Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
.... Дори чувствата му към нея да не са любовни тя винаги е била до него.
Срещу заплащане, разбира се! Все ви убягва този факт - тя е там на заплата и отношението и е нейно задължение, а не плод на доброто и сърце. Laughing

И все пак тя нали може да работи и другаде ? Длъжна ли е да зароби собствения си живот и да остане сама, за да е до нечии чужди деца, понеже така е обещала ? Не мисля, че само парите (заплатата) са в основата на нещата.

# 496
  • Пловдив
Да се порадваме още 2 седмици на Понеделниците, че нали ще започва "Стъклен дом" Cry.
Къде разбра, че ще го дават в понеделник. Може да го пуснат в неделя -
като първия път. Да се поразровим за програмната схема на БТВ-то. То скоро
свършва 1 сезон на нашия филм и ако направят пауза - не ми се мисли.

# 497
Много скоро в ЗП,ще има кекс.

# 498
  • Пловдив
Довечера ще се къпем във ваната - и ще се целим с хавлийка.
Супер....

# 499
  • БГ
Не обиждам героите , а характерите,които показват.
Пък и не считам,че "кучка" звучи обидно. Crossing Arms А ако някоя от вас - омъжена жена ,предполагам по любов, се е разпознала в Бихтер  и се обидила, си е неин проблем. Naughty
Не считам,че трябва да търся оправдание за похотта или страстта,която Бихтер проявява към Бехлюл,под носа на Аднан,в присъствието на невинните му деца,след като я е прибрал и нея и майка й , под собствения си покрив .
Не разбирам  newsm78 защо трябва да се чувствам виновна, Thinking че не приемам такива к------ки номера! Mr. Green
Аз само си казвам мнението,никого не принуждавам да е съгласен с мен. Peace

# 500
  • Пловдив
Не обиждам героите , а характерите,които показват.
Пък и не считам,че "кучка" звучи обидно. Crossing Arms А ако някоя от вас - омъжена жена ,предполагам по любов, се е разпознала в Бихтер  и се обидила, си е неин проблем. Naughty
Не считам,че трябва да търся оправдание за похотта или страстта,която Бихтер проявява към Бехлюл,под носа на Аднан,в присъствието на невинните му деца,след като я е прибрал и нея и майка й , под собствения си покрив .
Не разбирам  newsm78 защо трябва да се чувствам виновна, Thinking че не приемам такива к------ки номера! Mr. Green
Аз само си казвам мнението,никого не принуждавам да е съгласен с мен. Peace
Сега пък на омъжени и неомъжени ли ще се делим. Шегичка.
Никой не се е засегнал предполагам - думата е обидна за жените, в това число
слагам и теб. Тази дума не трябва да се употребява за жена. Жените са жени затова да се защитаваме, а не да се обиждаме / думата де/.

# 501
Аз да почерпя всички момичета с кекс с ябълки Wink

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 15:37 от anastasiq1

# 502
ЗА ЯБЪЛКИТЕ ОК,НО В ТОЗИ КЕКС ХОРМОНИ НА СТРАСТА ИМА ЛИ newsm78 МНОГО ММММ ВКУСЕН МИ ИЗГЛЕЖДА Wink

# 503
ЗА ЯБЪЛКИТЕ ОК,НО В ТОЗИ КЕКС ХОРМОНИ НА СТРАСТА ИМА ЛИ newsm78
Нали скоро ще има кекс във филма Mr. GreenДа,доста хормони сложих,да знаете,да не преядете ей newsm53

# 504
На мен Нихат ми харесва.Отдръпна се от баща си и успя да се докаже като
добър професионалист.На моменти обаче се оказва в неподходящото време в неподходящотомясто.За това и в края на филма с Пейкер взимат решение да се преместят в LA.
Майка му е много добър образ.Една грешка не видях в тази жена.Peace

# 505
ЗА ЯБЪЛКИТЕ ОК,НО В ТОЗИ КЕКС ХОРМОНИ НА СТРАСТА ИМА ЛИ newsm78
Нали скоро ще има кекс във филма Mr. GreenДа,доста хормони сложих,да знаете,да не преядете ей newsm53

И КАТО ПРЕЯДЕМ С ХОРМОНЕН КЕКС,ЧЕ КАТО ПОДГОНИМ КИВО-БЕХЛюЛ ИЗ ФОРУМА,Д-то ДА МУ Е ЯКО Mr. Green

emely ,Айнур и на мен много ми допада като персонаж,а самата актриса и като визия Peace

# 506
  • Пловдив
emely, тази неделя по star tv - даваха за него. Започнало е заснимането на нов
филм, който ще се излъчва по същия канал. Ама там много е хубав - с една брадичка.
А като Нихат в нашия филм - чакам момента когато Бехлюл ще му забие едно круше.

# 507
# 508
Въпреки добрия образ на героя на Нихат мисля,че актьора играе малко сковано.
Дали заради ролята или просто другите артисти го засенчват newsm78

Може ле допълнителна порция кекс с ябълки Laughing

Марианче,не съм попаднала на реклама за новия му сериал,но в сериала в който Аднан ще участва ще играе Седеф Авджъ(Бахар от "Езел" или по-известнатга  и роля у нас на Менекше) Peace

# 509
  • Пловдив
Аднан и Менекше. Четох и за тях. Дядо Аднан се е уредил пак.
Само нашият Къванч, от много избиране си пропиля годината.
Любов - Лондон, учене. Не тоя сериал, а оня филм. Франция - филм.
Загуби си 1 година. Но вече имал проект, който харесал.

Общи условия

Активация на акаунт