бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ама че цени  Shocked
За 120лв може ол инкл да си...

# 211
  • София
То цените може и да не са същите вече. В края на миналия сезон е имало промоция  Laughing

"НОВИ, АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА СЕПТЕМВРИЙСКО МОРЕ ДВОЙНА СТАЯ - 48.00 ЛВ СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА ЗА 4 ЧОВЕКА - 78 ЛВ СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ
ОФЕРТАТА ВАЖИ СЛЕД 07.09.2011г."

# 212
Уф, на мен ще ми се изчака чакалото до семтевмри  Laughing

# 213
Записвам се да следя темата, защото и аз смятам тази година да почиваме на бунгало
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=4878&cat=21 … bcat=0&page=0
Някой има ли впечатление от това място

# 214
За тези бунгала на Поморие, четох доста лоши отзиви, но все пак да пише някой, който е ходил. Бунгалата и вилите са предпочитани от мен, защото сме голяма компания 4-5 семейства с деца и вечер е много приятно да се събереш на по питие пред вилата/бунгалото/
Препоръчвам комплекс Зора - Обзор и Комплекс Жасмин - Китен.
И в двата комплекс условията са идеални. В Зора има бунгала и двуетажна вила. Ние бяхме на първия етаж във вилата, чисто и ново е много сме доволни. миналата година бяхме в Жасмин. Там е още по -добре, защото има и басейн. Също чисто, ново много добре поддържано.
Споделете и вие, ако сте ходили на бунгала или вили.

# 215
В "Жасмин" имаше ли ресторант, какви бяха цените?

# 216
  • София
И Синеморец не е, става все по трудно  Joy

Затрудняваш ме  Crazy не се сещам за друго ,но това ,което описваш и на мен би ми било интересно.
Като цяло търся нещо ,което да съчетава удобства на хотел с бунгало и да има повечко зеленинка ,но и да е в близост до плажа ,не държа на изхранването ,но си е плюс.Много ми се иска да е с отделно помещение за спане.Май изискаванията ми са много  Crazy .

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:56 от geryaleksandrova

# 217
2011 края на август искахме да почиваме там но цените които ми казаха ме отказаха доколкото си спомням искаха 100лв за 2в и деца на 4и10год с закуска.Доста ми се видяха  newsm78

# 218
И Синеморец не е, става все по трудно  Joy

Затрудняваш ме  Crazy не се сещам за друго ,но това ,което описваш и на мен би ми било интересно.
Като цяло търся нещо ,което да съчетава удобства на хотел с бунгало и да има повечко зеленинка ,но и да е в близост до плажа ,не държа на изхранването ,но си е плюс.Много ми се иска да е с отделнпомещение за спане.Май изискаванията ми са много  Crazy .

Ще го намеря аз и ще го поместя  Peace

# 219
  • Враца
2011 края на август искахме да почиваме там но цените които ми казаха ме отказаха доколкото си спомням искаха 100лв за 2в и деца на 4и10год с закуска.Доста ми се видяха  newsm78

не стига, че са скъпи, но и са далече от плажа / самият хотел е построен над скалистият бряг, но и до него няма дъстъп/, а и е на шумно място с ресторанти с певици.
иначе условията като цяло са добри, но минусите са повече от плюсовете май, поне за мен.

# 220
Да, то в Китен само дискотеките на плажа са останали, иначе към центъра си е мъртвило след 10ч...

# 221
Да, то в Китен само дискотеките на плажа са останали, иначе към центъра си е мъртвило след 10ч...
Не съм забелязала такова нещо. Талпи от хора имаше доста въпреки че ходихме края на август та хванахме и фестивал

# 222
Не съм забелязала такова нещо. Талпи от хора имаше доста въпреки че ходихме края на август та хванахме и фестивал

Говоря за работещи заведения след 10ч с музика.
Иначе и да има тълпи - мен това не ме забавлява.

# 223
Отговарям поред на въпросите:
В комплекс няма ресторант, но около него има страшно много заведения за хранене.
За цените разбира се всеки си преценява дали му е скъпо или не.  Ние платихме за двама възрастни и дете със закуска 80 лв
Плажа е на 10 минути от комплекс, за нас е приемливо, за друг е далеч.
Кръчмите в 23 ч прекратяват с музиката, дори едната вечер понеже ходихме във "Воденицата" мисля, че така се казваше и в 23 ч точно в разгара на купона оркестъра ни пожела Лека нощ.
Ако нещо друго ви интересува питайте

# 224
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3566

Това ми излезе за Жасмин Китен.
Изглежда доста чисто, ново и привлекателно на снимките.
Анели, горното описание за Зора ли е или за Жасмин?

Общи условия

Активация на акаунт