Отговори
# 435
Kreo, не можете да ни биете по късно захранване - ние сме по-големи с един ден от вас,но ще започване захранването чаааак на 28 .на 22-ри ни е прегледа при педи и ваксината,после 2 дена искам да изчакам да реакции,после пък идва уикенда и то дойде края на месеца,та ще сме вече на 6 месеца и половина.
   Предлагам да си качим снимките на тортите в групата на фейса, та да можем всички да се радваме.така де и без това сме си направили, а не всички линкове се отварят.....

# 436
Хе хе, и ние не сме започнали захранването. Чакаме да мине 1 месец от Варицелата за ваксината и захранването(да се изчисти напълно организма на бебето). Чак към 10-11 март ще започваме и Миро ще е на 6,5м. Та си мисля освен със зеленчукови пюрета да опитам и сварени зеленчуци на парчета. То, че няма да успея по метода baby led е повече от ясно. Това не е за мързеливи майки, като мен. Да се измисля всекидневно с какво да се захранва, особено по-натакък, когато се въвеждат плодове, меса, глутен и т.н. Но като за начало може с най-лесните зеленчуци. Някой ако вече е пробвал, моля да сподели Simple Smile.
Ей така бебешката индустрия се развива, от мързеливи като мен. Всеки ден отварям бурканче и с това изобилие на пазара няма нужда да се чудя как да разнообразявам Simple Smile

# 437
И аз мисля да започваме с baby-led.не знам докъде ще я докараме,но чета в тази тема да се окуражавам.дълбоко съм убедена за себе си , че това е най-естествения начин, че то проверени пюретата,но все пак на дали се правят от различни плодове и зеленчуци от тези био, които са по магазините.така де , на дали производителите отглеждат специално плодове и зеленчуци за собствено производство. абе голяма обърквация ми е в главата за захранването като цяло - толкова ми е лесно с кърменето, че направо ликувам, че си подарих 6 месеца не миене и не стерилизиране на шишета и ко. 

# 438
В петък бяхме на консултация, резултатите са 8650г /+400г/ и 70 см /+2 см/
Днес Дени хапва домашна пилешка супичка за първи път и много й хареса. Сварих за нас и преди да добавя сол и фиде й отсипах. Домашно пиле с картофки, морковки и лук. Мммм вкусно  Wink

# 439
  • София
Как успявате да докарате еднородна смес на картофеното пюре след добавяне на кърма,моето стана на буци,а е толкова гъсто,че не смея да го давам без разреждане?

# 440
Аз го пасирам с малко от водичката, в която са врели картофките

# 441
Имам 2 въпрос към консултантите, ако все още четат тук:

1. Трябва ли да ограничавам кърменето, след като вече яде 2пъти на ден пюре или каша?

2. Аспартамът влиза ли в кърмата? Напоследък пия по 1-2 чаши Кока-Кола Лайт, но изведнъж се сетих за тази гадна добавка  Rolling Eyes

# 442
  • София
Red shoe, предполагам, че линкът не се вижда, защото съм ограничила достъпа във Фейсбук.
Ето я тортата  и играчката, по която е правена. Както виждате баткото успя да си опита преди да я снимам и не се вижда на колко месеца е Боян, но здраве да е.
В тази връзка, ако може да се присъединя към групата във Фейсбук. Мисля, че беше явгуст 2010, нали?
А за захранването съм спокойна, че не съм сама. Аз мисля след ваксината да изчакам седмица.

Illit, може ли да ми кажеш колко ти излезе доставката от Англия до тук и с коя фирма, защото и аз съм се спряла на тази количка. За съжаление промоцията за черната вече е изтекла. Сега съм харесала тазиhttp://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XT-Stroller-Scarlet/dp … 6031&mcb=core

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 19:37 от kreo

# 443
kreo,  уау, страхотна е Shocked
Много ми хареса и тортата с лъвчвето на velma  Peace
За съжаление вкусотията на maichkaa  не можах да я видя, линкът не работи  Confused

Ще ме амбицирате и аз да се пробвам  Heart Eyes

# 444
Във Варна имаше сводобни часове за фотосесиите за Вики, и ние успяхме да се вмъкнем. Мн съм доволна, очаквам и снимките да са станали мн красиви Simple Smile После ще ви показвам Simple Smile А и каузата е добра  Hug
Щях да ви пиша за тези които имат интерес , но стана мн бързо излизането ни и не успях.

Мале какви красиви торти правите.. Браво!  Grinning

# 445
  • в рaя
Леле какви красоти Simple Smile
Ние днес пак излязохме на разходка и малко понамръзнахме, та сега се моля да не се разболее  Praynig
Тати пък гледа палечка сутринта, а аз се отдадох малко на разкрасителни процедури и съм заредена с много положителна енергия, която ще ми трябва, защото таткото от утре е на работа и ще сме самички.
Ние май вървим най-дребнички, едва 6,500 кг. сме, но сме и по-мънички де  Blush
Аз пасирам и с кърма, и с водичката - както ми дойде музата и не съм имала проблеми с пюрето - не ми е ставало на бучки  newsm78 Често даже само съм ги намачквала с вилица.

# 446
Здравейте, леле страхотни торти правите. Браво!
Ние също го караме леко със захранването. Въвела съм само ябълка, картоф и морков на сок. Картофа го варя на пара и пасирам, след това добавям кърма и бъркам с лъжичка. Но май доста редки ги правя.
Жени, БИО магазин има на пл. Журналист - голям е и доста зареден. Аз от там купувам каквото ми трябва.

# 447
  • София
Да уточня ,че аз разреждам готово (купешко) пюре.

# 448
Да уточня ,че аз разреждам готово (купешко) пюре.
Купешкото картофено си спомням, че беше направо като една буца Sad
Аз съм го минавала първо с пасатор и после добавях кърма и го разбърквах с вилица, за да стане хомогенно с кърмата - така ставаше гладко и редичко в зависимост колко кърма добавяш (общо взето на око, докато ти хареса на гъстотата)  thumbsup

# 449
  • По широкия бял свят
Качих във фейсбук няколко снимки от снимането за Вики. Доволна съм от резултата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт