бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 222 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
ОК, щом мислиш, че бягаш от лудницата само на бунгала  Peace
Просто за мен е безумно скъпо/и мизерно/ и затова реагирам.

# 91
Е, стига де, бунгалата са всичко друго но не и мизерни, разгледа ли ги?
Миналата година бях в Албена - ами за доста повече пари, условията не бяха по - добри в тризвездните им хотели Peace
Всеки има различни критерии, пак ви казвам. Моите са хубав плаж и море, тишина, горичка, детето има къде да търчи, той е голям вече, пързалки не го впечатляват, само наличие на много деца, така че всичко предвещава една хубава почивка Peace
Истината е, че поне лично аз обичам всяка година да съм на различен вид почивка - не само като цена, но и като местоположение, настаняване и тн. Просто така ми харесва. Мога да спя в бунгало за 5 лв, на следващата година в каравана, на по - следващата в 5 звезден хотел, и до сега нямам случай, да не ми е било добре Crazy

# 92

Това няма нищо общо с лукс, нито звезди и за мен е мизерно. Просто защото за същата сума можеш да бъдеш в къде къде по-добри условия, пак на спокойствие. Но този спор няма смисъл вече - водихме го и преди. Нека не се апострофираме повече на тази тема - а всеки просто да изкаже мнението си и толкоз, хората си преценяват сами все пак  Hug

# 93
  • Варна
Къде я видя мизерията? Щото аз/а се имам за претенциозна/ виждам прилична стая за лятна почивка.

Това е моята тема. След като няколко поредни години почивахме все на ОИ в Албена, Мирамар и Дюни, миналото лято за пръв път бяхме на бунгала в Арапя/Щереви/. И решихме, че на този етап това ни харесва най-много . За това лято още не сме решили къде точно ще бъдем, но със сигурност ще е на бунгала. Двоумим се между Грудеви и Георгиев пак в Арапя. Това място е невероятно, има някаква особена енергия...
А за по претенциозните бих препоръчала Анкор в Синеморец.

http://www.hotelanchor.com/bg/

Преди 3-4 години бяхме там и останах доволна. Не ми харесва единствено това, че не е съвсем до морето. Но пък басейнът е точно пред вратата на стаята..Скъпичко е, но си струва.

# 94
Сто пъти написах - за мен - тая цена - тая стая - е мизерно! Толкова. Айде изкажи си мнението, без да репликираш моето, стига с тоя спор.

Да, има тема за Синеморец - там повечето предлагани къщи са с големи и хубави заградени дворове, беседки и тн кътове,  има и обща кухня за ползване - вижте темата, интересна е и не са особено високи цените, гледам масово по 30-50лв на вечер.

# 95
viliko успокой се, всички имаме право на мнение все пак Peace

# 96
  • Враца
по, и ние мин год бяхме на щереви, нач на юни.
едва ли сме се засекли, но и аз съм писала за тях полоожителни неща Peace

вилико, недей да отричаш мнението на другите, моля те... не се вкарвай в излишни спорове Peace

# 97
Не бе, аз само си казвам моето, всеки - нека си каже неговото  Peace
Бунгалата преди бяха от най-евтините почивки, но забелязвам, че днес много са повишили цените. на фона на хилядите семейни хотели с градини, коитопредлагат не по-малко уют и спокойствие, само това искам да наблегна - и то за онези, които не са ходили отдавна по такива места.

# 98
  • Враца
да, цените са повишени , така е.
някои - абсолютно неоснователно.
но пък понятието бунгало е събирателно, и се използна и за някои къщички, което съвсем не са паянтови- ето, щереви и георгиеви на арапя са точно къщички с всички удобства, чисти, спретнати... не са като онези соц-бунгала, които са толкова разпространени Peace
трябва да има избор, че си има хора за всичко. аз останах ето така Shocked като видях няколко палатки на арапя, които бяха разпънати в гората, на места с трева по над метър и само под палатките окосено...
как не ги е страх от змии и други гадове- незнам. на сигурно им е било гот, едва ли някой насила ги е карал Laughing

# 99
viliko в семейният хотел ще ми предложат същия ламиниран паркет, нови мебели, чистота, спокойстиве, с огромна разлика - отново ще съм в килия. Аз така или иначе живея в къща, за мен апартаментите и хотелските стаи са истински затвор. Просто смятам, че за едни и същи пари, говорим за различен вид почивка - разликата между семеен хотел, бунгало, палатка, all inclusive и тн е в това, кой как приема почивката. Догодина 100% ще сме на семеен хотел, такъв не сме опитвали, тази година като втора мини почивка ще направим една Гърция, както и много хора сигурно, но аз не убеждавам теб, да почиваш като мен, нито на ламиниран паркет и нови мебели казвам мизерия, недей и ти, защото иначе даваш много интересна и ценна информация, но приеми, че всеки избира кога и как. Да не говорим, че темата е за бунгала, нека коментираме само тях.
Между другото, за къмпинг Витоша за мен е показателно, какви са условията, при положение, че взехме последното възможно свободно бунгало Peace. Явно е харесвано и търсено място, дано Praynig

# 100
Някой пробва ли се с резервация за Боровете в Лозенец? Аз все още си мисля за тях, но този сезон се зарекох, че няма да предплащам повече от 1 нощувка, а те искат 50%.

# 101
Мисля - в темата за море 500лв се обсъждаха и една мама беше ходила, друга - беше резервирала - провери там  Peace

Ето нещо интересно, на което попаднах http://www.mbriz.com/p4.php

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:38 от viliko

# 102

Изглежда доста добре, има ли цени или аз нещо не ги виждам  newsm78

# 103

Изглежда доста добре, има ли цени или аз нещо не ги виждам  newsm78
има - апартамента е 110 лв Crazy

# 104
И на мен ми харесва това, цените в Боровете са същите... ще си помисля.

Общи условия

Активация на акаунт