Споделете 157

• 27 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Paradise
Ангелинке, таз' приказка с пейзажите си има и продължение  Laughing
Аз тактично спирам до кръчмите и Йеденето.

# 571
Рòсе, не ме мисли. Като има за мен, ще има за двама ни. Като няма - няма.
Пък не яде толкова, колкото изглежда за ръста му и не е придирчив. Да не мислиш, че турските овчари мъкнат по полетата на Кангал Педи грипал? Качамак и трици.
Изчел съм всичко. За пръв път видях кангалка с двете й останали кутрета в с Сушево, до Кубрат.
Отидохме трима души - аз, един гълъбар и един свинар да търсим за свинара куче. Сина на совственика донесе в двора кутретата, но по едно време свинара вика - абе я доведи кучката, да я видим какви ще станат, като пораснат. И оня доведе кучката, вързана с два ката сезал, и я върза така, надалечко за оградата. Докато гледаха кутретата обаче, наблюдавах кучката. Знам от опит, че да си играеш с кутрета под надзора на майка им, не е много добра идея. Недай си Боже, някое от малките да изскимти или изквичи. Кучката уж беше спокойна, повъртя се, повъртя, и по едно време като каза трак със зъби, все едно с ножица отряза сезала, и тръгна.
Само успях да кажа - кучката - и тримата щяхме да се заклещим на черчевето на дървената порта към улицата.
Тоя свинар, Ляпчев май се казваше, е голям образ. Представете си Румцайс, но едър и по-тъмен Почернял от слънцето, с червени бузи, и катраненочерна брада, стърчаща във всички посоки Идеално кръгла в контур. Кара руски джип, преправен на пикап, със зимни гуми Вида. Купил хижата в гората и там гледа полудиви прасета.

# 572
Мога да ви споделя студ, какъвто Пловдив не е виждал скоро. Или поне аз не съм виждала в Пловдив.  Crazy
Разгледахме експозиции на Историческия музей - изложба на Съединението и изложба в Археологическия. Археологическият е в обновена сграда и е прекрасен. Изложбата за съединението също беше много интересна. Въобще, вкултурихме се. После купихме торта на милото за рожден ден, както и повтарящи се свещички. Баба ми за комплимент го пита дали става на 22 Laughing Та така, утре ще празнуваме рожден ден Heart Eyes

# 573
Аз брах студ и в София, и в Пловдив. В Пловдив май повече наистина...но по-скоро защото в София почти не съм си показала носа навън. Беше доста напрегнат ден, по-скоро очакването за него, и накрая се оказа, че примерно всичките ми опасения и страхове се оказаха излишни, а си спретнах по случая съвсем друг кофти сюжет. Обикновено е така, страхуваме се предварително от едно, второ, трето, а се оказва, че те изобщо не се случват, а четвърто е това, което ни се препречва.
Важното е че краят може да се нарече хепи, по случая го поливам с червено вино. Наздраве!

# 574
  • До хладилника, който обичам
Ако си купя едни обувки, но никой не разбере за това и се престоря, че са си били в шкафа още от ехееее, поне миналата година, не се брои, нали?

Аз пък правих пържоли във форма на сърце, поднесени с бира съвсем без никаква форма, beat that.

Цветя не съм получила, но ме надариха с шоколад, което е съвсем заслужено.

Но, разбира се, аз не съм женена за Марадона. За неговата жена хич не ми се мисли как се справя, като няма черно Джони в сърцевидна бутилка.

# 575
Пържоли и кюфтета във форма на сърце?  Е това е брутално смешно! Joy Joy Joy

# 576
Бу, веднъж ми каза, че изобщо не си романтична!  Crossing Arms

# 577
  • До хладилника, който обичам
Пържоли и кюфтета във форма на сърце?  Е това е брутално смешно! Joy Joy Joy
Той целият празник е такъв, измислен един Laughing Знаеш моето мнение по тоя въпрос  Party (пък и за романтиката изобщо  Mr. Green)
Естер, ако бях истински романтична, щях да доразвия идеята и да направя малки сладки пържени картофки-сърца, да яде Милото и по брадичката му да се стича сърцевидна капчица от умиление!

# 578
Всичко е заради шоколада, знаех си. Лошото е, че аз навремето бях романтична, а сега не бих си направила труда и филия мек хляб да му направя на сърце. Придобивам романтичността на Шанел - както тя самата казва - колкото кухненски диван  Laughing

# 579
Хахах, пържоли имаше и у нас, но с нормална форма, с кокал  Laughing
Не ми се мисли ако трябваше да го сека тоя кокал в сърцевидна, можеше да ми залипсва някой пръст. Ай чак такива жертви в името на валентинстването, няма нужда.
Но пък китка получих (добре, че не е възглавница!).

Оф, многоооо ме мързи, а работата тепърва започва  Confused

# 580
Рядко споделям или почти никак, но да споделя, че съм си отгледала писателниче и много му се радвам. Само дето...малко е мрачно за крехката си възраст, но и в това си има чар. Sunglasses

# 581
Кога беше Св. Валентин???

Толкова бях болна вчера, че бях по-близо до Св. Петър от колкото до Св. Валентин.
Днес има светлина в тунела......хъх, как звучи само... ше се ощипя.

# 582
Хаха, НиноТино ме усмихна със св. Петър Mr. Green

Като бях малка мама правеше сърце от кренвирш, с пълнеж яйце и сирене май, но днешните кренвирши не стават за тая работа, чупят се.

# 583
Нино, оправяй се.
Вие направо хвърлихте нов прочит на празника инту май дарк соул и без това. Искам да кажа, че как да ти се празнува св. Валентин като постоянно си close ту, макар и все още не свети, Петър. Буквално, де  Mr. Green

# 584
  • тъгата в мен
Дуци,жива и здрава да си,че сподели за днешните кремвирши.Аз миналия месец тръгнах да се "постилам" на нинджата и ..миш-маш стана от всякъде...Че и себе си обявих за притежателка на две леви...

Захвърлих куките и се хванах за четките.Пианото ще почака..

Общи условия

Активация на акаунт