Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 739
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
ами сегаааааааа?

# 166
# 167
Дали между Аднан и Мадмоазел ще има нещо за в бъдеще или това избърсване на сълзата не значеше нищо ,някой занае ли?

# 168
Каква любов,каква страст.  Whistling Heart Eyes
Бихтер съгреши и никой не я видя,Аднан просто изтри една сълза и го разобличиха.  Naughty

# 169
Дали между Аднан и Мадмоазел ще има нещо за в бъдеще или това избърсване на сълзата не значеше нищо ,някой занае ли?

Мисля, че няма да има нищо.

# 170
  • Пловдив

Я си го припомнете тук. Голям артист е нашето момче.
Какви целувки - мечта. Само за лека нощ. Ех, момичета
пожелавам Ви ги.
dterziiska благодаря ти, че ги овековечаваш. Кажете нещо де....

# 171
Все едно е друг човек,а?

# 172
  От снощи Бихтер мина в сериозна атака,спор няма.Не ми харесва колко е фалшива като отиде на мача уж заради Бюлент,как се качи,за  да ги нагледа,как нямало да ходи никъде без мъжа си-готова е на всичко за да бъде с него.Задръжките и борбите й са отишли на кино,а на него толкова му и трябва. Най-накрая поне му каза какво мисли и му даде тотален картбланш. Аднан мисля,че много добре усеща Мадмоазел и той не ми се вижда  сто процента чист като сълза,колкото повече се разочарова от Бихтер,толкова повече ще я забелязва според мен. Жена му няма право да прави сцени,като се знае на какъв хал е.Предполагам обаче,че ще действа на принципа нападението е най-добрата защита,което определено няма да й прави  чест. Балансът й отиде на кино,време е да сложи картите на масата,всяко отлагане ще е агония и мъчение,освен нечестно спрямо мъжа й.
  Какво да кажем след такъв плам-глътнахме си и ние граматиката  Crazy

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:25 от charovnica

# 173
Атаката на Бихтер е повече от сериозна,абееее майчичка дето се вика

# 174
Атаката на Бихтер е повече от сериозна,абееее майчичка дето се вика

Крушата не пада по-далеч от дървото. Колкото и да се опитва да не бъде като майка си,тя е нейно копие,не говоря визуално,а по постъпки и характер.  Hug

# 175
  • Пловдив
Майка и не е съгрешила с оня мъж в началото на сериала ако помните.
Сравнение към момента не намирам.

# 176
Анякой гледа ли Фирдевс-Валиде султан ,във Великолепния век ?ТУка е бъркачка меко казано ,там е балансьор от класа.Каква визия ,каква осанка само ,а?

# 177
Вярно, дори и Фирдевс е имала някакви задръжки. Shocked

Не ми харесва колко е фалшива като отиде на мача уж заради Бюлент, как се качи, за  да ги нагледа,как нямало да ходи никъде без мъжа си-готова е на всичко за да бъде с него.
Да, ужасно гадно. Поне да си мълчи. Ама явно успокоява гузната си съвест.

dani65, какво точно означава бъркачка?

# 178
  • Пловдив
В последното си интервю Къванч по стар тв каза, че имал няколко предложения
за филми които грабнали вниманието му за новия сезон.
Каза още, че си е купил пиано и китара. На пиано можел да свири.
Обожавал музиката на Металика и Таркан. На Таркан имал всички дискове.
Любимата му песен е тази:
http://www.youtube.com/watch?v=-wKtFVC2_DM

# 179
  Фирдевс отказа да избяга с любовника си,не мисля,че беше несъгрешила,просто отказа да изостави дъщерите си и да им лепне петно  Peace
  Toзи клип е интересен,Таркан тук се държи като жена,според мен,жестовете и движенията му,той неслучайно е любим певец на мъжете с по-нестандартна ориентация.пюПредполагам Къванч само го слуша,нищо друго,че тук нали четох,че му приписвали връзка с него,ама жълтите вестници си измислят най-вероятно  Crazy

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:43 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт