бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
МВ няма, бунгалата са горе долу следното разположение ( не ги препоръчвам за хора с повече от 1 дете, препоръчвам къщичките, не са много по - скъпи) качваш се на верандата, отдясно е банята с тоалетна, а направо влизаш във първата стая, в която има маса, столове, хладилник, мивка, шкафове и рафтове над мивката, както и котлон. След това е втората стая, във която са леглата, гардероб, нощно шкафче, тоалетка с огледало и тв. Има и вариант, в който едното легло е изнесено в предната стая заедно с телевизора, а във втората стая е само спалня, гардероб и тоалетка и нощно шкафче. На верандата има маса със 3 стола. Малки са, спор няма, на нас ( трима сме) ни беше достатъчно, но за повече хора препоръчвам къщичките с една или съответно две стаи. Големите къщи определено са си за 2 семейства, защото имат хол, кухненски бокс и две отделни големи стаи със спални и легла. Навсякъде има тв и котлони, за микровълнови и печки ще излъжа, не съм сигурна. В къщите мисля, че има, в бунгалата само котлон Peace. Хладилници и всякаква посуда, вкл. тигани, тенджери - абе всичко, има и в бунгалата и в къщите Peace
triffy това разположение е грешно, те знаят, но не са го променили, не знам защо, говоря за бунгалото Peace

# 241
  • София
Момичета ,мерси за обяснението !
Добре звучат  Peace .
Това ,което търся ми се ще да е като голямата къща с 2 стаи ,но без едната стая  Mr. Green .
Ще ходим сами на море ,но ми се иска да може детето спокойно да си спи в отделна стая ,а не евентуално ако е кофти времето и не става да се излезе на терасата ,с баща й да си легнем и ние в 8:30-9:00. Ако някой е срещнал подобни бунгала ,ще се радвам да ги препоръча  Simple Smile .

# 242
  • София
Moon Walk ,сега отново препрочетох поста ти ,за да си добия по-ясна представа.Доколото разбирам и бунгалата и малките къщи са реално от 2 стаи?

# 243
Moon Walk ,сега отново препрочетох поста ти ,за да си добия по-ясна представа.Доколото разбирам и бунгалата и малките къщи са реално от 2 стаи?
да, само че малките къщи са с по - голяма квадратура Peace

# 244
  • София
да, само че малките къщи са с по - голяма квадратура Peace
Супер ! Това вече е точно като това ,което търся  Grinning !
Ако не е много ,мога ли да помоля и за снимков материал  Blush .

Остава ми да потърся повече инфо и за вили Ропотамо и да си избера мястото  Grinning .

# 245
  • Варна
лошото е само че имало комари, при нас нямаше комари

# 246
Това с комарите е малко феномен, не ми се смейте, но семейството до нас, дори бяха с бебе, въобще не усещаха комари, не ги хапеха, а бяхме бунгало до бунгало. Моя син също нито го хапеха, нито нищо. Мен определено си ме хапят и имаше комари - покрай мен Mr. Green и покрай мъжа ми Rolling Eyes
geryaleksandrova снимки на бунгалото отвътре нямам, но имам отвън а и на комплекса, във фейсбук са ми, дай ми на ЛС твоя ако имаш, за да те прибавя и да ги видиш Peace
Но снимките от сайта на Витоша 1 са едно към едно с реалността, нищо не са замаскирали. И е важно да правиш разлика между Витоша 1 и Витоша. Във един и същи терен са, но се стопанисват от различни хора ис е поддържат различно. Хубавите и препоръчителните са Витоша 1 Peace
Естера, миналата година много ги гледах тези бунгала. Разкажи повече. Само с кола ли се стига до близък плаж и този, който е пред тях предполагам е неохраняем Rolling Eyes

# 247
Здравейте,ще се включа и аз към тази дискусия защото обичаме много да ходим на бунгала.Ще во предложа нещо интересно.Почивна станция "Далас" - Бунгала.Намират се в старата част на Поморие .Вече 5 -та година ходим там и направо е прекрасно за семейства с малки деца.Миналата година бунгалата ги реновираха и всички са със PVC дограма,климатик и булсатком.Цените са направо изгодни.Има столова във станцията,където предлагат готвени ясия а това е много важно за децата,цените са народни.Бунгалата са на самият бряг на първа линия. Ето и сайта :
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=2272&page=& … 0&subsubcat=0

# 248
  • при моите любими
http://www.valentine-holidays.com/?p=health_resort&tid=2& … 64CFVE8fAodtFGa4w   

А на мен много ми харесаха тези. Моля някой е бил там, ме интересува, дали има детски кът и къде се изпълнява анимацията, която е включена в пакета? И колко далече е плажа в действителност?

# 249
Вилите Холидей /поне мисля че тях видях - съвсем в началото от центъра като тръгнеш се падат пъви/ са малки, като кутийки са, ниски покриви, в гора, където е мрачно, влажно и тъмно. Минах по алеята от началото, да кажем не повече от 300м. навътре, но реших да не продължавам. Ресторанта за хранене - доколкото ни упътиха - е доста навътре и от плажа пък съвсем далеч. Но не съм го виждала. ММЦ е много западнало...

# 250
  • sofia
http://bora.hotels-bg.eu/

много ми хареса това място ,но имам питане към тези които са ходили там :
става ли за почивка с малки деца -едното на 4 а другото ще е почти на годинка
много ли е отдалечено от Лозенец ,в сайта им пише ,че до Лозенец са около 500 метра .... вярно ли е
пътят от комплекса до Лозенец какъв е ...асфалт или черен ...питам защото ще сме с бебешка количка и дали е удобно за вечерни разходки
в комплекса има ли ресторант за хранене ,магазинче за храна ,кафе и такива работи
макар и странно да ви прозвучи на морето може и да не се къпеме ... в повечето случай ще сме в басейна ....в този ред на мисли бр. на шезлонгите достатъчен ли е

# 251
vili80bg, миналата година бях там и тази със сигурност съм пак там. Даже точно онзи ден влизах да видя има ли промяна в цените и за отстъпки за ранни записвания. Мястото е идеално за малки деца. Пускаш ги и забравяш:) Миналата година мойто детенце беше на 4 години и изкарахме страхотно, върнахме се здрави!!!! 3-4 пъти ходихме пеша до Лозенец (10-минути), 2 -пъти с кола (2-3 минути). Басейна беше чисто нов и много чист, но ние го ползвахме веднъж, защото след плаж и обяд все се събуждахме към 5-6, та но домързяваше...До плажа има и път за кола (количка), ние ходихме пеша по черна пътечка, но и по двата пътя не повече от 10 минути бавно ходене. Има ресторант в комплекса, но има и две газови барбекюта на разположение на гостите. Ние действахме комбинирано. Поръчвахме си ядене, а си бяхме купили пиене. Един, два пъти си правихме салата, защото си харесахме домати от бабите в селото. Обядвахме изцяло в ресторанта, но пък на третия ден се светнахме и си купувахме бира и безалкохолно от магазиите в селото (за да пестим де Simple Smile).Кафе и закуски (там са най-силни) пак в комплекса. Един, два пъти мъж ми ходи до селото за банички, както казах с кола 2-3 минути. Вечер - детето спи в стаята ние на тераската аперативчета с ядки (пресни бадеми от селото) - просто спокойствие и тишина. Много съм доволна, защото си починах страхотно. А и да добавя, чистеха всеки ден и сменяха кърпите, но така, че не ги усещахме. Докато закусим и се върнем всичко е ок.

# 252
http://www.manager.bg/news/10-bala-valnenie-udari-yuzhnoto-chernomorie
Стихия и по Черноморието. Има засегнати бунгала.

# 253
  • Варна
stisha моля те опиши помещенията, но като гледам това не са бунгала

# 254

Общи условия

Активация на акаунт