бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
stisha моля те опиши помещенията, но като гледам това не са бунгала

Това са четири триетажни къщички, разположени в борова горичка. На първия етаж са единични, двойно и тройни стаи, а на горните са апартаментите. Ние бяхме в тройка. В нашата стая имаше две залепени легла и едно отделно, гардероб, шкаф с телевизор и огледало, отдолу хладилник. Малко коридорче, в което са баня с тоалетна  (доста широчка). В коридорчето има и шкаф за обувки с тоалетка и огледало. Пред всяка стая има маса със столове и пепелник Simple Smile, излиза се през плъзгаща врата и малката си влизаше и излизаше, когато реши без да използва стълби. Както вече казах мястото е оградено и ми беше спокойно. Стаята не беше много широка, но ние така и така си висяхме на терасата или в шатричките из местото. За 10 дни изчетох 5 книги, което в София с детето просто не може да се случи. Там тя си тича с децата, а аз на масата, на хамака в беседката  на възглавничките (докато мъжа и детето са в басейна), абе страхотна почивка. Няма друго толкова спокойно и чисто място. Ако искаш скара, ако те мързи ресторант...абе рахат...Със сигурност пак съм там.

# 256
# 257
Миналата година бяхме на Витоша 1.Останахме доволни. Но някъде по-напред прочетох някакъв коментар че малките къщи са с две стаи( не помня на кой). Не е вярно. Ние бяхме в малка къща-една стая си е, просто мислено е разделена на две-в единият ъгъл са двете легла(персон и половина), а в другият кухненския кът и баня с тоалетна. Иначе и котлоните и фурната си работеха, имаше си и тенджера и тава и прибори, та даже и кафеварка и чаши Simple Smile Беше си поддържано и спретнато, както къщата, така и пространството около нея! Има си и простор и щипки Simple Smile Но другата година(тази де), мисля да си наемем обаче голяма къща, че сме с две деца и спахме по двамата, та децата все ни изритваха Simple Smile Времето беше хубаво и вечер не ни пречеше на верандата да си седим. Изнасяхме си тв отвън Simple Smile

# 258
Привет момичета!
А някой намери ли актуални цени за бунгала Витоша -1?
Благодаря предварително  bouquet

# 259
# 260
Това не са ли цени на Витоша? А не на Витоша 1?

# 261
Snakeee мой е коментара, но къщичката, в която ме пуснаха за да разгледам имаше две отделни стаи newsm78. Възможно ли е, да имат различни типове къщички? Ние бяхме в бунгало и аз помолих да разгледам къщичките. Показаха ми една еднофамилна с две стаи и една "двуфамилна" с две стаи и нещо като трапезария/хол/кухня в едно Rolling Eyes

# 262
Ами то си пише, четете. Има къщички с 1 и с 2 стаи.

Скоро някои бил ли е на Камчия?
Там има доста почивни бази с бунгала и къщички.

# 263
Ами то си пише, четете. Има къщички с 1 и с 2 стаи.

Ами пише, да. Но къщичката с две стаи е голямата двуфамилна! Така е показано и в разположението.

Moоn Walk, не знам, бях останала с впечатлението че всички са еднакви, но може и да си права  Thinking
Както е писано тук http://www.vitosha-bg.com/ednofamilni.htm така си и беше. Нашата къщичка си беше една стая с кухненски бокс, а гледах големите от две стаи и трапезария.

# 264
  • Сф
Да, бунгалата са едни и същи - мизерия и мухал + ресторант с музика по нощите, комари, никакви развлечения, пълна мизерия от соца! Според мен трябвя да  ги сринат до едно бунгалата- е, има и хора , които ги кефят.......не се лъжете по снимките! Имаше доста излъгани и предплатили, които казаха че няма да стъпя т повече и че са измамени. Писала съм подробно в черния списък на  хотелите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.60

# 265
Да, бунгалата са едни и същи - мизерия и мухал + ресторант с музика по нощите, комари, никакви развлечения, пълна мизерия от соца! Според мен трябвя да  ги сринат до едно бунгалата- е, има и хора , които ги кефят.......не се лъжете по снимките! Имаше доста излъгани и предплатили, които казаха че няма да стъпя т повече и че са измамени. Писала съм подробно в черния списък на  хотелите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.60

Значи мъжа ми се оказа прав, че в ероятно нищо не е пипано от 20-30 години, жалко - хубава база е било явно...

# 266
Камчия и Шкорпиловци ( едно до друго са) са уникални от към природа и море места, но за съжаление са адски занемарени, жалко. Почивала съм на Шкорпиловци над 10 години в бунгалата на СБХ, които сега са ремонтирани, но мизерията си остава.
Обаче и на Камчия и на Шкорпиловци морето е уникално, плажовете огромни, няма хора, спокойствие, тишина....ако преглътнеш мизерията е неповторимо.

# 267
  • София
Има и не толкова мизерни бунгала на Камчия, но на мен не ми хареса, че течението от реката се усеща много силно в морето. Не знам разбрахте ли ме, но като влезеш в морето не можеш да избягаш от по-студеното и силно течение. Иначе природата е супер, има и по-малки плажчета.

# 268
Значи аз отдавна заглеждам един хотел Камчия http://www.kamchia.net/index_bg.html - и то именно заради природата там.
Обаче ако е като цяло занемарено, то където и да спиш - ще го усетиш предполагам  Thinking

# 269
  • Сф
Има на Камчия до руските лагери един или два хубави хотела само- единия със сигурност е на руските лагери- те в един р-н са закупили земя- руснаците и там е цивилизовано но е тяхна зона само. Сега май строят и голям спортен комплекс. Другия изглежда толкова скъп, не съм влизала.
Иначе единственото приемливо по Камчия, което видях са едни къщички, само да се сетя, готино е , видях ги отблизо, но бяха заети, а и май скъпичко идваше. Не мисля също, че плажа е близо, което търся, когато съм с детето. http://www.nimfa.bg/bg/
Чак пък толкова да е  хубав плажа на Камчия.........аз за себе си отивам на юг, там е най готин плажа. Ето и в Бяла, нищо че е едър пясъка, но като влезеш в морето на 2 крачки и до шия, затова не се връщам на север.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт