Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Серията довечера е много интересна. Анонсите от БТВ са
смукани и не може да ни ориентират.
usmivkata20 харесах поста ти. Не може да ми легне образа на Нихат
на сърцето. Праведен, та чак дразнещ.

# 451
Здравейте, момичета bouquet
Много харесвам Бех и Бих, но си признавам, че снощи много се ядосах и на двамата. Първо Бехлюл да зачекна. Не миряса, докато не си доказа, че може да има всяка, включително и Бихтер, а сега се прави на жертва. Никак не ми харесва факта, че се опитва да вмени чувство за вина в Бихтер, сякаш единствено тя е виновна за създалата се ситуация. Продължавам да смятам, че той на първо място е длъжен да помисли за чувствата на чичо си Аднан, а след това Бихтер. Тя е чужд човек в къщата, докато той му е като син. В края на серията чак ми стана леко противен с хленченето си, относно Дениз. Да беше помислил по-рано, при тази пълна къща, преди да натиска по коридорите снаха си.
Бихтер! Попадала съм в нейната ситуация и знам колко си сляп в подобни моменти, но снощи тя имаше прекрасната възможност да сложи точка, докато все още не се е случило нищо непоправимо. И най-вече преди да започне истински да страда. Бехлюл показа много ясно, че за него всичко е една игра,за която няма да има сили да я изиграе докрай. Ако и беше светнала лампичката в този момент, щеше да излезне победител. Не на последно място- от къде и хрумна блестящата идея да се рови в стаята на Дениз и още повече да се опитват да я шантажират с писмото към Аднан? ooooh!
Нихал и тя ме издразни. Бехлюл, та Бехлюл! Никак не харесвам жени, които се домогват до мъжете, правейки се на много милички и любящи. Нихал съвсем не е такава. Naughty

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 10:20 от pipilota27

# 452
  • Пловдив
Здравейте, момичета  bouquet
Много харесвам Бех и Бих, но си признавам, че снощи много се ядосах и на двамата. Първо Бехлюл да зачекна. Не миряса, докато не си доказа, че може да има всяка, включително и Бихтер, а сега се прави на жертва. Никак не ми харесва факта, че се опитва да вмени чувство за вина в Бихтер, сякаш единствено тя е виновна за създалата се ситуация. Продължавам да смятам, че той на първо място е длъжен да помисли за чувствата на чичо си Аднан, а след това Бихтер. Тя е чужд човек в къщата, докато той му е като син. В края на серията чак ми стана леко противен с хленченето си, относно Дениз. Да беше помислил по-рано, при тази пълна къща, преди да натиска по коридорите снаха си.
Бихтер! Попадала съм в нейната ситуация и знам колко си сляп в подобни моменти, но снощи тя имаше прекрасната възможност да сложи точка, докато все още не се е случило нищо непоправимо. И най-вече преди да започне истински да страда. Бехлюл показа много ясно, че за него всичко е една игра,за която няма да има сили да я изиграе докрай. Ако и беше светнала лампичката в този момент, щеше да излезне победител. Не на последно място- от къде и хрумна блестящата идея да се рови в стаята на Дениз и още повече да се опитват да я шантажират с писмото към Аднан? ooooh!
Нихал и тя ме издразни. Бехлюл, та Бехлюл! Никак не харесвам жени, които се домогват до мъжете, правейки се на много милички и любящи. Нихал съвсем не е такава. Naughty

Виновни са сценаристите. Блестяща игра на всички. Наслаждавам им се и чакам довечера.

# 453
Виновни са сценаристите. Блестяща игра на всички. Наслаждавам им се и чакам довечера.
Така е:)) Но много често допускаме подобни грешки и в реалния живот. Може би затова толкова се ядосвам.

# 454
  • Пловдив
Така е:)) Но много често допускаме подобни грешки и в реалния живот. Може би затова толкова се ядосвам.
Точно така. За ядосване е. Това е сладостта на любовта. Правим грешки за
които след време ни е срам да си спомняме за тях. Да ама като поузреем има
какво да си спомняме. Гледайки филма сигурно всички осъзнаваме къде сме бъркали.
Ако обаче се върнем назад във времето - аз пак бих направила същите грешки.

# 455
А истинското раздразнение дойде от Мадмоазел!
Никак,ама по никакъв начин не приемам служители,пък било и то стари и с ранг на член от семейството да се бъркат до такава степен,че чак 2-3 дни от случката да си я припомнят с пълна сила и да си правят изводи.Да не говорим за странните погледи през цялото време,които хвърляше на Бихтер и после дебненето от прозореца на Бехлюл.Ако на мен ми се падне такава служителка-вярвайте ми,на секундата ще бъде изхвърлена от къщата ми.
И най-вече,това,кой какво прави си е лично негова работа,а не причина гувернантката да води  лично разследване..... smile3515

# 456
Да видим Бихтер как ще се измъкне този път - с мили муцунки или ще се оплете още повече...  #Crazy Тя съвсем започна да затъва.  ooooh! ooooh! Sick

# 457
usmivkata 20, абсолютно си права. Дениз само ще оплеска още повече нещата. Доста нелепо е това следене. Сигурна съм, че го прави, за да успокои собствената си съвест. Много от момичетата казват, че нейната любов е чиста и тихичко си страда, без да  натрапва чувствата си,но дали е така? Сълзите пред Аднан, страдалческото и поведение, уязвимостта,невинните погледи- все женски хитринки. Снощи, когато Аднан влезна в стаята, забелязахте ли усмивчицата му? Не Бихтер май очакваше да завари там? Той вече взе да гледа на Дениз с други очи. Още повече след приказките на Нихал. Струва ми се, че с поведението си, ще тласне още повече Бихтер към Бехлюл.

# 458
  • Пловдив
А истинското раздразнение дойде от Мадмоазел!
Никак,ама по никакъв начин не приемам служители,пък било и то стари и с ранг на член от семейството да се бъркат до такава степен,че чак 2-3 дни от случката да си я припомнят с пълна сила и да си правят изводи.Да не говорим за странните погледи през цялото време,които хвърляше на Бихтер и после дебненето от прозореца на Бехлюл.Ако на мен ми се падне такава служителка-вярвайте ми,на секундата ще бъде изхвърлена от къщата ми.
И най-вече,това,кой какво прави си е лично негова работа,а не причина гувернантката да води  лично разследване..... smile3515
Писах по-назад. Мразя Мадмоазел точно по тези причини. На нея като не и се отвори парашута с Аднан, сега започва да си мисли, че ще го спаси от грозящата го опастност. Мразя я и за това, че на финала пак е до Аднан.

# 459
  • Пловдив

Да видим една хубава снимка и на Бихтер.

# 460
  • Пловдив
http://vimeo.com/19692935
http://vimeo.com/16270170
Видео от дефилето с присъствието на Къванч.

# 461
Мир и ЛибоФФ!Много сЪ мразите с Мамзелъ! Mr. Green

То и аз не я долюбвам,много ми е сладникава...
И Бихтер не я харесвам,когато ядосва Аднан,ами човека е навъзраста,да не му стане пък нещо-я кръвно да вдигне,я нерви да разстрои...пък и друго да не му стане...
Бехлюл и той, като разгонен бик гони леля си из къщата и двора

Морал и добро възпитание ,никакво ooooh!

# 462
Slawena и Щастливата, благодаря мнооого:) Hug  bouquet
 Може ли някакви приближени снимки на джипа.
Както за на бихтер колата сте дали.
Имаме спор за марката.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 11:20 от Анонимен

# 463

Това е колата ан Бихтер- Jaguar XF

# 464

НА ТАКЪВ МЪЖ КОЯ ЖЕНА БИ МУ УСТОЯЛА?....

Общи условия

Активация на акаунт