Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Никак,ама по никакъв начин не приемам служители,пък било и то стари и с ранг на член от семейството да се бъркат до такава степен,че чак 2-3 дни от случката да си я припомнят с пълна сила и да си правят изводи.Да не говорим за странните погледи през цялото време,които хвърляше на Бихтер и после дебненето от прозореца на Бехлюл.Ако на мен ми се падне такава служителка-вярвайте ми,на секундата ще бъде изхвърлена от къщата ми.
И най-вече,това,кой какво прави си е лично негова работа,а не причина гувернантката да води  лично разследване..... smile3515

Според мен всеки е свободен да си припомня каквото и да било или да си прави изводи щом това не става на глас. Мислите на човек са си лична територия и всеки е свободен да мисли каквото си иска. С това за погледите и дебненето съм съгласна, не бих ги изтърпяла и аз. На Мадмоазел не и oтива на доброто възпитание да шпионира така.

...На нея като не и се отвори парашута с Аднан, сега започва да си мисли, че ще го спаси от грозящата го опастност. Мразя я и за това, че на финала пак е до Аднан.

Марианче, наистина е възможно госпожа Дениз точно това да си мисли, защото тя е влюбена и всячески ще спаси любимия било то от невярна съпруга или от друга по-голяма опасност. Това го казвам от опит. Относно финала и това, че тя стои до него, ами ще стои – тя не го е предала все пак. Дори чувствата му към нея да не са любовни тя винаги е била до него.

# 481
  • Пловдив
Стоя аз и гледам,девойките от Перла,обсъждат нашия филм повече и от нас.Нали тук си има тема за ЗП.Бяха писали,че там няма да го обсъждат ,а какво стана.....Тяхната тема се е превърнала в ЧАТ.Пък и гледам съвсем скоро ще издигнат паметник на Сюнгюл.
И аз видях коментарите. Особено момента, бащата на Мехмед какви пожелания велики
е оставил. Целият наш филм не важел пред онези писания. Всички сме гледали Перла с любов.
От този филм лично аз станах поклонничка и фенка на турските серии. Не си позволявам да вкарвам
и грам обида към други теми. Любимка ми е и Сонгюл /личи си от снимката ми/. Но момичетата там май прекаляват със подигравките. Толкова по зле за тях. Дано четейки ни си вземат поука и не ни се
обидят.

# 482
Момичета не си спомням вече, но доста отдавна писах, че много ни коментират Перлите. И не с особено мили думи.

# 483
  • София
.... Дори чувствата му към нея да не са любовни тя винаги е била до него.
Срещу заплащане, разбира се! Все ви убягва този факт - тя е там на заплата и отношението и е нейно задължение, а не плод на доброто и сърце. Laughing

# 484
Момичета не си спомням вече, но доста отдавна писах, че много ни коментират Перлите. И не с особено мили думи.
Много момичета избягаха от тяхната тема.

# 485
.... Дори чувствата му към нея да не са любовни тя винаги е била до него.
Срещу заплащане, разбира се! Все ви убягва този факт - тя е там на заплата и отношението и е нейно задължение, а не плод на доброто и сърце. Laughing

Да така е, но все ми се струва че тя го прави и от любов. Може би в началото е било срещу заплащане. Вече е от сърце.  Simple Smile

Много момичета избягаха от тяхната тема.

Ми тя нашата е по-хубава.  Heart Eyes

# 486
 Joy Срещу заплащане,малко ми е като  филм за след 00 часа Joy

Иначе сте прави Peace

# 487
  • БГ
Здравейте  Hug
Сърдите се на "перличките",че обсъждат филма? newsm78 Аз мисля,че по-скоро се кефят на Кево (както си го наричат там).Впрочем какво ни интересуват другите теми,да си правят каквото им е кеф,ние защо надничаме там? Май ще станем като Фирдевс и мадмоазел,а?
А за Сюнгюлчето - шт-т-т-т-т да не се казва лоша дума,че ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Като ви четох някак си ми загорча от следното: защо почтените хора,тези, които се опитват да са честни и достойни,да спазват някакви нормални морални норми все излизат слаби и безхарактерни.
Все пак Дениз е живо мислещо същество,което има чувства.Та сега като е гувернантка да вземем да я направим безсловестна като мебел.Какъв е нейния грях?Че наблюдава и прави логическа връзка и кой е този,който би и забранил да мисли.Да е направила клюка или интрига,да е втълпявала на някого нещо,да настройва децата срещу младата мащеха.Аз не видях такива неща.
Същото и с Нихат - и той честен,почтен,способен,пое отговорност за жена си и детето си,когато Пенкер остана на улицата,не взе нищо от баща си.
Да , ама - не !
Трябва да си покварен - за да си интересен,трябва да си кучка , за да те забележат мъжете?
Пък накрая да излезеш и невинна като сълза и на всичкото отгоре да ти се възхищаваме и подражаваме!
О-о-о-о НЕ!

# 488
Ето линк към точно този момент с колата.
Определено не е мерцедес.
Може би имат още........или за снимките са използвани различни коли...незнам..., но това ме интересува какво е. Прилича на някакъв фиат тая емблема......
http://www.vbox7.com/play:c70878a6&start=911

Mercury-Mountaineer!

bouquet  bouquet  bouquet

# 489
di ni, много си крайна. На мен пък не ми харесва мнението, че Бихтер е кучка, а точно това усещам от думите ти. По твоята логика всички ние, дето сме постъпвали като нея в даден етап от живота си, сме покварени кучки! Ами не! Във всяка жена се крие и ангел, и дявол. Всичко зависи от мъжа срещу нея.
А за Дениз. Наистина малко прекали със слухтенето си и то забележимо. Едва ли не- вижте, аз се досетих, че между вас става нещо и сега ще ви гледам сеира!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 14:35 от pipilota27

# 490
  • Пловдив

Почерпих Перличките, да почерпя и тук. Да не си обиждаме героите.
Мразя мадмоазел, но не бих я обидила. Просто в живота не допускам
такива хора като нея до мен. Щом сто години не си е показала
любовта и никой не е разбрал - заспала жена по отношение на мъжете.
Не коментирам възпитаниета което е дала на децата. Тя за друго и без това
не става.

# 491
  • ... да усещаш мириса на море ...
Според мен и  двамата (Б и Б) са наясно с чуствата си. Той когато и се обясни при рибарите, а тя с смс, който му изпрати и това което му каза на баскетболния мач. И въобще не може да става въпрос просто за обикновенна свалка или кой е по-силен характер. Иначе щяха да се “изтъркулят” един път в леглото и кой откъдето  ...   Спомнете си че Бехлюл беше този, който помоли Бихтер да му помогне да се откъсне и да не го предизвиква, защото гледайки я в прегръдките на чичо си , той усеща че започва да го намразва, него човека дал му толкова обич и чуство за сигурност. Разговора в градината беше показателен. А шеговитите думи на Аднан, към Бюлент, че Елиф му е снаха и не трябва да я "сваля", се забиха навярно, като чукове в съзнаннието на Бехлюл. И защо и беше на Бих, да ги последва в имението???
За Мам’зел: и на мен не ми хареса това прекалено вторачване и търсене на умисъл, защото ако ние знаем какво се случва, за другите, които “не знаят”, тяхното поведение не би ли трябвало да е нормално, тя все пак не чу какво си говорят, може и да са се карали? Това щеше да бъде най-добрата легенда за тях, а не да лъжат и мажат поотделно. А и малко се разсеях и не разбрах, тя как така изведнъж превключи? 
dterziiska, благодарности за снимките   bouquet!!! Тъкмо снощи си мислех да си поискам тези от терасата. Ти си пуснала една от ездата, но може ли и друга в по-общ план с коня, ако не е нахално  Embarassed ?

# 492
  На мен също не ми харесва да се обиждат героите с такива крайни епитети като кучка. В крайна сметка Бихтер не  е правила нищо ,за да я забележят  Аднан или Бехлюл.Друг е въпросът какво прави по-нататък.Мадмоазел е нежна,деликатна,ненатрапваща се,до степен на незабележимост,тук е всъщност нейната грешка и ето защо тя дори не се опита да се бори за любовта си.
  Свалката между Б-Б може и да не е обикновена,но чувства с огромна сила и дълбочина все още няма,за мен.А борбата на характерите продължава дори когато двама души много се обичат,все пак любовта не изглажда всичко между тях  с магическа пръчица.

# 493
Да се порадваме още 2 седмици на Понеделниците, че нали ще започва "Стъклен дом" Cry.

# 494
charovnica, разбира се, че на този етап все още няма дълбоки чувства Peace Те ще дойдат по-късно. Но и двамата са влюбени. Поне според мен.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 15:06 от pipilota27

Общи условия

Активация на акаунт