бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
За 80лв. сякаш на хотел сте спали Laughingдоста скъпичко за тези условия

# 286
То и за 50лв може да наемете прекрасна хотелска стая, с нови мебели и тн.
Преди си мислех, че набунгало е евтино, днес виждам - че хубавите всъщност са си скъпи, а евтините са мизерия...

# 287
Дааа,бяхме доста разочаровани,затова реших от сега да се информирам Laughing

# 288
  • Варна
Всеки по различен начин вижда нещата ,ние също м.г. бяхме на Романтика и не беше зле. Така е както казва liletka ,но поне буунгалата не са миризливи и мухлясали. Като гледам другите бунгала тази година пак може би бихме отишли там. Ние плащахме по 75 лв. Като гледам цените на http://www.vitosha-bg.com/reservations.php и те са такива, а пък са в Китен,друго е да си до Варна. Тези Витоша 1 имат ли климатици ? Разликата е според мен ,че във Витоша има посуда и печка,но пък в Романтика имат климатици и можеш да ползваш барбекю. За Витоша пише Еднофамилни къщи с две стаи – с по две легла, а дали има едната стая да е с 2 легла и спалня ?

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 12:06 от Естера

# 289
Миналата година бяхме тук http://www.vitosha-bg.com/ednofamilni.htm и нямахме нужда от климатик, защото си беше доре. Къщите се намират в горичка и е добре. Иначе ние бяхме в малките къщи, където имаше две легла тип персона и половина или нещо като Приста. Мисля, че и в големите къщи имаше спалня и двойка  Peace

# 290
Здравейте, момичета Simple Smile! И аз като вас съм в една чуденка, къде да почивам с две деца на 7 и половина кака и на близо годинка малкия юнак здраве и живот лятото. Първо бях за ОИ, но пък там ще е някаква лудница а и аз с това бебе, сега ми се нрави идеята за бунгало, на юг от Бургас. Заинтригувахте ме с тези бунгала Витоша, само не разбрах колко са отдалечени от плажа (четох че в сайта 300м, но  Thinking зависи какъв е пътя до там) и какъв е самия плаж. Има ли заведения на около където да хапваме спокойно  че няма да си лепнем някоя гадост  Rolling Eyes. Благодаря ви предварително, много сте готини  bouquet

# 291
Здравейте, момичета Simple Smile! И аз като вас съм в една чуденка, къде да почивам с две деца на 7 и половина кака и на близо годинка малкия юнак здраве и живот лятото. Първо бях за ОИ, но пък там ще е някаква лудница а и аз с това бебе, сега ми се нрави идеята за бунгало, на юг от Бургас. Заинтригувахте ме с тези бунгала Витоша, само не разбрах колко са отдалечени от плажа (четох че в сайта 300м, но  Thinking зависи какъв е пътя до там) и какъв е самия плаж. Има ли заведения на около където да хапваме спокойно  че няма да си лепнем някоя гадост  Rolling Eyes. Благодаря ви предварително, много сте готини  bouquet
До плажа се върви по една пътечка, пресича се улицата и си на плажа. Вече по плажа се върви малко трудно  Mr. Green заради пясъка  Laughing Иначе и на плажа си хапвахме готвено и преди плажа също имаше едно капанче и там си беше ОК храната. Стояхме една седмица и нямаше никакъв проблем  Peace Из центъра също излизахме...Е, имаше и кофти попадения, като високи цени и малки порции  Crazy #Cussing out А иначе вечерите бяхме почнали да си ги правим в бунгалото. Готвихме си по нещо бързо и по една салата и отвън с тв....Децата си играеха на люлките(е, малкият си лягаше), а пък ние по една ракийка... Sunglasses

# 292
За колко време пешком се ходи до плажа, горе-долу де?

# 293
Миналата година бяхме тук http://www.vitosha-bg.com/ednofamilni.htm и нямахме нужда от климатик, защото си беше доре. Къщите се намират в горичка и е добре. Иначе ние бяхме в малките къщи, където имаше две легла тип персона и половина или нещо като Приста. Мисля, че и в големите къщи имаше спалня и двойка  Peace

Доста добре изглеждат....а и вилното селище Бора (споменато в предишните постове) ми харесва Thinking

# 294
Да, аз на морето не обичам да съм на припек....И Витоша, и Бора са сред гората и затова ми харесват и на мен.

# 295
До северния плаж е 5 минути пеша, до Южния е 10-на, но е по - хубав и идеален за деца, но понеже изписахме много страници за Витоша, можете да видите доста инфо назад в темата Peace
Само отново ще подчертая, че в средата на май миналата година вече нямаше места, имайте го предвид. Там ходят хора от 10-на години все едни и същи и местата бързо свършват. И не случайно, нямам никаква забележка към Витоша, за нас поне те са точно това, което търсим в едни бунгала Peace

# 296
В средата на май е нямало места за активния сезон, или в средата на май са били заети бунгалата? Май е първото, което предполагам, защото май месец още едва ли е заета базата. Както и да е, очевидно е, че за хубавите бунгала януари /а май и по-рано/ трябва да се резервира. 10 години едва ли бих ходила на едно и също място, но на Витоша /Китен/ бих пробвала, щом има такива добри отзиви. Притесняваше ме липсата на климатици, обаче щом казвате, че няма проблем - явно е така. Тази година сме на Бора и още януари резервирах и платих, да ми е спокойно. Като се върнем живот и здраве, ще споделя впечатления и от там.

# 297
  Moon Walk е отговорила. Има тема и за Китен и там е обсъждана темата за бунгалата Витоша и Витоша 1. Иначе пътят до Атлиман е 5 минути, близко е Simple Smile Ние си ходихме на този плаж и си ми харесваше де.А иначе миналата година резервирахме къщичка юли за септември,началото. Само за тогава имаше свободни места Simple Smile

# 298
Аз предполагам, че септември е също хубаво времето на Китен, а се избягва ужасната лудница през август. Обичам да ходя на море тогава, но не винаги мога да изляза в отпуск, та тази година сме през в пиковия сезон.

# 299
Аз също не обичам пиковия сезон, от малка не съм ходила през август на почивка, но пък тогава 11 години съм почивала на бунгала на Шкорпиловци и за това нямам проблем да посещавам едно и също място, стига да ми хареса. Витоша за мен са идеални. Съжалявам, че бунгалата като цяло "умират", малкото останали хубави са доста скъпи, а другите са в плачевно състояние. Около Витоша има доста бази с бунгала, но са отвратителни - стари, мухлясали, неподдържани. Собствениците на Витоша ги поддържат, защото са единствените, които не са наематели, а бунгалата и земята са си техни Peace

Общи условия

Активация на акаунт