Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 724
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • ... да усещаш мириса на море ...
 Не съм отговорила все още на анкетата, но съм склонна да избера “не мога да преценя” и не заради друго, а защото подсъзнателно не искам да попадам в такава житейска ситуация: да избирам между дълг и любов. Както бях писала в предишния си пост, избора би трябвало да бъде неосприм, а аз не съм сигурна, че ще мога да бъда категорична.
Харесват ми и подкрепям мненията на gospojata и charovnica...
Смятам че Б и Б вече са напълно наясно какво им се случва, но и двамата все още се борят (до довечера  Laughing). Всеки път когато Бехлюл е изкушен, той бяга при Елиф, за да се спаси от греха и угризенията. Тук някои го упрекват, че забива нож в гърба на чичо си, а други че само бяга, но какво може да направи той. Неговото желание е да постъпи морално. Освен това, докато той все пак може да намери извинение и да отиде при Елиф, за да не са под 1 покрив с Бихтер, то тя не може да се махне от там (омъжена жена е все пак). И към момента  ми се струва, че той е този който се бори повече със себе си. Да той е инициатор, за целувките, но и той е този, който иска да преодолее това, докато Бихтер не е толкова категорична. Тя знае че не постъпва правилно, но не прави нищо за да го спре, а дори го и предизвиква с облози ....
Що се отнася за срещата на Бихтер с Бехлюл, аз си мисля, че докато той е бил с Пейкер, тя е учила в САЩ (нали това му каза докато ядяха “равиоли”). Така че и двамата са знаели един за друг, но не са се срещали много и не са общували, затова чак сега се откриват....
За Нихал, в предните серии беше споменато, че се готви за Консерваторията....

# 151

Сбърках - не до уточних , мадмоазел е хубава..., но в поста наблегнах на душевната и красота... Но аз снощи наистина се замислих над този факт и си дадох сметка още веднъж каква приятелка имам... Обадих и се и не спестих нищо от това , което мислих за нея , че е най-добрия човек , когото познавам и съм щастливка , че е моя приятелка...
Дано да си и спестила мнението, че не е особено красива Laughing
Шегувам се, да не се засегнеш! Иначе е хубаво, че си и се обадила. Трябва по-често да казваме на хората около нас, че държим на тях и ги обичаме.

Не се обиждам разбира се , но явно не съм се изразила правилно ...!?  За мен тя е "най-красивия" човек - отдавна моите очи я възприемат така...

# 152
  tara_lezhka много съм съгласна с всичко написано,за вътрешната борба и т.н. За нея няма спиране почти,за него все още има няккави задръжки.

# 153
Поздар с Sertab Erener(спечелила Евровизия преди няколко години).Песента е от моминското парти на Нихал.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk1BviQ01mo&NR=1

# 154
Довечера в серията ли се очаква да прегрешат истински или по-натам? Засега това е нищо, някакви си целувки, натисканици, все още има връщане назад.

# 155
  • BG
Записвам се да ви следя Peaceкакто Пейкер снощи и каза на Бихтер- достойна дъщеря на Фердесв, толкова  си прилича с майка си, а толкова се стремеше да не е като нея.

# 156
Довечера в серията ли се очаква да прегрешат истински или по-натам? Засега това е нищо, някакви си целувки, натисканици, все още има връщане назад.

до колкото знам преди финала на сезона няма да прегрешат повече от до сега .. но това не пречи да се надяваме  Joy
много насериозно се приема сюжета май .. аз не че нямам мнение, но го гледам повече за забавление и се кефя на красивия мъж .. някак си са ми достатъчни проблемите в ежедневието, за да разсъждавам и върху поведението на героите до такава степен ..

# 157
Бюлент ми е много мил и сладичък. Heart Eyes

# 158
Здравейте  Hug ... Бюлент наистина си е голям сладур толкова лъчезарен с прекрасна усмивка  Flutter ...  nelka123  чудесно , е че имаш такава приятелка , по твоите обяснения изглежда един страхотен човек  Wink ...

# 159
# 160
# 161
  • Пловдив
Ще се изкажа малко нецензурно как свърши серията - сра маца в каца.

# 162
Ако и сега Бихтер започне да чете конско на Аднан за държанието му към Мадмоазел, ще е толкова лицемерно от нейна страна...

# 163
Свърши на най-интересното. Сега остава Бихтер да му търси сметка и да му прави сцени.
Тази вечер и двамата съпрузи ги тегли към забранената любов.  Laughing Laughing Laughing

# 164

Общи условия

Активация на акаунт