Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Аз на такъв не бих устояла.

# 466
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes … 320-cdi-4ma/detay

niama_me
За модела на джипа тук има инфо и снимки Peace

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 11:36 от Slawena

# 467
  Здравейте,искам да кажа няколко неща.
  nelka123 не зная защо така остро реагираш,просто мнението ми коренно не съвпада с твоето.Все пак достъпът до информация благодарение на Интернет за всички е  еднакъв,независимо къде по света се намират. Нямам  доказателства,защото не съм до тези хора,правила съм изводите си така,както и дъщеря ти,от наличната в медиите информация./не чета само на български/ Въпрос на гледна точка  Peace
   Нихат-представят образа му като много мъж на място-не изостави жена си ,въпреки невъобразимия натиск на баща си,който го лиши от всичко и го унижи и обиди толкова много,пое отговорност за семейството си,сега като видя накъде отиват нещата постъпи разумно и достойно,оттегли се.В крайна сметка  кръвта вода не става и Аднан  може и да е щедър към него,но Хилми му е баща. Аднан го изпързаля много хитро,изучил е привичките на Фирдевс явно,мисля,че му има зъб още като направи скандала на сватбата му.
  Мадмоазел-не знам защо така я нападате.Бих и Бех сами  се компрометираха,тя каква вина има,че беше там.Започна да разбира нещата,но още не е убедена в изводите си.Като си лягаше махна с ръка,което означава-не може да бъде,затова сега ще ги наблюдава.Тя не се бърка на никой,нищо не е казала,те самите се издават,гузен негонен бяга тяхната работа. Не всички са заблудени и слепи  като Аднан.
  Бихтер-ако се държи нормално,без да изнудва Мадмоазел,ще приспи съмненията й.Но  и тя е усвоила добре уроците на майка си.Дори и да каже нещо Мадмоазел,не ги е видяла да правят кой знае какво,това са само нейни догадки все още.Поведението й не ми харесва,да иска да притиска Дениз,отнова фалша,че отишла заради Бюлент,още неседнала пита за Бех,преследва го,иска тя да държи контрола.
   Бехлюл-съгласна съм с мнението на Пипилота27,той пък  няма равен във вменяването на вина,освен това като чу безумния й план за изнудването,да й беше предложил да се държат разумно,а не да прибягват до такива похвати. Не знае и не разбира как да се оправи,Бихтер трябва да му дава напътствия  ooooh!  Тя тук отново трябваше да загрее,че той не би се справил с една тайна връзка,която трябва да издържи огромно напрежение и да сложи точка. Връзката му с чичо му е много силна и специална,той го е спасил не само от жалко съществуване,но и от пълно пропадане.Затова неговото предателство за мен е по-тежко. Забрави всичко и се  зарадва  като видя Бихтер,че е дошла само заради него в ранчото. Елиф също как я разиграва не е истина,да реши най-сетне какво иска и да действа.
   Истината е,че и двамата не са достатъчно на място.Бихтер не е живяла добре като дете,сега като е намерила относително спокойствие трябва да е благодарна, Бехлюл също,а не от липса на проблеми да си създават такива. За мен все още също между тях няма любов,силно привличане,игра,дебнене,а когато единият иска да се наложи над другият  е сигурен начин да провалят взаимоотношенията си,защото никой от тях двамата няма да отстъпи.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 11:47 от charovnica

# 468
Не мога да повярвам че джипа на децата е мерцедес...........
почти съм убедена че марката е друга...странно..............
Джипа с който ги карат на училище ли е това, или имат и друг бял?

# 469
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-e- … me-28269178/detay

Ето още инфо за друг мерцедес от сериала #Crazy

# 470
Този беше май на Аднан:)

# 471
Ето линк към точно този момент с колата.
Определено не е мерцедес.
Може би имат още........или за снимките са използвани различни коли...незнам..., но това ме интересува какво е. Прилича на някакъв фиат тая емблема......
http://www.vbox7.com/play:c70878a6&start=911

# 472
Ето линк към точно този момент с колата.
Определено не е мерцедес.
Може би имат още........или за снимките са използвани различни коли...незнам..., но това ме интересува какво е. Прилича на някакъв фиат тая емблема......
http://www.vbox7.com/play:c70878a6&start=911

Mercury-Mountaineer!

# 473
# 474
Аз съм на същото мнение като Вас,точно и ясно,без излишни разсъждения и коментарии.

# 475
Мадмоазел-не знам защо така я нападате.Бих и Бех сами  се компрометираха,тя каква вина има,че беше там.Започна да разбира нещата,но още не е убедена в изводите си.Като си лягаше махна с ръка,което означава-не може да бъде,затова сега ще ги наблюдава.Тя не се бърка на никой,нищо не е казала,те самите се издават,гузен негонен бяга тяхната работа. Не всички са заблудени и слепи  като Аднан.
  Бихтер-ако се държи нормално,без да изнудва Мадмоазел,ще приспи съмненията й.Но  и тя е усвоила добре уроците на майка си.Дори и да каже нещо Мадмоазел,не ги е видяла да правят кой знае какво,това са само нейни догадки все още.Поведението й не ми харесва,да иска да притиска Дениз,отнова фалша,че отишла заради Бюлент,още неседнала пита за Бех,преследва го,иска тя да държи контрола.

smile3501 smile3501 smile3501

# 476
Аз съм на същото мнение като Вас,точно и ясно,без излишни разсъждения и коментарии.
Това може би беше насочено и към мен:)))- с излишните коментари. njama me попита какъв е модела на джипа от клипчето. Определено не е Мерцедес.

# 477
Стоя аз и гледам,девойките от Перла,обсъждат нашия филм повече и от нас.Нали тук си има тема за ЗП.Бяха писали,че там няма да го обсъждат ,а какво стана.....Тяхната тема се е превърнала в ЧАТ.Пък и гледам съвсем скоро ще издигнат паметник на Сюнгюл.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 13:46 от anastasiq1

# 478
  • Пловдив
Я, и обувките в цвят mavi.

# 479
Здравейте!
Виждам, че двойката Бехлюл и Бихтер има много почитатели, аз също съм им фен, те носят сериала.
Когато започна да се излъчва сериала, имаше малко участници в темата и повечето, от които, фенове на Бехлюл и Нихал...Бихтер беше черната овца, по която всички плюеха....
Много се радвама, че вече не е така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт