бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Само като видя за дете, неползващо дори легло - начисление и  Sick

# 226
Ми аз не го гледам така.
Гледам да е чисто, да ме устройва, да отговаря общо на изискванията ми.
Както и дали ме устройва общата крайна цена, пък ако ще да са го начислили с гумите на колата.
Просто цената не е водеща, въпреки че е фактор.

Водещото да е в близост до центъра, до плажа, да е оборудвано, да има хладилник, по възможност и кухненски бокс, тераса, да е чисто.
Хубаво е да има басейн.
За сега доста ми хареса този Жасмин, ще чакам отзиви!

# 227
О, гледай го както пожелаеш, аз говоря от мое име все пак  Peace

# 228
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3566

Това ми излезе за Жасмин Китен.
Изглежда доста чисто, ново и привлекателно на снимките.
Анели, горното описание за Зора ли е или за Жасмин?

За Жасмин. Няма кухненски бокс във вилата, хладилник има. Съвсем близо е до търговската улица.
Детето е на допълнително легло.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 11:24 от aneli003

# 229
Само да споделя за Жасмин - вечерта се разхождахме по улицата, и минавайкии покрай Жасмин ми направи впечатление лудницата и шума и ди джея негър, който куфееше яко. Не знам чува ли се до вилите това, бара беше точно около басейна, но лудницата беше пълна.
ето и снимка къде е бара и къде басейна
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3566

# 230
  • София
А как седи въпроса с вилите на къмпинг Витоша -1 ?Може ли малко повече информация и за тях?Ако може някой да ми опише и самите къщички какво представляват ,кухнята с какво е обурудвана и шумно ли е в района.
Най-много клоним към къщичките Ропотамо на ММЦ Приморско ,но ми се иска да не е едно пространствено помещение.Иска ми се спалнята да е отделно.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 12:24 от geryaleksandrova

# 231
  • София
Записвам се, радвам се , че темата се е съживила. Омръзна ми все в последния момент да избирам и като харесам да е заето. Ние сме с 2 деца и имам предпочитания като Гери Александрова. Обичаме да ходим на бунгала, да стоя на верандата , а децата да играят отпред. Държа и на кухненски бос, защото не винаги ни е удобно да ходим по заведение, а и за малкото да има една каша къде да забъркам. Ако има изхранване на прилични цени, бих се възползвала разбира се. Къщичките на Витоша-1 ги харесах миналата година, но нямаше свободна и ако сега някой препоръча, сигурно ще наемем.

# 232
  • Варна
ние 2011 бяхме http://keramatad.com/bulgarian/hoteli/romantika/
останахме много доволни, тази година може би пак ще сме там. Плажа точно под бунгалата не е къпан, скалист е и много трудно се стига до него през една пропаст. Ходихме на другият плаж с колата. Но базата е страхотна .

# 233
Извинявай, не разбрах какво означава, че плажът не е къпан? А в базата има ли заведение с готвени ястия на прилични цени?

# 234
  • Варна
правописна грешка - Плажа точно под бунгалата не става за къпане. Не няма заведение , тачно да базата има още две бази в тях имаше някъкви заведения но какво предлагаха незнам. Но можете да си носите храна, всяко бунгало има барбекю, хладилник, кухненски бокс .

# 235
geryaleksandrova ние бяхме там миналата година, като си изнамеря постинга ще ти го пусна. Изключително довлни сме и мислим тази година да повторим, само местата свършват бързо, началото на май вече нямаха свободни места Peace

# 236
  • София
Аз ти го намерих Simple Smile Ако не възраяваш, го поствам :

Привет от Китен и бунгала Витоша 1. Моите очаквания са надминати, бунгалата са прекрасни, къщичките още повече. Имат всичко необходимо, на страхотно място в гората са, прохладно, много поддържано, иделано е за деца от всякаква възраст. Имат хубави люлки за децата. В бунгалото има всико, дори и лампа против комари. Да, малки са, но не ак да ти е клаустрофобно, говоря за бунгалата, къщичките са по - големи и още по - хубави. Дори кафеварка си имаме:)
Китен - по - евтино от София беше в плод и зеленчука, в кото напазарувахме. В заведенията цените са като в София, поне в 2-3, които погледнах и едно, в което обядвахме. Вкусно беше, с големи порции - нямам оплакване. Само до плажа още не сме стигнали, следобед ще сме там. на този етап всичко ми харесва. Тишина и спокойствие, каквото търсех, на добра цена и в отлични условия. Peace

# 237
Супер, само не ми гледай правописа, че от нетърпение да ида на плаж съм писала с левия си крак Peace
ИИмаше обаче комари, не много, не непоносимо, но все пак бяхме в гора и си ги имаше Peace

# 238
  • София
Moon Walk ,мога ли да те помоля да ми опишеш и разположението в бунгалото и ако случайно имаш информация за къщичките.Дали имаха микровълнови и ТВ ?

# 239
  • София
http://www.vitosha-bg.com/positions.php ето разпределението. Аз не разбрах как е изхранването ? А вече им пуснах запитване за актуални цени за юни 2012 и да видим , явно още не са го измислили.

Общи условия

Активация на акаунт