Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 609
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
densi благодаря мила. Ще видим бтв-то какви ще ги измъдрят.

# 526
densi благодаря мила. Ще видим бтв-то какви ще ги измъдрят.
Hug
Дано не спрат филма. Ще ми бъде много неприятно.

# 527
Да се изкажа и аз..
Понеже се спомена преди няколко поста, никога да не казваме никога и както критикуваме Бихтер не се знае какво може да стане с нас и мирогледа ни да се обърне. Не съм съвсем съгласна. Наистина, и някой дето критикува поведението на Бихтер може да изпадне в такава позиция да изневерява и т.н. Но не мисля, че мирогледа се променя от това. Мирогледа не се променя с позицията, поне не би трябвало. Не на принципа:" Когато мене ме крадат е кофти, когато аз крада е ОК". Мисля, че ако аз тръгна да крада един ден, ще ми е пределно ясно, че това не е ОК  Wink. Също и ако започна да се натискам със родата на мъжа ми по ъглите, колкото и да ми е приятно, пак ще знам, че не постъпвам съвсем красиво...  Grinning

# 528
Дано не го спрат. Аз гледах стъклен дом и ми беше супер интересно, обаче така тъпо го спряха в нищото, че го забравих вече и хич не искам да го връщат, предпочитам си този:)

Бихтер постъпва като адски много други жени, все още нещата опират само до страст, привличане и забавление и да прави крачка да проваля брака си е прекалено рисковано. Според мен на това се гради цялата идея. Вероятно в някакъв момент на нея и става ясно и е готова да се раздели с всичко в името на любовта, но май мъжът няма тази готовност. Сега нещата още са на тръпка, на сладкото и закачката и е твърде прибързано да се взимат генерални решения, тя затова и изчаква.

# 529
  • Pleven, Bulgaria
е да но Матмоазел мисли за Аднан,а не той за нея за това не виждам изневяра или признаци на нещо подобна.Тук няма сравнение между Бихтер и Дениз.Наистина,че Дениз ги наблюдаваше и казвате,че не е правилно,а правилно ли беше стоенето на Бихтер по прозорците за Бехлюл?И аз не харесвам типажи като нея,които се страхуват и си премълчават,но мисля че тя е единствена,която прави всичко защото обича Аднан и децата.Не искам да засегна никога. Simple Smile Приятно гледане ще бъде интересно bath1

# 530
  • Варна
 fight fight fight
Бихтер ми е по противна и от Неджля от Листопад  Rolling Eyes

# 531
# 532
И аз съм влюбена в Аднан #Silly,сега отивам да забия две крушета на Бихтер box,и да чета конско на Мамзел за морала и достойнството smile3527.Да ми го оставят на мира,че лошо им се пише-любовчийката и интересчийката smile3515

# 533
# 534
  • Варна
сега отивам да забия две крушета на Бихтер box
Може ли аз да и одаря още две крушета да ти помогна  Praynig Praynig Praynig

# 535
# 536
  • Пловдив

Олеле майко - ще броя до 12 - до дузина.

# 537
dterziiska,снимките са мехлем за душата Heart Eyes

# 538

А тука наистина прилича на Брад Пит Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Този Аднан е много наивен  Shocked чак ми е смешен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт