници на Бакхус.  Wink

почти не мога да се сетя за професия, дето да не е поклонник и потребител  Joy това лекари, хора на изкуството, а свищов е наквасен вовеки веков...

# 528
Помня, но на мен Константин не можа да ми се впише, та затова Simple Smile

# 529
Наквасен е... Споделям чаша вино "Каберне совиньон" от свищовските изби... Wine Glass.
При нас веселието е вечно. Цял град - студентски град, вечно млад. Grinning

# 530
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пропускам няколко последни престрелки тук. Безсмислено е, и ненужно да се разваля споделетовската автосфера.

Споделям приятна вечер с бутилка Черга, хубава вечеря и свещ с аромат на рози. Съчетахме източни и западни традиции.  Laughing

# 531
  Хубав ден, макар и не по стандарта Simple Smile Наздраве с вино от свищовска изба- хич не е лошо. И майонезения сладкиш се одобри, сиреч-изяде  Laughing
 Момичета и момчета, не разбирам спора ви, но необходимо ли е да го натрапвате? Или пощите ви са препълнени? Или искате да заболи повече, когато обиждате пред свидетели?

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 22:20 от Елинор 777

# 532
Ехооо,споделетовци....празник е,защо не се обичате?????
Наздраве и много усмивки. Peace
п.п Чергата ми е любимото.

# 533
  • България-Швейцария
Странен Валентино-Зарезан отбелязвам тази година, с телемост по скайпа, давайки болногледачески инструкции.
С това да споделя, че младежът е ремонтиран и като за след пълна упойка звучи ок Simple Smile
Не че съм се съмнявала, докторът е един от най-добрите, но обстановката се беше изнервила и натегнала страшно преди да заминат двамата с любимия. Ще пийна едно + тази вечер, заслужила съм си го.

# 534
Споделям букет от рози, красив букет! Не очаквах от старото момче... Обикновено прави практични подаръци Grinning
Което ме задължи да направя маса за любители на виното и хубави мезета.
Иначе си мислех днес да не празнувам, но малко му трябва на човек...

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 08:09 от Рòса

# 535
А ние пихме домашно вино с нашите и съответно заспах в 21,30.
 Laughing

# 536
  • о`майна лунна нощ е
Изкарах най-смотаните Св. Валентин и Трифон зарезан от 10 години насам. За завършек на вечерта се изпокарахме. Писна ми да правя малки жестове по поводи, а насреща нищо. Баси, един букет от марули да ми беше взел, щях да се зарадвам. Подаръци не исках. И без това парите са на критично ниво този месец, но мама му стара постарах се поне да се усети, че вечерта е различна. Масата да изглежда прилично, покривка сложих даже /нещо което избягваме да правим, докато дребната е удома/ и яйца на очи с форма на сърце направих, а отсреща ...

# 537
  • Paradise
Съвсем случайно хванах Мтел в жестоко надписване на фирмените ни сметки.
Пуснах иск за основно преразглеждане фактурите.
Очаквам положителен за мен развой.

# 538
Хъх, нашата шефкиня тъкмо реши да минаваме на М-тел  Rolling Eyes

# 539
Един голям тараш на виличката ни.
Направо ми омръзна. Close #Cussing out
Закон ли? Мисля, че ще трябва доста да се промени.
Съседът ми говори да си извади разрешително за оръжие. #2gunfire
Да ли да не си извадя и аз?

Общи условия

Активация на акаунт