Отговори
# 285
  • София
Аз съвсем офтопик да ви питам - знаете ли откъде мога да купя форма за печене - сърце? Ето такава: http://www.bestshopbg.com/home.php?cat=257 , но на нормални цени? В ибей няма да имам време да поръчам, та ако сте виждали някъде в София newsm78

# 286
Аз съвсем офтопик да ви питам - знаете ли откъде мога да купя форма за печене - сърце? Ето такава: http://www.bestshopbg.com/home.php?cat=257 , но на нормални цени? В ибей няма да имам време да поръчам, та ако сте виждали някъде в София newsm78

В Джъмбо има форми за печене, но не знам дали има сърце  Peace

# 287
Като сме заформили питанките-какво ще кажете за пюретата на Семпер и откъде ги купувате? Четох, че в Била имало, но не съм ходила да проверя.Отзиви ,ако някой е купувал от тях?

# 288
Като сме заформили питанките-какво ще кажете за пюретата на Семпер и откъде ги купувате? Четох, че в Била имало, но не съм ходила да проверя.Отзиви ,ако някой е купувал от тях?

Аз преди за каката ги купувах от ХИТ, там добре зареждат почти целия им асортимент и са по-изгодни от бебешките магазини. На Андреа й бяха любимите пюрета. Много вкусни ги правят, даже и на мен ми харесваха. А в ХИТ може да се плаща и със Содексо ваучери, които мъжа ми получава, та така я изхранвахме. Те май са малко по-скъпички от Хип, но според мен си заслужават, детето ги ядеше с кеф. Още си спомням най-любимитете й от първия месец на захранването- картофи с царевица и манго Simple Smile

# 289
  • София
Аз купих едно пюре на Семпер от ibebe, но още не сме го пробвали - манго.
Илит, кексова форма сърце има в момента на промоция в Т маркет-6,99лв., може би и в други хипермаркети има.
И аз чакам зъб от доста време вече, особено последната седмица ме е разбила, повече от час-час и половина нощно време не спи - буди се, гушкам я, ако не става с гушкане-цица и пак заспива. Така до сутринта ми се събират минимум 4 ставания.

# 290
Момичета спешно ми трябва инфо мога ли да кърмя ако пия антибиотик  с риск 1 от списъка за лекарства и кърмене  Sad

Silvermoon, има антибиотици, които са съвместими с кърменето. Лекарят, който ти го е изписал предполагам се е съобразил с това, че кърмиш. Ако желаеш може да ми пуснеш името на лекарството и бих могла да проверя в справочника Medications and Mother's Milk на Томас Хейл с какъв риск за лактацията е класифицирано  Peace

# 291
Днес в кашата реших да сложа за първи път банан - претрих едно малко парче през ситото и много му хареса. Започна обаче след малко да се окашля едно такова сухо, кашля кашля и в един момент - ама на фонтани повърна цялата каша. Много се изплаших - той по принцип не повръща. Може ли това да е вид алергична реакция или просто нещо го е дразнело в гърленцето и от кашлянето да е повърнал?

# 292
относно столчетата съм се спряла на Чико Нептун/ 9*36 кг/ ,Кам или Конкорд,все още умувам,но със сигурност ще взема 9-36 кг.Искам да има по легнало положение,че ние мнго пътуваме

# 293
Привет, момичета.
Големи премеждия с тоя паспорт - да кажа на мамите, които също са подали и няма да бъдат на адреса, посочен за постоянен. Накараха ни да сменим адресната регистрация на Софи. За целта трябваше  и аз да сменя моята. Междувременно районният полицай е ходил на адреса, но като не ни е намерил е говорил с домоуправителя, а той казал, че никога не сме живели там с бебе, което е вярно. След това полицая ходил да вдига гири на служителките.... Междувременно ние си сменихме регистрацията, но сега и аз трябва да си вадя нова лична карта, а другата седмица очаквам полицая и ще ми се прави на интересен и на мен...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

За спането - пробвах няколко пъти да я събудя към 20-21 ч., но настава такава драма, че не е истина. Не знам вече какво да правя. Иначе снощи заспа към 18 ч., в 00 яде и после се събуди чак към 6:30, което е добре.

Бебчетата, които са вече на 6 месеца - мислите ли скоро да започвате въвеждането на глутен?
Аз четох, че и ранното и късното въвеждане са опасни и е най-добре да се въведе през 6тия месец. Овесените ядки или каша май са най-подходящи, но се чудя. Има и бисквитки...

За яденето е чудо и с биберона и с кърменето. Честно много взе да ме вбесява това кърмене вече. Тя непрестанно се върти на всички посоки, пуска, пак почва, пак пуска, пак почва... ееееееее, ужас. Дума и да не става да я кърмя легнала - веднага се обръща настрани,после пак към гърдата, пак настрани  ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out И с биберона е драма, но пък днес изяде 190 гр. пюре за първи път, къде ги побра не знам. Иначе повече от 120 мл мляко не може да изяде.

# 294
Здравейте и от мен. Дребния днес се метна пак от дивана, а аз защо ли го оставям още там незнам ooooh!. Нямаше големи драми, порева малко и после скача нахилен в бънджито.
За глутена и аз четох такива статии, педиатърката също ми препоръча след 6-ти месец. Няколко дни след навършването го въведох с едно зеленчуково пюре с овесени ядки, още не съм давала пшеница, мисля тези дни да дам.

# 295
  • София
Ами аз много исках да мина с една количка, и уж добре проучих, шасито на моята е 6,5 кг, лесно се сменят кошчета, сгъва се с една ръка, чудна е, но.... летният вариант е много седнал, и какво да се прави:) А и мъжът ми като чу Макларън и каза - Можеее:) Ние сме си семейно фенове на Ф1:)
Само за уточнение че тази количка Макларън(Maclaren) няма нищо общо с McLaren от Ф1  Peace

# 296
 Joy Joy Joy   то едва ли някой е решил че има общо. Все пак за Макларън Мерцедес и 500 еврака мисля нама да стигнат. А и едва ли правят детски колички  Joy Joy Joy

Peace

# 297
moli84, това на Чико не мисля че има полегнало положение????
аз също си бях харесала такова, но те са само седнали и за толкова малки бебета не са добре.
ние взехме едно 9-25 кг на Cangaroo-не ме кефи много но има три позиции за полягване/ т.е има този механизъм който го издърпва напред и така полягва/ Но доколокото знам от тези 9-36 няма такива да полягват.

# 298
  • София
Аз бях писала ,че нашия паспорт е изваден,т.е е готов без да минава районен полицай.Май в различните градове, различно се процедира.
Благодаря Ви момичета за предложенията за лампа и линковете.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:05 от misleto

# 299
Аз още не съм въвела глутен. След два дни Борис става на 7 месеца и тогава смятам да започна по схемата овес - ръж - ечемик - пшеница. И аз четох, че след шестия месец е добре да се въвежда глутен, ама нещо се замотах с това захранване.  Едва преди седмица въведох месото - пуешко, тази седмица въвеждам пилешкото. От безглутеновите каши пък е ял само оризова досега. Не съм наясно обаче по колко дни и с какви паузи се въвеждат отделните глутенови храни. И под каква форма са храните - четох за каши, сухари, бисквити. Ще трябва да се поразровя по-обстойно в нет-а и да пообиколя магазините. А ако някой сподели опит - ще ми е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт