бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хммм тези еднофамилни бунгала тип апартамент са почти това ,което търся ,но защо ли има резерви към Камчия  Thinking пък и ми се ще да е по-близо до плажа ... Наистина и аз предпочитам плажовете по на юг.

Май миналата година имаше много доволни от къщичките Марая ?

# 271
  • София
Няма ли да се включи някой почивал на тези бунгала Марая http://www.vilamaraja.com/wp/wordpress/ .Иска ми се да събера малко повече отзиви за тях .

# 272
  • София
Няма ли да се включи някой почивал на тези бунгала Марая http://www.vilamaraja.com/wp/wordpress/ .Иска ми се да събера малко повече отзиви за тях .

виж миналогодишната тема, доста се обсъждаха . Спомням си, че и аз ги харесах, но се отказах заради отдалечеността от плажа .

редактирам се, понеже се сетих, че темата беше за седмица на море с 500лв.  Ето я темата направо с мнението за вилите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591939.msg19407625;topicseen#msg19407625  Hug

# 273
  • София
triffy ,мерси  Hug !

# 274
vili80bg, миналата година бях там и тази със сигурност съм пак там. Даже точно онзи ден влизах да видя има ли промяна в цените и за отстъпки за ранни записвания. Мястото е идеално за малки деца. Пускаш ги и забравяш:) Миналата година мойто детенце беше на 4 години и изкарахме страхотно, върнахме се здрави!!!! 3-4 пъти ходихме пеша до Лозенец (10-минути), 2 -пъти с кола (2-3 минути). Басейна беше чисто нов и много чист, но ние го ползвахме веднъж, защото след плаж и обяд все се събуждахме към 5-6, та но домързяваше...До плажа има и път за кола (количка), ние ходихме пеша по черна пътечка, но и по двата пътя не повече от 10 минути бавно ходене. Има ресторант в комплекса, но има и две газови барбекюта на разположение на гостите. Ние действахме комбинирано. Поръчвахме си ядене, а си бяхме купили пиене. Един, два пъти си правихме салата, защото си харесахме домати от бабите в селото. Обядвахме изцяло в ресторанта, но пък на третия ден се светнахме и си купувахме бира и безалкохолно от магазиите в селото (за да пестим де Simple Smile).Кафе и закуски (там са най-силни) пак в комплекса. Един, два пъти мъж ми ходи до селото за банички, както казах с кола 2-3 минути. Вечер - детето спи в стаята ние на тераската аперативчета с ядки (пресни бадеми от селото) - просто спокойствие и тишина. Много съм доволна, защото си починах страхотно. А и да добавя, чистеха всеки ден и сменяха кърпите, но така, че не ги усещахме. Докато закусим и се върнем всичко е ок.
Искам да попитам, понеже тази година и ние ще ходим там - /много ми хареса на снимките/ как са цените в ресторанта, тъй като наоколо няма друга възможност за храна. Една съфорумка беше споделила, че за двама възрастни и дете закуската излиза около 40 лв, което ми се вижда множко. Представям си останалите ястия за обяд и вечеря какви цени биха имали. Другия ми въпрос е дали е възможно да се поръча храната от ресторанта, а да се консумира в апартаментите, а не в самия ресторант? Иначе условията в комплекса ги виждам,  отлични са. Цените също ме устройват, обаче храната дали ще е добра и на разумна цена?

# 275
  • Sofia
Запис да следя, че много обичам на бунгала. До сега сме ходили само в Слънчев ден в Ахтопол и съм сравнително доволна. Но Ахтопол ми е малко далечко, ще ми се нещо по-близо и пак на юг.

# 276
  • Варна
Писах на   Вилно селище "Бора"  интересувах се за апартаменти 2 + 2
и ми отговориха така " апартамента е с две спални едната е с цяло легло а другата с две отделни плюс общо помещение като хол с кухненски кът в който има микровълнова термокана чаши чинии нож вилици лажици дъсказа рязане пластмасови купи за салата има хладилник с камера както и климатик този тип апартаменти са на 3 етаж кухните не са пригодени за готвене а за приготвяне на салати и притоплянена храна."
 Много ми е странно ,че апартаментите са толкова на високо,а сме с малко дете.

# 277
Естера, на първия етаж са стаите, от тях нараво се излиза навън. На втория явно са малките апаратаменти, на третия - големите. Какво странно има тук?

# 278
  • Варна
странното е ,че бунгалата са на 1 етаж,а това са си направо големи къщи.пък и сме с едно палаво дете.

# 279
Аз много не те разбрах, но никъде на сайта на Бора не пише, че предлага бунгала.....Да, това са три корпуса блока със стаи и апартаменти. Ако търсите точно бугала /впрочем и те не са задължително едноетажни/ виж в другите предложения по темата. Иначе по критерий "заграден двор и детски кът" мисля, че комплексът отговаря.

# 280
Записвам се да следя тема ,защото и на мен ми се ходи на бунгала,а обикновено почвам да търся нещо една седмица преди почивката и става много сложно Whistling ooooh!
Миналата година бяхме на Фичоза,бунгала Романтика и хич не останах очарована ...

# 281
Записвам се да следя тема ,защото и на мен ми се ходи на бунгала,а обикновено почвам да търся нещо една седмица преди почивката и става много сложно Whistling ooooh!
Миналата година бяхме на Фичоза,бунгала Романтика и хич не останах очарована ...
Я разкажи нещо повече, на мен на сайта много ми харесаха. Какво точно те разочарова?

# 282
Бунгалото беше хубаво,голямо и чисто.Но имаше предимно легла Mr. Green ,една мивка и едно хладилниче,което работеше когато си искаше....Нямаше нито една чаша ,чиния и т.н.Аз очаквах за цена 80лв да има поне някакъв инвентар.Имаше една машина за кафе от която си взимах кафе и чай за децата.До нас в съседните бунгала имаше едно кръчме,в което поне готвеха хубаво и цените бяха прилични,та ходехме да ядем там,когато беше отворено.Иначе пазарувахме от магазина ,до който ходехме с колата. Има детска площадка,даже беше точно срещу бунгалото.Плажът беше доста далече ,ходехме с кола,а  дивият плаж,за който в предните постове някой спомена беше близичко,но много трудно се стигаше с децата ,защото трябваше да се пренесат по водата и камъните ,аз даже се подхлъзнах и си нараних крака ,та си имам още спомен от морето.....Иначе и двата плажа са хубави,плитичко,пясъка е страхотен.
Ми трябва да си носиш всичко ,все едно отиваш на палатка с тази разлика ,че палатката ти я  дават и е от по-хубавите.А да...в стаята имаше и тв,но с 5-6 канала и нямаше детско Mr. Green

И да добавя,за сайта-попитахме жената(което не беше много любезна ) за някой неща,които сме прочели в сайта и тя ни отговори ,че сайта не е пипан от много време и да не гледаме много-много какво пише там #Crazy

# 283
  • Sofia
Хайде и тук да попитам, някой има ли отзиви от бунгала Ралица в Ахтопол?

# 284
Бунгалото беше хубаво,голямо и чисто.Но имаше предимно легла Mr. Green ,една мивка и едно хладилниче,което работеше когато си искаше....Нямаше нито една чаша ,чиния и т.н.Аз очаквах за цена 80лв да има поне някакъв инвентар.Имаше една машина за кафе от която си взимах кафе и чай за децата.До нас в съседните бунгала имаше едно кръчме,в което поне готвеха хубаво и цените бяха прилични,та ходехме да ядем там,когато беше отворено.Иначе пазарувахме от магазина ,до който ходехме с колата. Има детска площадка,даже беше точно срещу бунгалото.Плажът беше доста далече ,ходехме с кола,а  дивият плаж,за който в предните постове някой спомена беше близичко,но много трудно се стигаше с децата ,защото трябваше да се пренесат по водата и камъните ,аз даже се подхлъзнах и си нараних крака ,та си имам още спомен от морето.....Иначе и двата плажа са хубави,плитичко,пясъка е страхотен.
Ми трябва да си носиш всичко ,все едно отиваш на палатка с тази разлика ,че палатката ти я  дават и е от по-хубавите.А да...в стаята имаше и тв,но с 5-6 канала и нямаше детско Mr. Green

И да добавя,за сайта-попитахме жената(което не беше много любезна ) за някой неща,които сме прочели в сайта и тя ни отговори ,че сайта не е пипан от много време и да не гледаме много-много какво пише там #Crazy
Ейй, 80 лв???? #Crazy Ние като бяхме на Витоша 1 си имаше и мивка и тв и фурна и котлони и прибори, кухненски шкафчета, гардероб, нощни шкафчета и отвън маса и столове! И всичко за 50лв! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт