Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 628
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
tara_lezhka,съгласна съм с теб,но точно това,че не се търкалят вече в леглото  е благодарение на борбата за надмощие един над друг-поне според мен. newsm78

Di ni ,точно това,което мисля в по-горния ред отличава "Кучките" от влюбените жени-пак според мен.И ти наистина си крайна,но никога не казвай никога!Не се знае как може да ти се обърне мирогледът!!! Naughty

З а Мадмоазел продължавам да твърдя,че член от персонала на къщата в никой случай не бива и не може да стои толкова близо като "размисли" до господарите в къщата.

Г-жа Айнур е мечтата на всяко момиче за свекърва,нали? Praynig
А на мен ми дожаля за Хилми-той единствен в този филм казва нещата с истинските им имена,а те вместо до се вслушат-подливат му вода.За това ще си берат по-късно плодовете на неблагоразумието!
За "Перличките"-и аз бях "перличка",докато се излъчваше филма.И там се запознах със страхотните приятелки,които имам сега.Възхищавам им се на постоянството тооооолкова много време да дъвчат едно и също до припадък.Оставете ги!Все някога всичко си има начало,но си има и край и всяко прекалено нещо не е от най-разумните действия в живота!

# 511
  di_ni имах предвид тона ти,не нещо друго. Ако целиш да  засегнеш някого,недей,безсмислено е. Освен това,фактът че не считаш че епитетът "кучка" е обиден говори само за теб и възпитанието ти.
  Славена,как си ги докарала само,браво   bouquet

# 512
charovnica ,това произведение не е мое дело,има си друг автор,който не е изявил желание за авторски права все още Wink

Това е поредния нестандатен поглед върху героите на Забранени  плод

# 513
  Тогава благодарим ти,че ни го показа,малко хумор да има,че само интриги и драми се създават   bouquet

# 514
Здравейте, момичета!
И аз следя сериала с интерес. Досега съм заглеждала 2 турски сериала, но не можах да догледам нито един. Все имаше един момент когато явно напрежението спада и спирах да гледам. Даже не разбрах женят ли се накрая  Simple Smile  Да видим докъде ще го докарам тоя път...

# 515
Добър ден и от мен

# 516
# 517
http://tvnovellas.blogspot.com/
Копирано.
Всички се запитват кога се завръщат любимите турски и български сериали „Листопад“ и „Стъклен дом“. За феновете на тези зрелищни продукции имаме много добри и положителни новини. В началото на м. Март медиа bTV ще завърне рейтинговите сериали, като отново ще ги излъчва в прайм тайма си. Освен „Листопад“ и „Стъклен дом“, bTV ще завърти кулинарното риалити „Lord of The Chefs“
„Листопад“ ще се завърне с продължението на четвърти сезон от март. Сериалът, който приключи в края на декември в Турция, отново ще се излъчва в прайм тайма. Според източници в средата на април ще стартира новия пети последен сезон, който bTV закупи преди по-малко от месец. Сагата, разказваща историята на сем. Текин, няма да се излъчва почти всеки ден, заради наличието на много продукции, които трябва да стартират на пролет. Все пак се твърди, че ще се излъчва задоволителен брой пъти. Очаква се малка пауза през лятото, като наесен ще се излъчат наистина последните епизоди.

Около „Забраненият плод“ е пълна мъгла. Въпреки че bTV са закупили двата сезона, сериалът с Каванч може да направи малка пауза. Причината не е рейтинга, а наличието на много продукции, които трябва да стартират. Някои интернет форуми твърдят, че „Забраненият плод“ ще замести „Листопад“, когато излезе в обичайната лятна пауза. Други пък говорят, че прекъсване няма да има. Истината ще излезе наяве съвсем скоро, когато от bTV обявят официалната си програма.

# 518
  • ... да усещаш мириса на море ...
Darinka, благодарности за снимките !!! Laughing  bouquet Тъкмо си харесвам от следващия епизод, но съм сигурна, че ти вярно ще оцелиш моментите....  Wink

А що се отнася за излъчването на ЗП, направо не мога да си представя, че ще го спрат. И защо е нужно? Аз разбирам да продължаваше да се снима... Между другото, според мен излишно спряха Листопад, докато излъчват при нас 4, в Турция щеше да свърши 5 и можеха да го преведат и пуснат. Сериите не са много. Направо са невъзможни с толкова "нахапани" сериали.... #2gunfire

# 519
Не знам защо нападате Мадмоазел... Тя не е направила нищо! Тя си върши работата, а това, че е усетила, че между Бехлюл и Бихтер става нещо... не е сляпа като другите. Какво лошо прави?!? Не се целува с Аднан под носа на Бихтер, не го сваля... не прави нищо, което не трябва да прави. А Бихтер, как я мисли тази работа? Ще се натиска с Бехлюл в къщата, в която живее с мъжа си и мисли, че никой няма да разбере? Но не, всички я мислят за светица и се опитват да се поставят на нейно място, да й обръщат внимание, да не я обидят... и затова никога не биха си помислили такова нещо... прекалено много вярват на Бихтер. Поне като е решила да се натиска с Бехлюл, да не го прави толкова безочливо, в къщата, под носа на мъжа си. А Мадмоазел щеше да е лоша, ако отиде да разкаже съмненията си на Аднан...  Peace

# 520
Не знам защо нападате Мадмоазел... Тя не е направила нищо! Тя си върши работата, а това, че е усетила, че между Бехлюл и Бихтер става нещо... не е сляпа като другите. Какво лошо прави?!? Не се целува с Аднан под носа на Бихтер, не го сваля... не прави нищо, което не трябва да прави. А Бихтер, как я мисли тази работа? Ще се натиска с Бехлюл в къщата, в която живее с мъжа си и мисли, че никой няма да разбере? Но не, всички я мислят за светица и се опитват да се поставят на нейно място, да й обръщат внимание, да не я обидят... и затова никога не биха си помислили такова нещо... прекалено много вярват на Бихтер. Поне като е решила да се натиска с Бехлюл, да не го прави толкова безочливо, в къщата, под носа на мъжа си. А Мадмоазел щеше да е лоша, ако отиде да разкаже съмненията си на Аднан...  Peace

Честно казано много харесвам мнението ти _Sylvie_ !
Благодаря densi

# 521
Мадмоазел,е влюбена в Аднан и той постоянно и е в главата.Понягога не е важна само физическата изневяра.

# 522
Мадмоазел,е влюбена в Аднан и той постоянно и е в главата.Понягога не е важна само физическата изневяра.

Не съм съгласна... мечтите и мислите не са забранени, не са грях, никой не знае за тях... ако си мислиш или мечтаеш няма да нараниш или обидиш никого... Сравняваш двата вида изневери, но между тях няма база за сравнение.  Peace

# 523
  От едната тръгва другата изневяра,друг е въпросът,че Мадмоазел не прави нищо и умее да се контролира,за разлика от Бихтер и Бехлюл. Тя дори им прави услуга,показвайки им че е забелязала нещо.Ако те са разумни ще разберат какво трябва да направят,а не да си мислят как да я изнудят и да премахнат тотално всичките й съмнения.

# 524
  От едната тръгва другата изневяра,друг е въпросът,че Мадмоазел не прави нищо и умее да се контролира,за разлика от Бихтер и Бехлюл. Тя дори им прави услуга,показвайки им че е забелязала нещо.Ако те са разумни ще разберат какво трябва да направят.

Влюбени, влюбени са, добре... но защо трябва да са толкова лицемерни, особено Бихтер? Бехлюл и той хлътнал, но все още има малко останал разум и се колебае дали да се забърка с Бихтер, която вече доста настоява... Не я интересува къде е - в градината, в коридора... не я е страх или срам, че някой може да види? Някои казват, че не биха търпяли Мадам в къщата... а такава като Бихтер, бихте ли?

Общи условия

Активация на акаунт